2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 傭兵天下Online 傭兵天下已收皮了吧?
go

[心得分享] 傭兵天下已收皮了吧? [複製鏈接]

呢隻戇鳩game 過左咁耐都係更新d冇撚用既野 挑你老早 好多野都戇鳩過人 一 小隊 冇記錯60小時冇上比其他人做wtf...?  媽的咁過癮?2日半 我返大6 三日 冇左個三級小隊 ok u mama fk ****
二 買點=大曬 流動金 d玩家拎d靈感泉去賣 流動金買入 1金 500000經<好似 咁樣大曬la LOL 買20舊靈感買多你咪又係不出50銀
我靜係講出兩點
我都覺得好燃戇鳩
話就話抵制商城
咪又係買點大曬
挑 垃圾game

二 買點=大曬 流動金 d玩家拎d靈感泉去賣 流動金買入 1金 500000經<好似 咁樣大曬la LOL 買20舊靈感買多你咪又係不出50銀

↑唔撚明

一睇就知係新手-.-

離線經有上限的,好似係離線越耐先越多,
我開服都現在只換左一二百萬離線經,都只係剩返一千萬左右經俾我換,
都唔夠升一個70級以上的等級,
另外等級冇乜用,最緊要係裝同石,
但這些主要都要用流通金換返來的,所以都係鬥錢多,

這隻GAME最失敗的地方係營運公司(G1)垃圾,
SERVER成日DOWN唔處理,還要開新服(死服)
回報了BUG,冇人理你及跟進,冇回覆,冇賠償(日日派的傭兵褔利,一個星期只少兩日冇)
外掛冇人理(捉左一次之後冇做個野)
俾人爆ACC,冇人跟進,及改善,你有你俾人爆,連出個公告叫人小心點都冇,
這隻GAME可以話係孤兒仔,G1已經任由隻GAME自生自滅

笑傲無雙 玩過星曲WEB

好認同樓上講ge 話無商城姐
唔同你叫人地食咩牙 比game你玩緊係要收錢架啦
我都係無比錢玩ge人 一樣係咁玩 依家300戰力up
隻game唔係睇lv囉比你80lv又點
無實力比幾多經你食都無用 就算比你封頂又點?

蝶戀花乂 發表於 12-4-29 11:11 AM
二 買點=大曬 流動金 d玩家拎d靈感泉去賣 流動金買入 1金 500000經

你個簽名檔幾正a.a

用錢同唔用錢都可以玩到好x勁既, 咁隻game唔會有人用錢玩囉 ~
隻game已經做任有進石拎, 打副有重石, 已經係幫玩家做到最基本打怪能力吧 ~
想勁就要付出代價, 唔係下下都可以不勞而獲ge ~

其實.......而GM是咪已認同左外掛合法架啦,昨晚我見有人招人去西林打怪,寫明.......只組外掛.......唔是就唔好入組.........唉!

我發覺大陸game有樣野唔好,就係呃錢要呃到你盡
交易要扣10%手續費,70開始強裝強到150幸值唔難見
70lv裝如果要咁樣去強一件裝,意味住d咩?  強曬 1 set 裝100金走唔甩
以1set 20粒強石4金去計(淨係強化未計重石轉屬)

仲有70lv後d裝,進階4同進階5之後又再分1-5等,如果你想件裝好d一定要沖1等
如果唔係,追加個到又會少好多,但有時你用10金都未必可以整到1等
我計落去,已經唔敢計,因為打後你要升級,你就要不停去掉錢去維持/升高個戰等

唔好話,唔用錢都可以練得好勁,好多唔用錢,但我問你幾多可以練到好勁?我講緊大多數
如果你話有個邊個邊個好勁,實有架,但又有幾多個可以練到咁?
以前我玩夢之傳說,個d真係唔使掉錢都可以好勁,但呢隻就唔係

本身想掉錢去玩隻game,但發覺,如果我一開始左個頭,打後就一定會愈掉愈多
加上對隻game既程式有點厭倦了,無止境刷副,黎黎去去解煙花,新兵任
黎緊5月有新online game出,我唔玩啦,玩埋呢個幾星期我就del game放棄

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:29 AM , Processed in 0.035700 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存