2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍虎亂舞K1 吉吉係個KAI子
go

[其他] 吉吉係個KAI子 [複製鏈接]

你有冇試過唔得行?? 你一年來都得行??? 你會試過唔得行啦 都同左你講啦 我仲講左SOR 你仲大9我囉!!
+上我啊媽叫我去太平山 就算我真係錯 都唔可以唔聽家人或大人的話啦 你可能BUY 唔到CSO的新槍 仲要係到話我 你知唔知咩叫羞?? (我諗你唔知+啦 如果知就唔會做出D小學雞做的野啦) 送句野比你 做人唔好太串 要有D轉彎位知唔知啊 吉吉

笑傲無雙 玩過星曲WEB

如果你係去唔到你應該早小小覆人而唔係等最後人地出左尼先至同人講你去唔到
話到口邊留一半諗吓有冇做錯

果日我打比你,你唔聽我電話,我等左你半粒鐘,打比你,你一聽就即刻cut我線,你咩都冇同我講過,你冇話過你唔得閑。如果睇翻你講果幾句野,點講都系你錯

藍妹我冇話我冇錯 但係吉吉佢係噟我錯在唔得行 人一定會唔得行 咁所有人都有曾LA....

禁你就應該聽電話啦聽個電話都唔得?

真係讀過下小小書都睇唔明你Up咩..
1:你錯在唔得閒
2:所有人都有可能會唔得閒
3:所有人都有錯

1:你測驗唔合格因為打機
2:所有人都會打機
3:所有人測驗都會唔合格

你明唔明你自己up緊咩? 仲有 . 大家約定晒 , 你放人飛機 , 人地嘈你兩句 . 你仲問番人知唔知醜?
你約人之前就要睇下自己得唔得閒先 . 就算係突然既 , OK , 打番比人講sorry + 再約 識唔識?

我先前面交 , 有意外發生(差D搞到去差管)  , 我就先打俾個人 : 可能要再約..係係..有意外發生..都幾大獲下我都唔知搞幾耐 , OK既話今日遲下下再交易.
之後就算我單野有手尾跟 , 勁多野煩 , 我都照同一日交貨俾人.

你又唔聽電話又唔再約 , 要人白等 .  E+仲大9晒咁話人0n9 仲教精人 ? 轉彎位 ?

細佬 ,
有道理 , 可以穿州過省 ; 冇道理 , 你寸步難行呀

我就冇你地咁客氣 , 第三者我有咩就講咩 , 龍光你今獲錯晒喇.

哦,我都唔知點答你 你有d唔明我同吉吉個電話講咩 你唔會明+啦 算啦你們王者係會幫番王者d人啦正常 會明 你話我錯 你會唔會冇錯 (一個人冇可能唔錯你明唔明?>)
一)吉吉大9我
二)一個人冇可能會一小時都冇打左25-40個電話比人 你都會嬲+啦 仲有我冇cut佢電話 只係我講完我要講的野就唔會聽佢電話 係正q常啦
三) 我都唔會點玩k1 你們點講我都唔會回你+啦 886

一個人係錯既 肯認 其實件事都唔會太差  但係e+好似你甘 錯左 仲唔識改 仲要衰洛去 等人地睇下你有幾kai 你先安樂

1.  一小時打左25-40個電話 而你唔聽 你覺得嬲果個應該係你既話 甘你既思想應該有d問題

2. 你講完哂d野就唔再聽 呢d行為只會係小學雞既行為    有你講 冇人講   好似呢+甘 自己係到話自己岩 仲要話唔會再回 甘樣真係一個小學生都不如

3. 上邊好似有個係火紅 而唔係王者的

咩牌頭唔重要 , 我講既野係個人身份同你講

(一) 咁我支持你話俾老師知 , 我最憎人恰小學雞
(二) 你講完你要講既野 , 就唔聽人電話  , 姐係你大晒咁話啦 ?
(三) 錯晒就走佬唔玩  , 真係成個小朋友咁 .

真係同你講都晒氣 , 你跟本就係 " 人最啱 , 覺得自己啱 ; 人最錯 , 覺得自己錯 " 呢種人黎 .

我唔明 , 啱 , 我真係唔明 . 你呢種思想我諗得你自己一個明 ,  你係咪有種比人迫害既感覺 ?
係咪覺得全世界無人明白你 ? 係咪覺得明明係人地錯反而我俾人鬧 ?
你快D話俾老師知啦..佢會幫你搵一個醫生哥哥 , 佢會明白你咖喇..

一)我只會幫理不幫親,如果你有理據我一定幫你。
二)盟會上下一心,如果會員有問題我地一樣會查。
三)依家好似係你遲到重要放人飛機人地早就到左你有冇諗吓人地呢?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 05:22 AM , Processed in 0.033610 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存