2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 艾爾之光 艾爾遊戲的幾個問題
go

[閒聊討論] 艾爾遊戲的幾個問題   [複製鏈接]

1.艾爾商城入面的產品會唔會有折扣的??如有,通常係咩時候先會有折扣的。
2.你地有冇人係玩哂所有角色,同埋所有轉職??你地覺得玩哂全部好唔好??
3.技能B欄係唔係每一隻角色都一定需要的??買左技能B欄真係會好好多??
4.你地有冇企商城個到買過寵物的食物??
5.到目前為止,你地大約用左幾多真錢落黎艾爾呢到??我的意思即係用左幾多錢企遊戲入面的商城個到

1. 時不時有...係咩時候先會有折扣?吾定ga wo...
2. 我冇.有時間會玩哂...but time is money, money is power but not everything
3. B欄??不一定...睇個人同乜職... 買左技B係會好D...for me = =
4. 冇
5. $0, it's a free online game, isn't it? (誤

1.艾爾商城入面的產品會唔會有折扣的??如有,通常係咩時候先會有折扣的。 (一時時嫁咋.. 黑橘好中意將D 好野收埋)..
2.你地有冇人係玩哂所有角色,同埋所有轉職??你地覺得玩哂全部好唔好??  (冇可能玩晒.. 除非你有好多時間..)
3.技能B欄係唔係每一隻角色都一定需要的??買左技能B欄真係會好好多??    (玩得叻先再諗..)
4.你地有冇企商城個到買過寵物的食物??                 (養竉係有錢人玩意)
5.到目前為止,你地大約用左幾多真錢落黎艾爾呢到??            (5-6000元左右, 呢個其實算小兒科, 好玩/ 中意玩已是一切..)

1 一時一時喇,物品不定
2 我專攻新一轉同另外4隻角,如果我時間我都想玩哂
3 睇職
4 我不用錢玩game的說
5 同上

3樓同4樓的兩位都係有返工,所以先會有咁多錢用企隻game入面??

chichung000  4 我不用錢玩game的說,理解不能..?  發表於 12-5-9 07:01 PM

1.有時出D活動咪有折扣 eg.愛莎新一轉前置活動既技戒箱 1+1挫冰機活動等都有折扣
2.有時間就玩 但點都吾玩蕾娜
3.有D職有B欄會好D eg.領主 符文 劍鞘 末日 而IP有拆地板一招就玩唒
4.冇買個 因為吾抵同好貴 用D裝比寵物食會好D 吾洗用錢
5.同人地收冰裝用左900左右 商城用左400-500金 一個冰機都冇買個

1.係有折扣既,通常係活動個陣先有(折扣有期限既)
2.我唔係挽晒全部角,也唔係挽晒全部轉職,但我唔建議你挽晒
3.技B唔一定每個角都要,你覺個角好挽就買
4.有,因為寵物就快升個陣要食特別野
5.我係一個生意人,唔太用錢係商城,只用了大約500蚊

Q1. 通常活動先有折扣 / 優惠...

Q2. 我差復仇 守護 元素係冇親自由1LV升上去((可以玩FD AC))  玩曬緊係好啦 可以熟習每個職業既優缺點  不過大前提係你要有時間

Q3. 唔一定  但係有左會好好多  特別係魔同EVE...

Q4.有

Q5. 冇數過... 但玩左2年應該過千

wl363585  我話我2年過千姐... 你有米你既事=.=  發表於 12-5-9 06:13 PM
黑白殺  SOR~我玩左一年已過萬~  發表於 12-5-9 05:42 PM

笑傲無雙 玩過星曲WEB

多數D人都係買點數玩

玩過星曲WEB

peter1107 發表於 12-5-9 03:06 PM
1.艾爾商城入面的產品會唔會有折扣的??如有,通常係咩時候先會有折扣的。
2.你地有冇人係玩哂所有角色,同 ...

冰機上架既時候會有1+1 臨落架亦可能有
節日亦會有 好似今次母親節會出個唔知咩呃錢沖裝四寶
另外我想講有d商品既價錢係海鮮價黎a.a 有陣時會變
例如係之前有活動送角欄 個陣角欄係8金 e家係15金

2.你地有冇人係玩哂所有角色,同埋所有轉職??你地覺得玩哂全部好唔好??
有無人玩哂所有角同轉職我就唔知啦-,-
不過我覺得要好有愛同時間先好玩哂全部a.a

3.技能B欄係唔係每一隻角色都一定需要的??買左技能B欄真係會好好多??
唔一定 視乎你對果隻角色既喜愛程度同常玩程度
另外有d職基本上無技b係好痛苦 例如係元素同創造咁
btw 你買左一粒技b之後你再玩其他得技a既角 你就會無法自拔咁買技b.. a.a"

有 btw你錯字

5.到目前為止,你地大約用左幾多真錢落黎艾爾呢到??我的意思即係用左幾多錢企遊戲入面的商城個到
可能同3樓一樣

1.請參照上方的完善解答
2.只玩好玩的
3. 技B當然是歸屬於想玩的角色
    Eve的
   還要睇職業
4.一字記之曰 貴貴貴(和無)
5.$100-$200倒

1. 有活動都合有折扣既 平時就諗都唔好諗喇
2. 只玩女角
3. 個人認為技B係必須既
4. 基本上如果你要玩寵物既話 就要買 除非你話唔升完全體啦
5. 4000以上 基本上都係買黎放金

1.間唔中
2.冇
3.一定要
4.寵物對我黎講冇乜用.唔買..
5.1M

玩過星曲WEB 忍影世界

佢有活動咪有優惠,我地點知,gm都未必知啦
我有16隻人,暫時全玩哂
你有錢有時間就得,唔係都幾辛苦

技b元素/創造我覺得必有,其他自己諗啦
多技用當然多變化d啦
有,黑橘野唔買點養,不過新手任送果d都夠升完全體
玩死一隻當然ok,唔買
5.到目前為止,你地大約用左幾多真錢落黎艾爾呢到??
我玩左幾年用左5千幾蚊,聽人地講一個月都唔只啦,我有賣金買時裝買活動野

1.一定有ge,等到隻game做唔起果陣佢唔出折你??
2.玩晒ge人一定有,不過唔係我 我淨係玩復仇,另等緊伊芙新一轉
3.未必需要,但係好用
4.有買過(為左升隻機娘,另等緊獨角娘@@b)
5.<500,好多時都係爛橙送金送點比我洗 (拖出去斬........

peter1107 發表於 12-5-9 03:06 PM
2.你地有冇人係玩哂所有角色,同 ...

1.黑橘一定唔會咁好死比折扣;
2.全部玩晒好似唔係幾好;
3.B欄唔係一定既,不過有d職好多實用技能,所以就要買;
4.隻寵物冇鬼用嫁;
5.用左大約300$,全部都係用黎買鎖技~(個人覺得呢隻game唔用錢都得)
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-3 09:06 PM , Processed in 0.039600 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存