2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 網絡遊戲聊天區 Heroes of Newerth 免費即時戰略 仲玩LOL咁悶!? ...
go

[歐美遊戲] Heroes of Newerth 免費即時戰略 仲玩LOL咁悶!? [複製鏈接]

玩LOL玩到有D悶?唔怕來玩玩HON啦!!!
《Heroes of Newerth》(縮寫「HoN」),中文名《紐沃斯英雄》或《超神英雄》,是一個S2 Games開發並發行的電子遊戲。目前正在,直接支持x86平台的Windows、Linux和Mac OS X。遊戲類型類似《魔獸爭霸III》有名場景DotA。
一個星期有15隻FREE英比你用,畫面比LOL好(如果畫面全開)隻GAME亞洲唔多人知~希望等你架加入

小弟的gameplay(Part 1)

小弟的gameplay(Part 2)

美服官網網址請到google打hon找到Heroes of Newerth就係架啦!(因為等級不高用不到url代瑪-3-)

真係唔知有什麼分別同LOL ,
我覺得LOL可以改進既地方就係玩法太單調,個人唔太鐘意成日同人PVP.
如果有 組隊地下城模式 應該會好好玩.

lung123321 發表於 12-5-23 04:04 PM
真係唔知有什麼分別同LOL ,
我覺得LOL可以改進既地方就係玩法太單調,個人唔太鐘意成日同人PVP.
如果有 組隊 ...

LOL原型就係war3 Dota,
從根本上就係為PvP而生,
比較難實現組隊地下城吧。

玩過星曲WEB 笑傲無雙

感覺上性質差不多...??
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-8 01:48 PM , Processed in 0.046480 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存