2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Grand Chase 永恆冒險 Dio單刷絕望煉獄上路(另附新寵物測試影片) ...
go

Dio單刷絕望煉獄上路(另附新寵物測試影片) [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

絕望煉獄早就完了
點解拖到家陣先開帖呢?
原因係...

旁邊既艾O之光每日都要上線解活動任
家陣又有新英雄副
好唔容易先搵到一天可以上傳(汗

支援高清1080P

嘛 畢竟絕望煉獄早就完了
大家看看就好了 希望未來會再出吧
我刷左好多場都冇Dio神劍sad

岩岩出絕望煉獄既時候
我同朋友講「野團刷到征服就滅團 命脈都係得返我一個刷」
朋友就答返我「Dio 咁唔怪之得」
後黎佢Lupus單刷成功
裝備方面我不會輸好多..我就諗
點解Lupus可以單刷 而Dio就唔得呢?
雖然S4 狄奧真係被修到好慘..
我本身係右修的 之後參考下朋友條片
就發現 右修既技能無敵時間實在太短
所以最後決定改為雙修去挑戰

不過提提大家
係冇寵物或喝水的Onrush下
狄奧最大既輸出絕對係二轉普攻(看看輪迴之神就知道了

所以大部份都係普攻、Onrush為輸出
其他技能作迴避
當然對 冰封、命脈、征服、古代 呢四關
黑暗空間同吞噬絕對係比Onrush好得多

攻略就遲D補上~不過前題係要有神裝

另附新寵物的測試影片

沒有MP恢復、MP吸收 全吃只有一格MP
已有 3 人評分威望 Good 收起 理由
工口神 + 1 辛苦了
千億 + 1 1705分鐘..
pooyiu + 20 支持你!下次繼續^_^

總評分:  威望 + 20  Good + 2   查看全部評分

其實Onrush唔係有方法可以一路轉..轉唔停咩?咁無敵時間咪夠耐囉
同埋佢本身都夠痛.轉唔停已經屈晒機

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

落花有意 發表於 12-6-3 01:55 PM
其實Onrush唔係有方法可以一路轉..轉唔停咩?咁無敵時間咪夠耐囉
同埋佢本身都夠痛.轉唔停已經屈晒機 ...

比盡你12支會蓋 9支英雄 12支古藍
都插唔晒咁多隻王啦-.-

hj1op2  lol  發表於 12-6-6 04:15 AM
工口神  lol  發表於 12-6-6 04:14 AM
千億  lol  發表於 12-6-6 04:14 AM
已有 2 人評分Good 收起 理由
工口神 + 1 lol
千億 + 1 lol

總評分:  Good + 2   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 04:37 PM , Processed in 0.038381 second(s), 16 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存