2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD高達Online 如果出呢部機,應該點出?
go

[閒聊] 如果出呢部機,應該點出? [複製鏈接]

http://home.gamer.com.tw/creationDetail.php?sn=1286453

00Q FULL SABER,整得好型下!

就我睇法黎講...呢部唔會有出的機會囉=.=
因為本身已經有s級00q,同埋呢隻話明係劇場版續集,
即係未出喇...HF個邊目前都出緊其他系列的機,
所以就算會出,都唔會咁快出呢隻囉...起碼等埋age的機出埋就差唔多出~~~

如果呢部出的話...應該會係sr級機為多,因為呢部只係有多一個裝備的00q,
同本身的00q冇太大分別,同埋佢的實力未至於ss級機,so我諗只會係sr機only~~~

90% sr機

ppufo007 發表於 12-5-19 07:17 PM
就我睇法黎講...呢部唔會有出的機會囉=.=
因為本身已經有s級00q,同埋呢隻話明係劇場版續集,
即係未出喇.. ...

拿首先= =full saber唔係乜野劇場版續集既機
係00q既外掛裝,同007sg類似,整左係到冇用
借官方設定集既資料,full saber既戰力,假設剎那有無限體力和精神,一星期可以將els全滅
呢句可以睇得出full saber既外掛裝備帶黎戰力絕對唔係同00q差唔多
暫時估計90%full saber會出做sr,<--100%會出
事關ss rank要留黎做一隻00q既量子爆發模式,如果唔係Quantum System已經做左落s rank既00q了

cly94219 發表於 12-5-24 01:30 AM
拿首先= =full saber唔係乜野劇場版續集既機
係00q既外掛裝,同007sg類似,整左係到冇用
借官方 ...

.....你睇少左我打的內容噃=.=
我唔係話呢隻一定唔會出,只係目前唔會咁快出哩~~~
同埋我都表明左話出呢隻就好大可能會係SR機,
即係你都好認同我講的內容喇>_<

應該會係Sr

S機尼呀呢~第時出時空版我估會變成SS~一出我合硬

我就寧願佢唔好出-.-   講真  部機我覺得好柒....   
感覺上另一邊d武器係格硬加上去
可能我有一種不對稱既偏好
兩邊都有野反而覺得怪怪地
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 03:56 AM , Processed in 0.028916 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存