2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 暗黑破壞神3 Diablo3 孤獨的野蠻人求指點**
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難雜症] 孤獨的野蠻人求指點**   [複製鏈接]

各位師兄, 小弟而家係一隻玩到惡夢ACT 4初既野蠻人

由於人品問題, 打王都可以只得藍裝出既關係
去到LI個程度, 都只係得6千血, 1400秒傷...
大約得3千防左右...

習慣左一個人打上去所以想係HELL前都試下獨力沖
可惜真係有點力有不"遞"

我而家係一刀一盾系, 請問師兄我既去向應該點行??

刷裝?  - 這個OPTION的話, 我應該去邊到刷?  普通小馬關? 惡夢各ACT既LAST BOSS?
硬撐上去? - 死磨上去, 到左HELL先算?

另一個問題, 咩難度先有橙裝出?, 或者點先比較容易出 或者有無特定既地方出?

真係咁唔好彩打唔到orz 去拍賣所買裝吧~

第一次打隻王先會100%黃裝...之後基本上都係打小王,開箱開出黎
橙裝,綠裝...我反而係開箱/卒仔

我都係一個SOLO野蠻人..宜家去到煉獄2章....
加油呀師兄...最主要技能配搭

仲以為我先係冇朋友,原來個個野蠻人都係咁

回覆 maxfinley 的帖子

我依家打到惡夢2章 想問問有冇咩好既技能配搭 去打小王洗裝!??

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

其實更加應該係地獄前入 公開遊戲 同人一齊玩。

地獄模式講求合作,怕你遲d入地獄時唔適應的話仲衰,而地獄模式之前都比較便當,是是旦旦就過到。

建議你將手上屬性好既裝放去拍賣場平賣,建議不要賣太貴,否則太貴無人買的話,就要等2天先可以再賣,因為每次只可以放10件野去拍賣場。

有錢後得閒去拍賣場行下,暫時未封頂的話唔好買太貴既裝備,隨時會換。

刷裝我建議跟住進度打上去吧。一邊升lv,一邊刷裝,lv係優先。

maxfinley 發表於 12-5-21 01:24 PM
第一次打隻王先會100%黃裝...之後基本上都係打小王,開箱開出黎
橙裝,綠裝...我反而係開箱/卒仔

第一次打王..唔係一定有黃裝...(開頭係NORMAL果陣我都以為係)
可能我係自身天生帶 -100% 搵裝運
真的有夠黑仔的說...

ngai 發表於 12-5-21 02:03 PM
其實更加應該係地獄前入 公開遊戲 同人一齊玩。

地獄模式講求合作,怕你遲d入地獄時唔適應的話仲衰,而地 ...

明白了師兄...THX**

未到60唔洗刷裝....刷出黎9成唔岩用....賣出去賤價都無人要..因為太多職業刷裝
慢慢打上去就得...最多都係買把武器...
野人我惡夢淨係記得D王...好易暈.......我果時用踐踏4秒...普猛擊配35%暈..都去到地獄
地獄開始D小王勁左....但都頂到.....加防用復仇下下回晒血

但提一提..好多人玩好耐都仲未知...技能可以任你揀6招...唔一定係每格揀1招
去遊戲設置..介面果頁最下面....CLICK左個咩技能自動XX

maxfinley 發表於 12-5-21 02:44 PM
未到60唔洗刷裝....刷出黎9成唔岩用....賣出去賤價都無人要..因為太多職業刷裝
慢慢打上去就得...最多都係 ...

師兄...
即係"3" 字技果格有兩種戰吼...
都可以分別用係3,4字?

我想分享下我隻人,,,自我轉左技之後未曾死過  E家47lv,, 有冇大佬可以教下我點post圖同upload去邊?

等我分享下啦
我係刷第三章既斬殺剛姆
一出傳點行兩步就打王
只要毒抗高小小就無問題,一支水,分半鐘就打完

剩係用加攻速個招己經做低佢
用暴怒 霸氣 同狂戰之怒
加隻聖堂騎幫你回血
武器大師 爆擊 同埋滿怒加25﹪攻
如果唔夠頂就轉吸血加防個D
兩分鐘內可以完一場
升得又快
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-19 08:44 PM , Processed in 0.043438 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存