2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戰地風雲 BF 多人連線遊戲一問
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難] 多人連線遊戲一問 [複製鏈接]

小弟今日剛剛買左BF3既正版, 玩戰役模式(即單人故事)無問題發生~不過唔知點解想上線同其他玩家玩既時候, 就等左好耐都search唔到有server, 而玩合作模式既時候入到去通常都係得我同1個其他玩家, 唔似得好似以前BF2咁可以10幾20人一齊連線打...
咁我想請問會唔會係我未買資料片(重返卡肯), 所以令我search唔到其他玩家一齊玩?? 定還是我執行既程序出現左問題, 因為我係先上BATTLELOG既網站, 登入後然後再按多人遊戲黎執行, 唔知會唔會有錯呢?? 麻煩哂咁多位!!

一定要入battlelog 先入到game 所以你冇錯
搵唔到ser 嘅原因一定唔係冇買b2k DLC
冇買佢只係玩唔到b2k場

咁我想請問仲會有咩原因令我search唔到多人連線對戰既遊戲呢?無理由係因為太少人玩既緣故掛......但我search co-op對電腦既又search得到, 不過通常都係得2個人, 得我同另一位玩家

co-op係得2個人,5會多於2個人
你搵唔到ser 嘅原因...我5清楚
1係瀏覧器問題...你最好post圖比我地睇
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 08:25 PM , Processed in 0.028950 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存