2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 吞食天地3 使用融合丹後, 想要的屬性不再長點問題. ...
go

[疑難雜症] 使用融合丹後, 想要的屬性不再長點問題.   [複製鏈接]

笑傲無雙

巴哈已經有人證實, 使用融合丹後, 想要的屬性不再長點, 我自己就親身試過, 原本隻58LV力力孫堅有54力, 之後使用官銀融合左隻有特性敏力孫堅, 保留之前力力, 即係變左有特性力力, 但之後就無再升力了, 一直去到65LV, 而家想合一隻賈, 但擔心案件重演.

希望大家用完融合丹後, 武將有咩變化, 是好是壞, 分享一下.

我果隻孫堅冇問題
融合左一隻力力有特孫堅
之後都有升力
你同GM回報下

笑傲無雙

雷火 發表於 12-5-28 10:17 AM
我果隻孫堅冇問題
融合左一隻力力有特孫堅
之後都有升力

你隻孫堅原本只是力力, 拿來融合果隻只有特性, 而又不是力力的嗎?

十週年勳章(賀詞)

58lv有54力,之後唔升力唔出奇
我地團唔小人都係50力之後就成日升lv唔加點
有d成20lv 加得1,2點都係咁-.-

其實到了60up,唔加點都是經常事吧。。!

kong-2000 發表於 12-5-28 09:44 AM
巴哈已經有人證實, 使用融合丹後, 想要的屬性不再長點, 我自己就親身試過, 原本隻58LV力力孫堅有54力, 之後 ...

運氣問題, 就好似我隻智智曹咁,
40LV56智, 合多個智特俾佢,
到64LV可以都仲係56智- -

而我隻貂貂智智掛到37LV30智,
開左隻有特智智, 眼訓果頭禁錯左用左粒合左,
去到45又昇番到40智- -(仲注意緊),
人品便是如此,
你要用果時真係頂佢唔順洗下佢啦,
我最惡果隻孫堅可以30LV睇一睇佢有35力,
到64LV再睇都可以仲係35力- -(好在一早預左食左佢)

笑傲無雙

嵐雨 發表於 12-5-29 04:47 AM
運氣問題, 就好似我隻智智曹咁,
40LV56智, 合多個智特俾佢,
到64LV可以都仲係56智- -

你用作融合果隻蟬蟬本身已經係特智智, 又低LV, 所以合左後再升智唔出奇, 但如果你用作融合果隻蟬蟬本身係特精精或者特敏智, 高過50LV, 會唔會唔再升智呢?

我都試過剛剛睡醒, 禁錯左用官銀合左隻1LV特智智曹, 合左後30LV只有27智, 真PK.

十週年勳章(賀詞)

你都識講低LV啦~你都高過50 LV 唔加都唔出奇~

kong-2000 發表於 12-5-29 08:55 AM
你用作融合果隻蟬蟬本身已經係特智智, 又低LV, 所以合左後再升智唔出奇, 但如果你用作融合果隻蟬蟬本身係 ...

你睇真少少, 我話隻貂係智智, 冇寫到有特= =
仲有, 無論係乜野寵, 例如力力寵高力本身就好大機會唔再昇力,
就好似D人咁, 買左隻寵高力或高智寵番黎,
真係之後智同力都冇昇過一樣道理,
亦即係話合出黎隻寵不論高LV或低LV,
亦會同你本身昇隻寵一樣, 昇唔昇到你想要GE點只係運氣問題,

巴哈D人寫到合左後冇昇緊有佢原因,
正如亦可能係黑仔, 但係如果話100%唔昇就一定唔會,
我自己合得唔多都係合過5至6隻左右,
都見唔到100%理論,
正如D人話掛昇寵會好D,
不過我掛又試過解任又試過,
都係存於人品運氣問題,
好難講GA啦

笑傲無雙

真係講運氣, 我隻徐晃和賈仔本來一樣係63LV, 各有59力和59智, 隻徐晃前日升64LV 加左2力好開心, 但隻賈昨日升64LV 無加智, 用升級藥升65LV 同樣無加智, 真難過, 而家隻徐晃64LV 61力, 而隻未融合賈仔65LV 59智, 而家只希望隻賈仔之後過60智就滿足了.

今早起床看到昨日才結拜的賈仔送了一粒融合藥給我, 算是有D 安慰.

其實50後唔升力/智
係好平常的事
我好多PET都發生呢D事

搞到我本來想合有特賈.宜家唔敢-_-
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:46 AM , Processed in 0.029741 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存