2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 剛剛發生一件,,,令我感到十分之無奈既事,,,, ...
go

[抱怨專區] 剛剛發生一件,,,令我感到十分之無奈既事,,,, [複製鏈接]

事緣昨晚,,,小弟自己一人玩路人場
抽中同四位互相相識既香港朋友一齊打
甘好正路,,我認為互相相識既香港人應該會有默契,,知點打(大部份人)
我地:特朗德(jg),伊睡莉亞(top),冰鳥(中),煩(ad)+太陽之女(我使用的角色)打下ad+sup
好正路既組合,,,
打到中間發現真係勁唔對路,,,ad推塔,,(其中上作為sup,,ad過左河要插眼係其本原理)
唔叮佢都唔識走,,,jg一開始就話 (我唔多識多用架)
一次都無落過黎,,,好啦,,,6級比人打爆下塔(真係快到呢......)
好啦我忍唔住講左句:(好老實,,比你地吊都係甘話,,,隻jg真係廢到仆哂街,,,自己打jg仲要雙跳錢加零gank)
係,,,我認,,我口可能太直,,,但我真係忍無可忍,,,作為sup,,我可做的都做了,(河區插眼,小龍插眼,無錢都買埋真知希望有人幫gank)
,,我最後的戰績是0 5 4,,,可想而之係幾on9
到最後我都仲係忍住投降時講左句 多謝你地
跟住即比四人圍插:咩多謝我地?我地得能罪你丫?你好能勁丫?自己下路守唔能住就怪jg?做好自己野先啦!
廢物!
其實,,,在下只是抱怨一下,,,,其實不只是台灣人,,,香港某一部份小學雞都係甘橫蠻無理不可理喻,,,仲要比四人檢舉我!
想吊想插,,隨便你地,,我作為一個全職sup我問心無愧~

現公開那四人的台服名稱:Rfriend皇
                                                x野獸x
                                                 特殊兒童
                                                小榮仔   

十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

ng無料愛3路 留番d做好本事都無能救忘睇住輸既苦工 遇著d爛at更慘

練好技術之前...先練好品格吧....人地玩得差唔代表就要鬧人既......同樣....自已玩得好唔代表就有資格罵人廢既......齊齊做個高質素玩家.....把遊戲環境攪好佢吧.......加油

SuperDS 發表於 12-5-28 02:05 PM
練好技術之前...先練好品格吧....人地玩得差唔代表就要鬧人既......同樣....自已玩得好唔代表就有資格罵人 ...

我明白你講乜的,,,但係問心,,,係唔係個個人都可以甘自命清高,,,玩競技遊戲...
就有分贏同負,,,落到場,,個個都想贏,,,如果你只係想落黎陪跑沒盡力的心態,,甘ed唔抵小??
人地玩得差唔代表就要鬧人既<---講得好岩 我認同
但如果玩得差 佢有盡到力去幫 去插眼 有團隊合作性的,,不可罵!
我相信 你問一千個人,,,如果佢地隊有地雷既存在 唔吊就有鬼 我話既
真係我好希望好希望,,,,多d有你ed信耶穌既朋友出現 搞好遊戲環境囉

超級怪物 發表於 12-5-28 05:17 PM
我明白你講乜的,,,但係問心,,,係唔係個個人都可以甘自命清高,,,玩競技遊戲...
就有分贏同負,,,落到場,,個 ...

如果人人只想著....人地不對就要罵....那個環境還會好嗎? 為何我們不由自已做起......不好理人地會點....由自已出發....做個高質素的玩家.......我不是甚麼信耶穌的.......只係想有一個良好的遊戲環境........由自已出發...做個高質玩家吧.....

如果同隊係4fd 我就建議你唔好嘈喇...因為你實會比佢地圍吊+report...

超級怪物 發表於 12-5-28 05:17 PM
就有分贏同負,,,落到場,,個 ...

十分認同
但如果玩得差 佢有盡到力去幫 去插眼 有團隊合作性的,,不可罵!

人人都可能表現不好,但玩的態度才是最重要的。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-8 12:51 PM , Processed in 0.030599 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存