2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

【總結】 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

總結得出黎既結果
就係怕你地d人由1lv升到上75lv段時間會走左好多人
所以直接比你地75lv開始玩 送哂8星裝同d高洗果d
等你地覺得著數 有撿到小便宜既感覺

跟住繼續上9,10星 天賦 洗石阿 又麥又七咁
咁樣就會多d人落搭阿嘛  

邊渡友次子 發表於 12-6-2 09:57 AM
總結得出黎既結果
所以直接比你地75lv開始玩  ...

Like +1  :D

因小失大LOL

9,10星用鑽石升,洗石都係有數計,唔係無底深潭,有數計,天賦就真係有機會失敗,無數計,一係成功,一係失敗

玩過星曲WEB

noname617 發表於 12-6-2 06:45 PM
9,10星用鑽石升,洗石都係有數計,唔係無底深潭,有數計,天賦就真係有機會失敗,無數計,一係成功,一係失 ...

1-75用得幾多錢-.-
前期基本上唔洗買好多
佢直接跳後期 咪姐係直接收錢V_V
2個月左右收到咁上下 咪袋袋平安

邊渡友次子 發表於 12-6-2 09:57 AM
總結得出黎既結果
所以直接比你地75lv開始玩  ...

你想太多了.....直接75級係因為會繼承成2存檔,新手穩死無疑所以香港先會直接75級。 你睇其他區域由1練起,幾多新手痛哭叫喊比人屠殺.....

好老實講,遊戲要大家玩,玩得開心先係玩嘛。另外記得有咩訴求要有say,做得到我都會安排

玩過星曲WEB

Keavero 發表於 12-6-4 11:47 AM
你想太多了.....直接75級係因為會繼承成2存檔,新手穩死無疑所以香港先會直接75級。 你睇其他區域由1練起 ...

個個都會玩新服咪全部75
新服你唔會有舊ac掛

邊渡友次子 發表於 12-6-5 08:54 AM
個個都會玩新服咪全部75
新服你唔會有舊ac掛

新服最高都只會有75級,當然唔計之後自已練啦。
因為成3係戰爭新元素比練功昇級多,所以就比你地可以自行選擇到底要75開始定係1級開始。 75級會用禮包形式發放物品,點擊使用後就會直接昇級成75級。  當然,你地都可以組埋好似我同朋友咁由1級開始自已練,哈哈

至於衝唔衝裝洗錢之類...我身為本地人當然識做啦!到6月6號果日各位悉目以待我送果個包包,詳細內容就唔透露咁多了。總之各位會玩得盡興。而家新遊戲有咁多,好多人練練下功就會走左,難得識到好戰友分分鐘聽日唔見埋。
所以75級選項就可以比你地自已選擇,跳唔跳過劇情直接同戰友攜手抗敵。

P.S:我仲未考慮好自已咩國...

玩過星曲WEB

Keavero 發表於 12-6-5 01:20 PM
新服最高都只會有75級,當然唔計之後自已練啦。
因為成3係戰爭新元素比練功昇級多,所以就比你地可以自行 ...

我不否定你既努力

但係成吉問題最主要都係人流囉

本身都已經唔係多人玩

依家搞個成3仲少人..而且呢個時間撞哂其他大作

D3已經有一大班去玩啦

九陰陸服6月6日撞正佢不刪檔封測

其他就唔講 只係呢兩隻GAME都搶走唔少客

對於一隻本來都唔多人既game 其他6月6日係咪真係合時呢

我相信今次呢隻成3 純計港人消費 全部加埋唔會過15萬

玩過星曲WEB

如果比我係官方 肯定一早會資料搜集
就算唔知九陰封測 都實知依家d人個個玩緊D3
我一定唔會選擇呢個咁既日期 同埋想賺錢就先投資下廣告
成1都好地地 又有廣告搞得幾好 依家愈搞愈速食
純粹賺一轉就走

邊渡友次子 發表於 12-6-5 01:30 PM
我一定唔會選擇呢個咁既日 ...

同意.
代理猛咁出完1出2出3
搞到好似出新game咁
其實=改版
1-2年大改版1次咁
就係想r返d新玩家,倒下錢落去買佢d點
玩一陣就走,再出4,5,6,.... 又食1轉

玩過星曲WEB

其實國服搞得好架
強國人都玩得好持久
原因點解 咪就係多人囉

成吉隻game真係唔差
我敢講係我玩左將近10年既過百款遊戲
成吉絕對係前五位

但一隻咁好既game衰係咩到
衰係人流到...講真咩派金果d真係唔重要
隻隻game都有 就算成吉比人爆左出黎
都無咩人走果時 但係成1,2過左開頭既熱戀期人數就急速下降
所以先慢慢沒落..依家唔洗睇都知道 成3 絕對會比1,2死得快
因為連廣告都無落 撞正大作時間 基本開始既人數已經少咁一大半

邊渡友次子 發表於 12-6-5 01:30 PM
我一定唔會選擇呢個咁既日 ...

呢個時間唔係我set,我就不予置評了。至於D3,其實D3係單機遊戲黎,玩開線上果班好快就會厭。所以影響唔大。而你講果隻九陰,內地server黎,如果肯上內地玩,本身選擇都已經會好多唔只佢一隻。

我黎左無幾耐,眼睇都好多野要改變,呢樣要慢慢唔急得。  我就覺得,如果一間內地公司肯請香港人黎搞,起碼我會加誠意分先,平心而論。  你睇下有幾多內地公司亂咁黎就知...

我收左工自已都係玩家黎,係我角度而言玩家同官方關系可以再密切D。而我個方針都係向呢個方向出發。以前我負責過D games 好多玩家而家都變左我D好朋友,約出黎食飯組隊打機都有。總之我最想就係構築一隻正game比大家一齊玩,玩得高興開心就足夠。至於賺唔賺錢,唔係我考慮因素A_A(低調...)

玩過星曲WEB

我係為一隻好遊戲惋惜 無經歷過成1成2係唔會明= =

ps..D3既壽命真係唔會短過成3(雖然我都唔會去玩)
     ..and九陰真係風靡全中國..香港玩家十個有八個都等緊佢

其實【最想就係構築一隻正game比大家一齊玩】
都係我既理想..我都明你控制唔到

無計啦 或者我睇唔到代理既難處..但係真係可惜左成吉
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 11:53 AM , Processed in 0.036979 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存