2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 光之封印 大家好 我玩左一個星期有多 想發表下心得 ...
go

[心得分享] 大家好 我玩左一個星期有多 想發表下心得 [複製鏈接]

我E家就差唔多40LV到 講講我玩左個幾星期的感受吧

第一:光之封印好易明白點樣升LV係最快同埋升LV方面好少冇人組 姐係好易明白點樣玩
第二:唔算食錢 你用幾百蚊都唔洗就可以買咩都得
第三:唔食時間 唔似其他online game咁 玩得愈多就愈勁 就好似d人一日玩24小時就可以做大佬咁 呢個online 一日玩5小時我諗係極限

教一下你們點樣快速1級升到40級吧(應該唔會有錯)

1~20幾我諗係最易升 因為任務多 加上多經 1~20幾我諗主要做任務就得

升到20幾果時 佢會無啦啦無哂任務 之後叫你去跑任 打副本果d 你根住佢咁講去做就得

到升到30幾都差唔多無哂任務 就算有都幫唔到你好多 主要打副本拎經 最好就食雙經黎打

升到40級吧 有任務就做

有好多人就認為30~34好升過35~40 其實我認為35~40先最好升 咁多個副本 我認為夜雞係最多經的

光之封印係我玩過最好玩ga online

我唔係打手

我有咩講錯請回覆一下吧! 多謝!

已有 1 人評分威望 收起 理由
c396437 + 10 支持你!下次繼續^_^

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

笑傲無雙

回樓主 你說可能是對 但是真係快升 唔係剩係打副咁簡單 係它這是遊戲每日都有個叫做響道 就是每天任務 有個叫每日精彩 有個任係0/30 你是要做這個任務先升得快平衡每天你做咩這個一定可以升一個lv 做法很簡單40lv 去夜之風車鎮或城堡裹有叫迷途旅客 他要你比藥水你就比他一支才可以跟任務追蹤回城交任務 每天早上10點-到晚上12點 只會 在00分更新一次所以現在的玩家最好把握這是時間 好運可能跑到3-4隻 不好運 就可以跑到 1-2隻 如果跑哂跟做哂每日的任務加埋打副係升1-2lv ^^

lovekiwi 發表於 12-6-3 07:33 AM
回樓主 你說可能是對 但是真係快升 唔係剩係打副咁簡單 係它這是遊戲每日都有個叫做響道 就是每天任務 有個 ...

40LV之後好難跑到豬 我搵哂全場都見唔到.........

笑傲無雙

呢樣野 你要自己預時間 我之前就58 59分前已經到目的地 之後一出就跑  加埋指引之星記錄 一跑完再返黎 好彩 可以跑多3-4隻^.^

lovekiwi 發表於 12-6-3 04:15 PM
呢樣野 你要自己預時間 我之前就58 59分前已經到目的地 之後一出就跑  加埋指引之星記錄 一跑完再返黎 好彩 ...

我跑得2次-,-

我現在差唔多43級了
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 11:46 AM , Processed in 0.030666 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存