2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 吞食天地3 入戰鬥時,人物頭上有(P)字問題
go

[疑難雜症] 入戰鬥時,人物頭上有(P)字問題 [複製鏈接]

點解我主ac頭上有P字,分ac沒有?請問p代表什麼?
仲有樣野想請教一下,點解我32lv捉有特性,力力趙雲,物理攻擊得20。   網上有特性,力力趙雲但物理攻擊有30,我想知點解,唔該

P=PLAYER 通常組隊先有

Sorryyin 發表於 12-6-6 12:13 PM
點解我主ac頭上有P字,分ac沒有?請問p代表什麼?
仲有樣野想請教一下,點解我32lv捉有特性,力力趙雲,物 ...

橙底P =主人
灰底P =武將
每隻武將力力既意思係=升級時高機率加力
                                        =升級時中機率加力
!!!!:但唔代表升LV一定加力
有時無加力 有時加1力 有時加2力(每LV)

(聽講)每隻武將升到50左右就穩定
E.G你隻趙(無著裝) 40LV 有40/以上力咪令點
                                             唔小過36力都叫唔錯
                                            但得30力/以下仲要唔要就自己諗
                                             (喱個判斷個人意見 人人唔同定義)
所以同LV趙有唔同力係好正常
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:23 AM , Processed in 0.025193 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存