2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 暗黑破壞神3 Diablo3 陰謀論~~什麼被鎖AC的人
返回列表 發新帖 回覆
go

[消息情報] 陰謀論~~什麼被鎖AC的人 [複製鏈接]

Gold Seller 係一班專業打錢, 然後換真錢的人
如果有人阻佢地發達, 佢地點會就此放棄機會

BZ會唔會因為重複打同一樣野而鎖AC, 我"個人"真係覺得唔會

曾經有一個華麗寶箱-重開遊戲的BUG, 最後BZ係直接改左無寶箱

BZ點會唔知有踢箱這會事, 看以下官網--1.0.3預覽
http://tw.battle.net/d3/zh/blog/ ... A6%BD-2012-6-8#blog

其中提到以下內容:
此外,許多玩家為了得到「頂級」裝備的機會,寧可花許多時間再煉獄第四章做一些令人感到無聊的事情(像是帶著泰瑞爾讓他打怪或是踢罐子),也不願回到第一章對抗惡魔大軍。為此,我們將調整設計理念,使得「頂級」裝備將有機會在遊戲中許多不同的地方出現,來增加更多遊戲方式的可行性。

你覺得BZ知又唔改, 就直接去鎖人AC嗎?
佢地只係覺得玩家無聊, 無左遊戲本身意義
所以想左個方法幫大家

你預期相信不同討論區關於鎖AC事宜, 不如直接去官網看

Gold Seller 只係想少D人打 (一定有人繼續打緊), 賣價才會回升

再者, 留意發表者資料, 如登錄日期, 文章 等等
打手唔只一個, 回POST, 新POST, 多多的是 (不單只此討論區)

我也不是正人君子, 所有提到的我都有試過
不過我都慢慢打緊去ACT 4 INFERNO

本人打緊US SER, WIZARD
4萬幾攻, 58-60%防, ~200全抗, 3.6M血
ACT 1 真係唔難, ACT 2 要好有技術
現在打緊ACT 3-4, 感覺是夠打的, 只係見到伸"利"怪, 又快既怪我會LEAVE GAME重開
因為無得打-.-^
個人極力建議大家睇多D YOUTUBE, 真係學到唔少野^^

講得好..SUPPORT~

紅字多數係官方一貫圓滑加客套說話而又表達到意思
至於係咪真係為左賣幣而請打手就不予置評
但如果有人因為繼續跳關造成被封acc,就需要小心
bug 就係bug 改低機率掉寶都係bug,至於刷錢我唔認為係bug ,不過佢都相應調低左出金率
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:30 PM , Processed in 0.030356 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存