2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍虎亂舞K1 暫時退出K1....
go

[分享] 暫時退出K1....   [複製鏈接]

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

有緣在Online Games再見面!我 & FAI 哥與狼狼決定暫時退出K1,因為我與他們玩了2年玩都不停,K1實在太悶。。。。k1 冇女仔玩,得我玩....成班人都係男,這樣我會好尷尬=.=

坦白說,其實我1年前都有諗過退出K1,但我仲係太勉強啦,於是繼續玩下去。我屋企人一直以來都反對我玩K1的,但我吾理而照玩...現+,我終於明白了,K1真係太粗俗,連以前平時乖的我也變了,玩左K1後,我變了燥魯又時常因小事就亂發脾氣...我屋企人講得岩!!!K1實在令到我比以前的我改變了。

總之,如果我的冇玩好耐既老fds【BEN,superyan,NK,狼狼,茄子,夜神,等等...】番黎玩番K1,我就會玩番~

遲d,我會有n日會上K1,做咩呢?就係>探盟友 & fds...1陣off【最多1 hour】(睇下你地獄虎好吾好彩見到我~~哈哈)

各位 3 LV 獄虎之風  成員,本人 已交託   白雪.洛軍   代替我管會。如果有咩事的,可在 Facebook 叫我 (大部分會員都有我facebook啦~),如果有緊急事的,我會上一上 K1  了解下情況!!

請不要忘記我,有緣再見!V_V 我要努力去自我改變番以前的我‧‧‧

一路好走  最好唔好再番泥

笑傲無雙 玩過星曲WEB

呀..雖然未係好熟 有機會再見幾位吧

k1悶  冇咩活動搞 ,搞到我想放棄k1

*就算有新角色出, 我都會上 k1 試玩,哈

再見啦有緣再見

kellylo 發表於 12-6-8 10:33 PM
有緣在Online Games再見面!我 & FAI 哥與狼狼決定暫時退出K1,因為我與他們玩了2年玩都不停,K1實在太悶。 ...

K1真係太粗俗,連以前平時乖的我也變了,玩左K1後,我變了燥魯又時常因小事就亂發脾氣...

有美國專家話, 看暴力的野,大腦會產生chemical,會令人心情煩躁, 所以打k1 躁左好正常

佢個人 根本 本身個人賤雞  關隻game咩事 隻game的確係打交game

ziYU×佑 發表於 12-6-10 08:20 PM
佢個人 根本 本身個人賤雞  關隻game咩事 隻game的確係打交game

我都知啦 , 我 like play 打架 game la ,
但我屋企人都100%反對我玩K1!!!甘我咪咩lo
我都吾想架.............
我都癈事彩你.....由得你點講lo....你都吾會明架啦

你岩岩話癈事彩我  呢一點 我唔係太過明白   你呢+ 唔係回復 緊我咩?.?

點解無lala開一個分享post,都俾人串???串人有咩好???

王者之風D人唔係應該好有品嫁咩???

我串一個人 實有一個原因  已我串佢既原因 就係佢 已經講左好多次 話暫時退出K1   
仲要又一日到黑都話成game 點樣小人 點樣衰
在我立場泥睇 我串佢 冇打粗口 已經比面左佢 如果你覺得 我串佢係唔岩既話 我冇咩所謂  我想串就串 呢個係我風格 想改都改唔到 唔好怪我

佢平時本身個人係有問題 我已經好小理 因為佢本身自己個人有問題呢一樣野 都唔係佢問題 係佢呀媽問題 因為佢呀媽先會生成佢甘 所以呢一樣野我都冇怪佢 但係 不停係到話 隻game 小人 悶 想走 又成    呢個理由就足夠我串佢一世   你玩就玩 唔玩就玩 走就走 唔走就走   睇佢 要走k1 都走左幾個月  我都見過 一兩個佢自己話 要走既 post  甘樣我完全反感 甘做有咩為?開一次 就話隻game 點樣點樣

前排 佢先係甘叫人玩第2隻game 甘樣做我真係覺得好有問題 佢平時自己講到自己點樣唔會放棄隻game 到頭來 又叫人玩第2隻 又話隻game 太粗俗又成  甘我串佢 已我泥講 我係覺得好正常  
如果做到甘樣 我都唔話下佢既 我真係睇唔起我自己  如果因為我係王者 而唔可以串佢既話   我係唔會理得佢甘多lo 我係要串佢冇人阻到我  有冇品見人見至  係你眼中串人已經算係冇品   我覺得 你就係 平時 果d 話講 [收皮] 已經係粗口既人   你自己定既界限 就覺得人地冇品   其實點樣可以令一個人衰在加衰 就係個界限定高d  你個界限係覺得 打個 傻字 已經 係要拎去吊死既話 甘已經好多人死左  你既眼睛 唔=一切

仲有好多佢做過既野 我都廢是講埋出泥 我講埋出泥都覺佢自己冇面 基本上 佢團果班新手 唔知佢自己之前所做既 神作之外   好多人都知 佢係點樣既人
我問下你 如果 呢個post 係曾特首(曾蔭權) 發既 已內容就係講特首 甘你覺得 d人係會感動既話 我就冇野好講
ps:如果你真係覺得  我係冇品 就算我係比人踢 我照樣 會串佢

想話佢ge方法有好多,串人5係一個好方法,咁樣令人討厭ge會係你,可以用番d好d ge方法

係我眼中呢個係最好方法就得 討厭我 我冇咩所謂    我都唔想d人鍾意我^^

仲有我想知話佢有咩方法 就算你係用咩方法 都只會比你話串 正如你岩岩 你話 我好串佢 王者 係咪有品  甘樣 都係串既一種 如果你唔想我串人 係咪應該唔好串人先   話人有好多方法55

笑傲無雙

可愛的小佑佑
真系有少見你5用粗口串人xD
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:44 PM , Processed in 0.029995 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存