2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 〖 墨香 〗仙俠墨香-★6.15號18點整火爆開放★ ...
go

[香港] 〖 墨香 〗仙俠墨香-★6.15號18點整火爆開放★   [複製鏈接]

★仙俠墨香★

★6.15號18點整火爆開放★
http://xxms.igamesf.com

經驗200倍技能200倍金錢100倍組隊經驗2倍打座回復5倍

人物65級就可進行轉生,每轉生增加100點素質!!

每逢三,六,日全天都有經驗加倍活動

想體驗超級爽快的PK快感嗎?想體驗免費獲得墨香所有的頂級裝備,武器嗎?

想體驗顛覆傳統墨香的玩法嗎?《仙俠墨香》職業團隊傾力製作。

花不完的免費墨寶,特制成長系統、精彩絕倫的線上活動等!

顛覆墨香界的精心之作,快來歡樂體驗真正的免費墨香私服吧!。

版本介紹

★新手注冊就送100萬墨寶,泡點5分鍾100墨寶,讓妳墨寶花不完★
★惡名30以下不會被搶裝備,不會爆招數★
★源源不絕的活動,每天都等著妳的參與★
★新手就送新手箱子,符咒、武器、裝扮,讓妳輕松升級★
★新增寵物補助技能系統(戰寵)寵物不再當花瓶,陪你練功斬妖除魔不孤單!
★內置商城,玩家在遊戲內就能購買所有百寶!
★師徒系統 ,拜師學藝 讓你得心應手!
★內掛自動練功系統 ,練功無困擾!
★結婚系統,千里有緣一線牽,有情人終成眷屬!
★轉生系統 遊戲中內置快速轉身系統,免除不必要的困擾!
★一鍵轉職,(化境、極魔、玄境、脫魔)不必做任務節省你寶貴的時間!
★新增技能,7種忍者技能,新增14種〔神〕技能,11種〔極〕技能,18種泰坦技能

祝福石效果

武器組合隨機(血量,內力,護體)1到1000武器  威力1到50

防具組合血量,內力,護體1到1000防禦1到50

5種攻擊屬性及防禦屬性1~20

配件組合增加單樣屬性2到50以及隨機屬性

GM在遊戲中是隱身的,不會和玩家交易

更不會問玩家要裝備,錢,帳號密碼等一切

GM只有一位,就是GM

*本服務器"不處理"騙裝備,盜帳號等

請勿將帳號密碼透露給其他人知道

本服永久開放  
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ + 30 活動參與

總評分:  威望 + 30   查看全部評分

唔洗玩 出裝第一日有人齊左
專殺你地班友 睇住你地打牛之後紅 玩黎做咩呀

笑傲無雙 玩過星曲WEB

petesky 發表於 12-6-17 03:34 PM
唔洗玩 出裝第一日有人齊左
專殺你地班友 睇住你地打牛之後紅 玩黎做咩呀 ...

講真啦  墨香吾開紅吾通真係坐低比武傾計咩

笑傲無雙

講真啦 成套野$800都黎 又唔係多人 搵鬼買咩
好彩早離場  and  樓上讚好
墨香唔打交 吹水搵老婆番聊天室啦 7.7

$800一套真係貴左啲

個服都唔知係咪因為搵唔到水,關左服 幾個鍾前斷左依家都仲未上到

隻服勁冇品 本身入去玩覺得幾好玩 玩到第2日冇啦啦出d屈機裝 仲要有個幫d人齊哂(就係睇人打牛個幫) 明顯明係自己買 係gm送啦 on99

白色櫻花 打牛 等汁 5打牛 D人K左個牛la 開紅殺人 汁 好鬼火

搵丁既..唔買裝又唔夠玩 買左又最怕個服收皮
睇個服都挨唔到幾耐嫁喇..買唔買玩家自己衡量喇

本身我覺得蘋果墨香夠衰架,原來對比之下蘋果係好服來

royriza225 發表於 12-6-17 11:01 PM
講真啦  墨香吾開紅吾通真係坐低比武傾計咩

講真啦 我有講過唔可以開紅? 醒到你

petesky 發表於 12-6-19 07:42 PM
講真啦 我有講過唔可以開紅? 醒到你

專殺你地班友 睇住你地打牛之後紅 玩黎做咩呀  又係你講既   開紅打你你又話玩黎做咩    你講得呢句你吾係代表左吾可以開紅?   神又係你鬼又係你   番你聊天室坐低比武扑木魚啦

royriza225 發表於 12-6-19 07:56 PM
專殺你地班友 睇住你地打牛之後紅 玩黎做咩呀  又係你講既   開紅打你你又話玩黎做咩    你講得呢句你吾 ...

原來我係唔可以講實情同感受出黎
講出真相就一定係話唔開得紅架啦
無野講就叫人番聊天室

petesky 發表於 12-6-19 07:58 PM
原來我係唔可以講實情同感受出黎
講出真相就一定係話唔開得紅架啦
無野講就叫人番聊天室 ...

都話你講到玩黎做咩

姐係代表你想講吾開得紅  想係一隻冇人開紅既墨香到玩    冇話你吾講得你感受喎   我係用你句說話黎推斷到你係表達吾開得紅甘     都係果句  你吾想人地紅你你咪番去主城坐低傾計囉  仲同人講感受  吾中意玩咪吾好玩囉  冇人識你喎  仲sd個訊息過黎型下托咩-.-      

perfectmush 發表於 12-6-17 11:10 PM
講真啦 成套野$800都黎 又唔係多人 搵鬼買咩
好彩早離場  and  樓上讚好
墨香唔打交 吹水搵老婆番聊天室
...

人地都笑你呀  

royriza225 發表於 12-6-19 10:59 PM
都話你講到玩黎做咩

姐係代表你想講吾開得紅啦   冇話你吾講得你感受喎   我係用你句說話黎推斷到你 ...

推斷
專殺你地班友 睇住你地打牛之後紅(情況)玩黎做咩呀(自己感受)
你會唔會明白DD?  我感覺無生存空間講 玩黎做咩係咪唔得?
唔好成日以己度人啦

petesky 發表於 12-6-19 11:12 PM
推斷
專殺你地班友 睇住你地打牛之後紅(情況)玩黎做咩呀(自己感受)
你會唔會明白DD?  我感覺無生 ...

係啦係啦  你係甘強調話自己感受  甘我就同你講你個感受根本白痴  或者我比個意見你  你用你呢個感受黎去開隻私服或者同GM講   熄左個殺氣系統佢   

玩黎做咩吾係吾得  吾玩就隨你 少你一個世界吾會沒落   

墨香唔打交 吹水搵老婆番聊天室 ... ...   係甘多  完

royriza225 發表於 12-6-19 11:15 PM
係啦係啦  你係甘強調話自己感受  甘我就同你講你個感受根本白痴  或者我比個意見你  你用你呢個感受黎去 ...

你講野無重點靜係想用人身攻擊 點同你討論
可以無啦啦講去開私服 我話玩黎得做咩又可以講到去世界
曬氣 88

點解我問客服一d遊戲問題,佢唔理
問佢人在嗎?佢就好快應
咩意思?

回覆 petesky 的帖子

講得岩;

回覆 royriza225 的帖子

相反係你唔明人地講咩;你試下代入佢個角色;我齊曬裝封殺你;咁你有咩feel;?你仲係覺得好好玩;比人殺得好開心:)?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-26 12:02 AM , Processed in 0.040040 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存