2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 暗黑破壞神3 Diablo3 亞服係咪唔會有現金拍賣?
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 王先生
go

[消息情報] 亞服係咪唔會有現金拍賣?   [複製鏈接]

佢講明會有..不過要後期更新才會加入

美服果個係未出之前己定日子開...完本係5月尾開..只不過攪攪下
攪左去E排先開

回覆 足金金猴 的帖子

同意 +100 like

佢以為自己好勁

佢等冇J用la

tomy1111 發表於 12-6-14 02:33 PM
佢講明會有..不過要後期更新才會加入

美服果個係未出之前己定日子開...完本係5月尾開..只不過攪攪下

其實有邊個會想佢無現金拍賣牙…但問題係…你話佢講明會有…
可唔可以比link睇睇…等我開心下…官網都唔見話後期更新才會加入…
有玩亞服有邊個唔想賺下現金牙…如果無實質官方證明時真係希望越大失望越大…

一些特定區域的《暗黑破壞神 III 》玩家們將可以使用一個或多個現金拍賣場,這將可以讓玩家再遊戲中使用現金貨幣交易。玩家僅可使用在他們所屬遊戲區域的現金拍賣場,而玩家所屬的遊戲區域則取決於玩家在Battle.net 帳號上註冊的居住國家。另外,特定國家的玩家將僅可使用他們所屬區域現金拍賣場中的某些貨幣拍賣場。全部玩家都可以使用他們進行遊戲之伺服器中的金幣拍賣場。三個遊戲區域分別為:

美洲 - 屬於此地區的玩家包括北美洲,拉丁美洲,澳洲,紐西蘭,及東南亞的玩家。
歐洲 - 屬於此地區的玩家包括歐盟,東歐,俄國,非洲,及中東國家(例如以色列及阿拉伯聯合大公國)
亞洲 - 屬於此地區的玩家包括南韓,台灣,香港,及澳門地區。請注意,在《暗黑破壞神III》上市時,此遊戲區域的玩家僅能使用金幣拍賣場。

回覆 〤無忌〤 的帖子

廢事搵了..
不過你可以去搵番GAME未出之前同AH有關既藍貼..
佢有講明...亞洲區既現金拍拍賣暫未定日期.
不過佢講明一定有.

而美服就係GAME未出之前就公怖左

回覆 D仔乂 的帖子

亞服真係出....切 j j又如何
暴風雪講得服韓國改法律....由韓國開放現金拍賣場,低切啦

就算比你係亞服賣野...d野咪又係賤賣...
d人咪又係出得起幾廿蚊....黎買裝
美服美國人又係出得起10蚊 20蚊 買裝
但講緊係美元 唔係人仔 消費層次都唔同 柒下柒下咁樣

香港有冇d好似台灣個8591咁既網?

玩過星曲WEB

GX9901 發表於 12-6-14 11:23 PM
回覆 D仔乂 的帖子

亞服真係出....切 j j又如何

消費唔同層次點解你又要拎美服黎比..人地明明話亞服
美服1件裝閒閒地幾百萬既  係亞服只係值幾十萬 所以兩者跟本無得比 亞服1件勁既裝都幾百HKD啦 幾十??你果件裝廢渣?

血霸鬼邪 發表於 12-6-14 11:45 PM
美服1件裝閒閒地幾百萬既  係亞服只係值幾十萬 所以 ...

得佢一個認為會唔出...算啦

暴雪講得會出 就會出

亞洲人禁多 每件裝食15% 賺$.$死暴雪

血霸鬼邪 發表於 12-6-14 11:45 PM
美服1件裝閒閒地幾百萬既  係亞服只係值幾十萬 所以 ...

一件裝幾百$?
"幾"多百先....
我只係知美服一件裝係20-50$ usd
由綠暗金裝->令屬高攻黃武

香港?冇返千3攻 令屬(單手武)
都冇人收啦...
我唔認為一件專用綠裝 150$有香港人買
美國就會有...

玩過星曲WEB

GX9901 發表於 12-6-15 09:37 AM
一件裝幾百$?
"幾"多百先....
我只係知美服一件裝係20-50$ usd

1件150$好多咩?依家都好多人收幣  你對返買幣.1件勁既裝都幾百萬 E+幣50$=100萬大約 算1件裝500萬 都250$啦 仲有大陸呢個市場 大陸好多有錢佬打機  之前有人收1把武都幾萬蚊人民

笑傲無雙 玩過星曲WEB

回覆 GX9901 的帖子

你其實係咪真係知價.....

我D垃圾護腕   垃圾護身符件件千幾萬比人直購= =

你自己識計數可以對比返金價   就會知道出左現金拍賣會唔會有人買...

https://www.paypal.com/hk/cgi-bi ... mc/mc_intro-outside

BLZ點同PAYPAL傾  我唔知  只係知你好大機會要切JJ= =

閃KANE閃 發表於 12-6-15 10:28 AM

你其實係咪真係知價.....

唔知你係亞服定美服...
千幾萬你會唔會吹好太過大...
千萬係 10,000,000
垃圾你對既定義又係一個重點
對你黎講可能好容易打出黎...對人地黎講係唔係垃圾都唔可以確定

我玩亞服 (美服D 63LV ITEM個價仲高過亞服)

係 你MO睇錯我MO講錯   1千萬+ (10,000,000+)

回覆 閃KANE閃 的帖子

你係咪玩9我
咩叫 "美服D 63LV ITEM個價仲高過亞服"
美服63lv item 一定高過亞服...係"一定"
美服既裝.....連幾百萬既裝都好小人買
更加唔好講千幾萬
所以人地先會掉現金拍賣

點解亞服 千幾萬 會有?
唔係要我話你知點解下麻....?

我之前有去過美服睇   OR你玩美服   可以留意返

63LV頂攻武器(ABOUT 1500~1600+)  OR 頂屬裝備(1件裝備含2樣頂屬   EG: 200主屬 / +80全抗等等)

美服GE數量係比亞服少    反而中階裝備比亞服多好多(應該係你所講GE幾十~幾百萬裝備)

而家有變到? 唔清楚    至少我上週去睇係咁= =  同埋我D美服FD 日日都賺1000W+

最後你係想講亞服有BUG ITEM/錢?   但係而家金價係美服仲低過亞服WO....有少少矛盾@@

閃KANE閃 發表於 12-6-15 11:18 AM

我之前有去過美服睇   OR你玩美服   可以留意返

有冇玩d2都知....藍裝黃裝係好易打...基本想要幾多可以打得倒
63lv item美服既數量較少係好正常 因為打裝既人少
而好裝賣唔出 都係因為美服game錢流通既game錢小 (少人去刷錢) [應該話亞服太多刷錢打工]
而金價同裝備價格一定都唔會成正比

你知唔知你自己講緊乜-.-

少人去刷錢   當然流通金幣自己少 <=呢個正常

少人去刷錢    流通金幣少   反而令到美服D幣值越整越低?  你冇野嗎= =?

金價(等同現金 包括港幣&美金) 同裝備價仲唔會成正比    咁D人係用咩去買裝= =?

你其實係咪想講 因為出左現金拍賣而令到遊戲幣眨值?

加上多人用現金拍賣(CASH)買裝  所以而家美服D垃圾裝都變天價?

咁我想請問    照道理你打到一件裝備   用遊戲幣賣返出去然後兌換返現金

甚至係直接賣現金再兌換返遊戲幣   價值唔係一樣咩?

同埋咩原因會令你覺得美服流通遊戲幣比亞服少?   而家成村人賣GE都係美服遊戲幣= =

十週年勳章(截圖)

= =其實呢..佢可以走灰色地帶
拍賣場同GAME SER 唔係用同一部主機
佢可以係大陸放部主機用拍賣,GAME SER 放係韓國,就連客戶端都係分開兩部主機啦
所以"GX9901"會員  如果暴風雪真係攪到,你JJ 就88了...
亞服開唔到現金拍賣場唔係單單因為法律
仲有稅啦,比率啦,合約啦,代理啦..等等
仲有..點解要亞服同美服比較呢...
本來就分開嫁啦,就算開左現金都係分開
2部主機既資料合一先做到你所講既問題,到時就變左合服啦
喂喂...會唔會係咁啊
諗下都知唔會啦= =

十週年勳章(截圖)

回覆 閃KANE閃 的帖子

="=算我突然...
到最後會變左以物易物 (參考D2後期黎講)
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:18 PM , Processed in 0.031024 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存