2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 闇三國 玄武vs白虎?
go

[閒聊討論] 玄武vs白虎? [複製鏈接]

忍影世界

玄武,白虎你地認為邊隻勁d,但台灣人認為白虎勁過玄武- -我仲見過有人強化隻白虎,真係冇解
玄武力量敏捷都高過白虎好多,但點解d人都鐘意用白虎?唔通隻白虎太型?定係佢地覺得隻白虎要黃巾85%實會勁過玄武75%啦,唔通隻座騎的樣係重要過裝備的能力嗎?
我想講,冇一件金裝力量值係過高玄武lo= =

你地實會話白虎有10%造成1.55倍傷害,輸出勁d,攪笑?10下先得1下先得(1.55倍)<<2倍都唔比埋,倍擊要配合高攻速先有其威力,我都認同白虎打任係好用過隻玄武,但係玩煮酒玄武係大壓白虎好多
我唔係想叫大家唔好用白虎,任務用當然最好係白虎,但係見人連曹洪,夏侯惇都用白虎真係有d哂lo

你D見解咁獨特ge...
白虎可以跑快D 打人痛D 吸血吸多D
反正果小小既力量值冇咩用
如果玩煮酒都有D人用玄武ge
不過如果要升 點都升白虎
因為金石太貴

白虎同玄武抽邊隻袋有,係咪一定要有架?

唔使抽 全部係黃巾成就...75%玄武 85%白虎 兩個都係無限期
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 04:50 PM , Processed in 0.027378 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存