2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Dream Drops 有關 點樣投訴Gamania 遊戲橘子 同都想分享下 ...
go

[閒聊討論] 有關 點樣投訴Gamania 遊戲橘子 同都想分享下 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

事源, 係dream drops game入面, 有人寄隻寵比我後, 就多左個黑格, 起初唔清楚隻game有咁既bug,
之後, 就入5返隻人, 我諗係度有好多人宜家都知係咩事,
咁著手當然就係打電話比"gamania"問要點做啦, 打到去, 有個女仔聽, 佢聽完之後, (事後諗起佢跟本無認真解答同幫到我), 佢只係叫我入佢地個web度e mail比佢地, 咁..入到去..選擇返咩game, game入面叫咩名果d, 同打返發生左件咩事, 佢就話會好快處理, 等左兩日左右, 打去問下跟進成點, 佢先話我比既5資料5夠, 所以未做野, 但係點解一開始5比清楚佢要d咩既指示我呢, 就算佢收到佢認為5夠料既e mail, 係咪都應該email/打電話比我, 同我講返, 而5係不了了之呢, 姐係我一日5打, 佢就真係當無事發生...
,
跟手,,再講好哂一次咩事之後..又等左兩日, 打去問佢搞成點..佢又同我講, 話要求我電腦既規格...好老實..對上果次既電話已經問多左佢一次..仲有咩料係要既..宜家又咁樣..我就問佢, 點樣可以投訴到你地, 因為我唔同時間打去, 佢地幾個5同職員講既野都係5同既, 佢自己把口就話 佢會把意見反映返, 我問佢反比邊個聽, 上司? 佢就不停話會反映返, 咁..姐係無用la...

好啦..比哂d電腦規格佢啦, 事發再+多成個星期, 我打去問佢搞成點..佢依然話跟進緊, 其實我已灰左架啦..
之後係度開左個post問人, 有無人同我一樣, 同最後等左幾耐, 有網友話, 如果sd個關於 佢地del 左件item都5需要負任何責任既email, 就應該會快d, 我就又好煩咁要打去問佢, 應該要點做, 跟住佢話呢個方法係近日先開始有人用, 又同我講等左7~14日, 我就問, 姐係由一開始打黎話既14日,,e+又再數起14日,,你地要幾多日, 佢又話要等小組跟進返, 當時果位職員係女黎既, 佢話封同意del item既email ok左, 叫我等消息, 之後晚點, 我覺得佢地班人信5過, 就打多次去, 呢次有條仔聽, 其實佢地都係得應該有3個人聽電話, 之後呢條仔就話我email格式唔岩, 要我再sd多次, 當然就再計時, 我就同佢講, 我其實同你地對話已經開始左錄音, 我問佢應該比返你聽, 定係你自己問下你果位女同事, 佢就hold起條line叫我等陣, 轉話又話okay...之後就等到宜家都未得, 跟手我又打去問搞成點,,佢話小組follow緊, 我就問佢, 有無方法投訴個小組, 我好禮貌同佢講話知你地只係聽電話, 做野5係你地..都無計..佢話無..
我就問..姐係你地就聽電話比人插..後面d所謂既小組..做5做野...都無事..姐係佢地hold起哂所有case..走去訓..人工照出你地都覺得無問題? 佢就同我講無得投訴同都係要等小組跟進..........(其實佢地點運作我5知..我都係照正常公司模式去諗會係一班人聽電話同一班後面做野呱..")

同黑item入5到game..佢地把口都話有好多人中呢個bug

到e+ 件事都係未ok...唉...我見係呢個板都有個有呢個game代理icon既人回人post..5知有無人幫到我呢

最後我都知玩5玩係自己決定..我都灰左..新人都開左..係度留d字比d未玩既人先^^

放棄吧啦

一係開過隻新人

冇人會幫你處理嫁啦

十週年勳章(賀詞)

★藤原拓海★ 發表於 12-6-14 10:49 AM
放棄吧啦

一係開過隻新人

唉...真係好低能......

Gamania  呢間公司點做野法你都應該唔會第一日先知吧

得你一個有呢個問題   佢地唔會去特登處理

十週年勳章(賀詞)

★藤原拓海★ 發表於 12-6-14 10:56 AM
Gamania  呢間公司點做野法你都應該唔會第一日先知吧

得你一個有呢個問題   佢地唔會去特登處理

可能我打小左..佢地比我反應係..好多人都有呢個問題.."

姐係寄野比人  人地會HAND機?

十週年勳章(賀詞)

★藤原拓海★ 發表於 12-6-14 11:07 AM
姐係寄野比人  人地會HAND機?

寄係其中一個中招方式,
我係game入面..收到女友寄比我既寵, 之後係信入面都見到係有樣既..
拉到入自己個bag時, 就放個滑鼠指標放係上面都係寵個名..但係就無圖..黑左做一格..之後按多幾下..就話item有問題 叫你搵gm..之後就入5到隻人架啦...

已經有大部份玩家中BUG的玩家能夠重新上線了
如果你的角色仍然有問題,歡迎致電客服中心了解事件

我有朋友比個大集蟹活動 霸左成八個背包位成個月 點知今日都未修正 放棄走鬼埋

電話打過~EMAIL都SD過 橘師兄都PM過無用的

花濺淚v3v  呢樣野到宜家都仲未解決..  發表於 12-6-26 01:15 PM
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 08:34 PM , Processed in 0.042085 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存