2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Dream Drops 一個有關公會升LV任務物品既問題Orz
go

[疑難雜症] 一個有關公會升LV任務物品既問題Orz [複製鏈接]

公會10LV→11LV果個任務係話要金鏟子同埋要用時間之杖敲一下30正副BOSS咁再殺左佢拎一舊野。
但係我接完個任做好左就發現公會點數未夠,就打算放置一陣夠左再回咁啦。
好啦第二日真係夠點啦,我再回任既時候佢好似當我未接過任咁重新再要我接任。
我諗住冇所謂啦最多再打一次姐咁既想法再接。
但果陣佢再俾左一個時間之杖我(姐係我哩個時候身上有兩個),我已經心感不妙Orzzzz
因為哩樣野係無法轉移、出售、倉庫、丟棄Orzzzz
我仲抱著一個回任應該會消哂兩個既美好想法Orz
當打完我再回任佢只收番左一個仲有一個係身Orz!!!!
雖然公會升左LV但佢仲留左哩舊咁既野係我包包度Orz!!!
哩個時候我已經覺得我徹底咁中左伏。
好啦呆左一段時間我又覺得哩個係公會野咁我離開左公會應該會消失啦瓜、咁就交個公會俾個fd自己退會
結果退完會佢都仲係我個包包度what the f_ck!!!!!
好咁我諗住再開個公會應該會徹底刪除之前公會既野啦瓜但都係冇用!!!!!!
雖然新公會未升過LV但我覺得就算升番上11LV哩舊野都仲會一直留係我包包度Orz

……請問有冇會長有試過哩個問題Orz
或者我想問GM有冇打算改為可以丟棄呢我望著哩舊野我表示困擾Orz

試下對住隻王用多一次

EMAIL至客服中心,要求他們幫你刪除就OK了~~

>花
哩樣係任務完成先會回收番……就算再次使用都唔會消失Orz反而會再多一樣野Orz

>橘
好的@@|||已e-mail Orz
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 03:21 AM , Processed in 0.027628 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存