2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Web恋姫†夢想 請大家小心使用武將鍛練這功能0.0
go

[其他] 請大家小心使用武將鍛練這功能0.0

4/26果陣我比gm封ac,之後解封後武將exp歸0&武將的『體、攻、防、技』都被下調,所以我之後send信比gm叫佢回復我武將的『體、攻、防、技』,但係佢咁答0.0
-------------
【以下是針對您提出的問題所作的回覆】
有關閣下對『武將鍛練』上的問題,由於經確認閣下有使用金錢/水晶或其他任何途徑(包括GASH)換取的武將卡,
並用作『武將鍛練』的bug上, 來提升玩家該武將的經驗值及其能力數值。
針對利用不法程式或遊戲BUG不當圖利之玩家,官方也將依遊戲管理規章進行懲處,判定情節重大者將立即予以終止合約處理.。
---------------
之後我想問下我究竟用左d咩BUG,佢就答『然而,官方並不會跟玩家詳細說明怎樣使用bug等內容。』
而我只係好正常咁選武將黎鍛練,都唔知自己用過d咩BUG= =
結果鍛練左既卡都無晒,屬性點又拿唔返~"~
所以想叫大家小心下,以免隨時被gm話你用BUG。

謝謝喔~~~~

唔錯唔錯呀~~

謝謝你的分享

THX ~~~~~~~~~~~

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 04:30 PM , Processed in 0.029038 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存