2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 吞食天地3 我唔係想嘈交我都係想問下姐!!!!!
go

[疑難雜症] 我唔係想嘈交我都係想問下姐!!!!!   [複製鏈接]

http://www.2000fun.com/thread-4975624-1-1.html

[閒聊討論] 關於某團係咁踢人!!   [複製鏈接]
音速影子

三星高級會員

UID440953 帖子365 積分474 Good7  註冊時間05-6-29 在線時間97 小時
發表於 4 天前 |只看該作者 |倒序瀏覽 |打印

我入左虛無呢個團好耐.......改名之前已經係度....但最近....比人踢了....我唔明白....係唔係升得慢...唔肯用錢玩...就要比人厭棄??我每日做足所有團任....已經三千活躍值...點解話踢就踢...通知都無個??

虛無呢個團淨係識收勁人????唔勁既....係咪一定要踢....??

PS!!!!!呢個POST係4日之前係你地自己團踢左GE團友打GE!
我地琴日先合團 你地自己咪又係見有勁人係咁踢人
個時又唔見你地嘈唔見你地回=.=

你地其他野我唔理NA!我唔知都唔想講咁多!只係岩岩睇到呢個POST
你話我地團長正係想個團勁  屎個D踢曬..
SORRY我係個團咁我耐得61LV仲有一直都係得709裝分
我出曬名係HEA仔玩家 我都係呢幾日先有2XXX分
又唔見團長踢我?低LV我低你地好多 又冇+10又唔勁又HEA住掛機
如果真係要個團咁勁第一個踢我NA!

係囉 我都唔明
如果佢係自私仔 點解仲有咁多個人跟住佢

玩左咁耐我又好小聽到人罵我地團長!
第一次!!!!!我冇話佢岩定錯 只係自己做左就冇資格講人
佢地話有咩搵番血炎嘈 咁呢D比人踢個D又係搵血炎
姐係有咩都推比血炎..佢地再出黎嘈? 我唔知佢地係咪咁GE意思呀
不過我個人冇咩腦可能GET錯左..一間人地又話我文盲.所以我係話(((((唔知佢地係唔係)))呢個意思:)

今次被踢既唔係骨幹成員
基本上無參與上述既踢人事件

已經有你地果邊既人表示左被踢既人既戰力範圍

有疑問係好事 謝謝

阪本洋二 發表於 12-6-30 04:24 PM
今次被踢既唔係骨幹成員

針著於 你們原來團長的說話"誰都能踢" 希望你能夠正面回覆我
賜教

團長當然誰都能踢=.= 唔係咩叫團長=.=
佢踢我都得GA我咪再去第2個團
我都比人踢過之前某團佢地嫌我唔充裝就踢我我咪搵過第個團LOR~_~

arisanozomi 發表於 12-6-30 04:28 PM
團長當然誰都能踢=.= 唔係咩叫團長=.=
佢踢我都得GA我咪再去第2個團
我都比人踢過之前某團佢地嫌我唔充裝就 ...

我意思係原本虛無個幫會既會長 唔係雞
我比較想看他們的回覆@@

AKQ315 我地留番另一個post傾

另外團長踢人當然冇問題(在於權力上)
特區政府阻止當年64生還者入境去悼念64都冇問題嫁(在於權力上)
只係有人鬧之嘛
咁我地追究責任都冇問題

阪本洋二 發表於 12-6-30 04:24 PM
今次被踢既唔係骨幹成員

無參與 咁我係咪要去問血炎呀?其實我覺得你地要嘈就應該搵埋佢出黎
佢賣AC呀MA! 佢唔賣AC咪冇事 係咪應該咁講呢?
賣左AC就咩都唔洗理真係好 個團又係接手番黎GE!
接完一賣到AC又可以放手 責任我地團長有 但係唔會係得佢一個
你地就個個開POST矛頭指曬佢 仲有唔係話有個叫棒棒糖咩
係你地個團GE你地又唔開POST罵埋? 做咩唔順便姐?
真係要講責任係在於邊個比個團我地團長 你地唔比佢可以點?
你地係咁易轉手係因為你地根本就冇固定一堆 正係得一堆高LV又踢低LV
都冇感情 我轉過4個團 比人踢過1次 呢個團係我係到最耐GE一個

當初血炎接手個時都踢左唔小人之前你地又唔開POST!
大家都有做 但係正係罵一個 你地話唔公平咁咩叫公平 呢個世界不嬲都冇公平
我唔知之前團長比血炎個時你地係唔係到 如果係到問心NA佢都踢左好多廢裝既人
個D一開團就係到都比人踢咁佢地又點搵公平 之後你地係唔係又要答我 咁你地應該搵血炎?
個D人唔嘈唔等於件事冇發生 你地開POST咁樣羣揷一個人係有D過份
我地團員幫口就話我地係狗 我地團GE人最小講野有禮貌

阪本洋二 發表於 12-6-30 04:32 PM

追究責任冇問題,..因為你地話要公平咁唔該開多一個POST插埋血炎棒棒糖同痴漢大叔!

阪本洋二 發表於 12-6-30 04:32 PM

我們已尋找到因果的因 , 所有發生的事由因已起 你應該明白是誰的主意吧?
另外舊幫主他亦有苦衷 , 閣下想知道 我亦能夠詳細解釋
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
在這個post傾 希望不要分散

回覆 arisanozomi 的帖子

血炎追究責任唔係我地做 踢既人唔係我地 何解要我地追究
捧捧糖責任 雞wing已表示大叔同佢傾 等大叔搞
大叔只係信錯人 有咩責任 佢都算係受害者

其實果位團長做呢件事之前, 有冇同各方人士溝通?
明顯係冇, 否則唔會俾咁多人話
玩game 又好, 做人又好, 同另一個人結束關係(唔只係男女之間, 仲可能係同公司, 公會)
都做唔到好來好去的話, 你果位團長好打有限

你而家護團長o既心其實我唔敢話你
但係你睇下... 連大叔又走左, 究竟係大叔錯定係你果位團長錯?
我記得大叔講左句:「我做錯o既就係亂咁俾個團長人, 搞到而家咁」
如果連大叔講o既野都唔可信, 咁你就繼續愛護你果位團長吧
否則, 你應該好好諗下, 你果位團長係咪做左d 過火o既行為
令高手都唔想留低

舊幫主就有苦衷  新幫主呢?你真係要咁講我地幫主夠有
佢踢廢裝有苦衷 咁我地個團長夠有
我地幫口就係護主 咁你算唔算護主?

阪本洋二 發表於 12-6-30 04:44 PM

嗯,在於責任上不是雞Wing 與 痴漢大叔
本人亦親耳聽到捧捧糖 與 痴漢大叔 已有共識合團
最後當雞入到來 有問他 ,誰可以踢 得出答案"誰都能踢"
在此事看起 不是已經知道大叔與雞Wing 是誤會嗎?

icarus_chai 發表於 12-6-30 04:45 PM
其實果位團長做呢件事之前, 有冇同各方人士溝通?
明顯係冇, 否則唔會俾咁多人話
玩game 又好, 做人又好, 同 ...

本人已解答 希望閣下再次詳細觀看

阪本洋二 發表於 12-6-30 04:44 PM

唔係 只係我話當初你地又唔回下個個比你地踢GE人個POST

信錯人 就可以做受害者..

打個比如 你做我個朋友擔保人點知我信錯人 佢唔還你背左條債
你走黎問我 我答你 對唔住呀我信錯人?   之後我係唔係叫做受害者先?
我比人呃左我D友情呀.!!!!!

從來冇講過護主有問題-.-

踢人之後大部份人都接受 但有人要求等其他人拎埋金先走
雞wing冇理照踢呢個已經係問題
不過佢用急促作答 已經屈曬機 冇曬討論價值

而且我亦能理解捧捧糖苦衷 , 血炎一句不說就走了 受害是大部份虛無的會員
正所謂 蛇無頭不行 當時血炎走時 虛無大部份人亦放AC 無沁戀戰走幫
如果你要我站於捧捧糖的立場來說 我只能用四字解釋: 不知所措
最後他與大叔達到共識 希望與聚緣殿合併
當雞Wing進來了 捧捧糖亦不是甚麼資深管理高層
大部份人他亦不認識(雞有與他談過)
自然得出答覆是誰亦能踢

阪本洋二 發表於 12-6-30 04:50 PM

從來冇講過護主有問題-.-

閣下應該是在逃避本人所提出的論點 你不能加以解釋 再以金幣事件罵雞Wing?
希望不要說"沒有價值" 然後說一大論無論點的說話
賜教
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 03:00 AM , Processed in 0.036586 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存