2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍虎亂舞K1 2000fun龍虎亂舞K1 Online各路群英大比併[2012/7/26更新 ...
go

[心得] 2000fun龍虎亂舞K1 Online各路群英大比併[2012/7/26更新Part2]   [複製鏈接]

尋日小弟返左屋企拍左一條 呢加分享返

味放哂 放住Part 1

跟住係Part 2

隻老妖唔識玩?玩到甘 bt老妖d技好痛 秒人

笑傲無雙 玩過星曲WEB

夜'死苦 發表於 12-7-1 05:35 PM
隻老妖唔識玩?玩到甘 bt老妖d技好痛 秒人

天戰先生我知道可能先前你係SKYPE度狂叫極我都無應你機, 你可能到家陣仲耿耿於懷.
好記得個陣我聽左你SKYPE CALL我之後就聽到你大概係講 :" 喂,鬱機...鬱機.  應下機啦"
唔好怪我當時無對你作出任何回應, 你自己應該心照亦都要反省下你自己點解會無人肯理你.
如今我理下你只不過係想簡單而直接回應你對我剛復出K1既PVP技術作出如此挑釁性既說話.

-------------------------------------------------開場白(完)--------------------------------------------------------------

你話好話俾我聽你呢句問句: "隻老妖唔識玩?玩到甘" 唔係明顯地指住我黎話, 之前K1其他玩家
點樣話你做過乜, 你點樣對人我有無加把嘴去話埋你一份? 你我同樣都尚算係有名氣既一個小玩家.
最大分別在於你係俾其他人唱到臭名遠播, 我就人不犯我我不犯人既原則而得黎眾多朋友既信任.

我一向自認係K1裡邊最唔識玩既玩家, 俾自己公會又或者係其他公會既人話都好廢都好, 我都願
意接受因為呢堆都係事實. 但係家陣單單係你一個對我任何既批評, 我最唔接受. 或者你可能真係
在於K1裡邊PVP係所向無敵龍飛鳳舞打到出神入化, 只不過你就係得係K1個陣PVP好過我, 最起
碼我先前最快衝哂全套黑品+7裝, 上過錢榜同等級榜第一名, 敢報名去西九初賽亦都去到動漫決賽,
買賣野都唔會呃人, 真朋友多過你同埋待人處事都好過你.個陣時似熟賣熟唔成功依家就黎搵人報復
點講都唔通.

--------------------------------------------------回應(完)-------------------------------------------------------------------

屈屈 係就係技術係唔太好  不過佢既霸氣已經可以殺死人@@

佐ζ藤原 發表於 12-7-1 07:58 PM
天戰先生我知道可能先前你係SKYPE度狂叫極我都無應你機, 你可能到家陣仲耿耿於懷.
好記得個陣我聽左你SKY ...

ー見到條片隻洛軍唔係無魔都唔會輸 我即刻諗起而句
如果你係嬲的話 sor 請原諒我的坦白

佐ζ藤原 發表於 12-7-1 07:58 PM
好記得個陣我聽左你SKY ...

重有 當年我比人唱果陣 應該是由王者之風轉去kings果陣開始有一大推分身話我昆狗,入昆狗會等等
其實當年有好多老玩家都同我交易過 你地公會之中 大喪同入雲都有同我交易過 前者黒火雲 後者白山雞
而果陣我高峰期之中 突然比某名玩家爆佐我ac 而該名玩家在k1也有點名氣 曽是某某一些齊集了在你們的ロ中是昆狗和廢物的大公會會長,果時我玩緊其它game,無理會.到之後2000fun就不停出現一d我唔識ga人話識我又戓者比我昆佐 重點我game己del而e班人又死都唔報警 而屈機我果陣SKYPE度狂叫你係因為係第2隻game見到你 你講到我果陣SKYPE度狂叫你係因為你d名氣甘  認真一句 如果名氣的話我應該比你大 因為到今時今日都重有好多我唔識ga人話比我昆佐

夜'死苦 發表於 12-7-1 09:53 PM
重有 當年我比人唱果陣 應該是由王者之風轉去kings果陣開始有一大推分身話我昆狗,入昆狗會等等
其實當年 ...

唔好意思喎 公會之間既衝突同乜野人做左檯底野我不嬲無興趣專注理會.
係你既交易史裡邊我諗唔會得你所講既兩位, 如果呢兩次交易都順利既話,
只係因為你無膽亦都唔會去呃佢地咁解, 而唔代表你無存心呃其他人.

我無話過係你同我都玩緊K1個陣先至SKYPE度搵我, 一個玩家壞事做盡,
俾人爆過大鑊係有不良心態既話, 去到邊隻GAME只要撞返曾經知你係乜
野身份既人, 就自然離你一丈. 我亦都唔想知你其他GAME有幾多所謂朋友,
就算有你話你會改都好, 其他人點諗照樣支持當然無所謂, 俾著我一定唔會
同你再有乜野路數. 講得難聽D你唔係因為K1知我係邊個, 你會係其他GAME
度搵我? 由玩K1到轉其他GAME我都唔識你, 又唔見我主動去搵你?

你講既認真一句真係令我覺得講得無錯又可以令人冷笑出黎, 你既名氣當然
俾我大, 只不過你比我多既係壞名氣咁解, 呢樣我呢世都唔會可以多得過你.
而我比你多既先至係稱得上真正既名氣. 你回覆上半段講到你自己幾咁清白,
後邊你自己既認真一句 : "因為到今時今日都重有好多我唔識ga人比我昆佐"
就一次過將你前半段個堆掩飾完全抵消.

仲有, 你唔好講到你自己可以靠呃人都咁風流, 加上係呢一度你唔係人人都
可以呃得到. 又唔見你黎呃下我帳號同野? 俾你好彩撞著就算俾你呃左都唔
拉你既人通通都係你小小惡人運. 你唔需要因此而覺得驕傲, 無人會祟拜你.

另外人既率直唔等於可以自己講任何野都唔洗理其他人既感受,
經常惹禍既你無理由唔知禍從口出係點解. 自己認埋係有呃過人仲學咩人
係度懶有道理?

佐ζ藤原 發表於 12-7-1 10:39 PM
唔好意思喎 公會之間既衝突同乜野人做左檯底野我不嬲無興趣專注理會.
係你既交易史裡邊我諗唔會得你所講 ...

句野我想打ga係因為到今時今日都重有好多我唔識ga人[[話]]比我昆佐 唔小心打少個話字
重有你名氣當然大啦 八大強者w0 但今時唔同往日了 本來唔想寸你廢 bt見你講到自己甘威威 重有同我交易過d人當然唔到2條友 仲有第一手生生同龍九洲tim 你話我唔系唔昆而系唔敢昆 我想講你又知我昆過人?―味聽人講 如果事實咁d人重唔報謷咩 一味靠吹 重有呀機爺 我就來系第ニ隻game見到你會心虚 果時會愠你係因為以為你唔系甘諗我 但系到佐今日 你都甘話得我 我都要講番句 八大強者?不値一晒

佐ζ藤原 發表於 12-7-1 10:39 PM
係你既交易史裡邊我諗唔會得你所講 ...

你係有名氣呀 因為如果你無名氣都唔知會點 技術 你自己都認無 如果你連名氣都無 真係唔知你會點.
仲有呀唔該你唔好自命清高 而家d新手個個當你神甘拜 但係我唔會 以前以為你唔同其它人 我都會比番幾分面你
而家?你都扯破面皮 唔差在我都講埋真心話 你講到自己甘清高就唔會聽出面d人吹得就吹 仲有你以為自己地位好高?我就系一條可憐蟲?你錯啦 只不過我之前忍你地 一路唔出聲渣同埋大家機遇唔同 講真 以你d技術 如果我當時有打 八大強者仲有你份?利申 不是自大 是事實 post我回埋最後ー次 要看歐國賽 係甘

夜'死苦 發表於 12-7-1 10:59 PM
句野我想打ga係因為到今時今日都重有好多我唔識ga人[[話]]比我昆佐 唔小心打少個話字
重有你名氣當然大啦 ...

But咩But呀 唔知係邊個係呢個帖度睇完樓主條片就第一個回覆話個老妖識唔識打 仲要話玩到甘?
又唔見對手上黎話我? 又唔見有份觀戰既人係game度話我? 你連邊個得罪邊個既先後次序你都未
搞清楚. 仲話咩本來唔想串我廢 bt見到你講到自己甘威威, 乜我有係你回第一次之前係你面前威過
咩? 八大強者就可以橫行天下嫁啦咩? 你認為係 我唔認為喎, 我無話過我有實力, 再加上個陣時初
同決賽都唔洗3V3對戰, 你話你識乜野? 我緊係知今時唔同往日, 你都識講係往日. 最起碼我有面子
去報名, 就算輸到去尾咁又點, 我無話過輸唔起喎. 又唔見你個陣時報名拎返個八大強者黎威下?
我無搬咩八大強者呢個名出黎, 係你同我搬返出黎, 你覺得我廢無實力但係最可惜你連我有既呢個
虛名你都無份掂.

你咁講話我點知你有無呃過人, 咁我又點知你係咪一定無呃過人先, 根本搵黎講. 唔係個個玩家都
真係會去報警先至安樂, 眼見總會有受害者叫呃人個個俾返D野佢就算數.

唔知你無啦啦講乜我心虛, 你個陣俾人唱到咁行, 我一向留意開K1買賣頻同討論區點會 唔會咁諗你?
我唔知你點解俾咁多人話你呃過人, 如果你無得罪過人又點會惹咁多是非上身. 我夠本來都無諗過你
會上黎學人質疑我既技術, 到依家你咪又係第一個, 我自己就無係過你面前曬咩八大強者, 係你幫我曬
大佢姐.

名氣就睇你自己點搵既姐, 未有錢裝既我個陣, 其他人都無覺得我點喎.我無PVP方面既名氣但係亦都唔見得
有人讚過你呢樣個樣喎, 唱你就真係一大堆.最起碼我靠自己明正言順咁去做過錢榜同等級榜第一喎個陣,
你有呢個能力咩? 你唔好話搞初賽個陣你唔得閒而唔報名呀, 連其他要返工職位高過你既玩家, 學生都好
都有時間出黎比賽, 懶得出黎都唔係一個藉口, 如果你係覺得你自己咁勁既話, 個陣時又唔報名威返下?
你唔好話你唔鐘意威呀 連舉例都可以用自己呃過好多人黎讚自己, 仲點唔會鐘意威? 邊個咩新手當我神
咁拜我唔知, 到依家都無人密過我話: "鬱, 你就是我的神, 請受我一拜."

你仲話咩俾面我, 係俾面我就唔會明知個老妖係我黎都咁樣講到咁盡啦, 再講呀我唔需要一個比我臭名遠播
既人俾咩面子, 空穴來風定必有因 你自己負面消息多係你既事 與我分辨無尤.你係咪咩可憐蟲我無興趣知亦
都唔想知, 你自己覺得你係就係. 仲有你一路出聲既話我係咪就會即刻無哂朋友? 無記錯我個陣係敗者復活
戰第一名, 最後點都係有兩三個可以入八強 就算加埋你我都照樣可以入八強, 再講我唔係好覺得我當時個組
對手會比你差. 你有咩做回唔到我唔想知, 只不過你仲有咩講我都會回.

笑傲無雙

諗番起我知天戰尼個人.都系因為佢昆得太[少]人.搞到我d fd同我講小心d
天戰你講得人地甘樣.不如你上線同我玩下尼

笑傲無雙

想問下 邊個有當佢系神甘尼0.0(我都想知下)

天戰你對自己名氣甘有信心.不如開個post問下大家點解/因咩事而聽過你/屈屈名牙

s1001007 發表於 12-7-2 10:38 AM
諗番起我知天戰尼個人.都系因為佢昆得太[少]人.搞到我d fd同我講小心d
天戰你講得人地甘樣.不如你上 ...

你又乜水呀 而度無人識你喎

呢到係 得你唔識佢  唔係冇人識

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

怒我直言, 我仲記得我最初玩k1冇幾耐果陣,我見到天戰比好多人狂唱....話佢係昆9.....
最初 (2010年) 天戰add 左我fb , 我無知就add 佢fb , 佢係甘係我wall 狂洗 " 我吊你老母.... " 尼句 , 我覺得好無面就即刻 del 佢fb ,以後永遠吾add 佢!!!
仲有,我最近係 2000fun  post文 , 天戰就有時係度針對我,串我甘, 我覺得佢甘做   好似  好好威甘...

天戰 令人好乞人憎....是嗎

笑傲無雙

夜'死苦 發表於 12-7-2 01:03 PM
你又乜水呀 而度無人識你喎

尼到可能得你5識我
*甘大個個人簽名沒眼睇?>?

你甘忙.日日做甘多好事點會識我姐
不過......................對5住...sorry.....
如果你話你識我.我仲鹽醜牙xD

s1001007 發表於 12-7-2 05:34 PM
而到可能得你5識我
*甘大個個人簽名沒眼睇?>?

你都幾好笑 我無玩果陣你先玩 你點會識我?走出來扮識我 博上位?你ed甘ga人...
講就凶狠 做就..

笑傲無雙

博上位?洗搵你
要搵都搵小牛la
搵你博上位.貪你信譽定名譽好?>?
你都5諗下ga....
*你仲好笑d

笑傲無雙

夜'死苦 發表於 12-7-2 05:39 PM
你都幾好笑 我無玩果陣你先玩 你點會識我?走出來扮識我 博上位?你ed甘ga人...
講就凶狠 做就..  ...

我點會5識你牙.你既名甘把炮

昆9上左線<<<就變你ge第2 稱呼la

*問起昆9又有幾多個5識你牙.天戰哥~"~

s1001007 發表於 12-7-2 06:50 PM
我點會5識你牙.你既名甘把炮

昆9上左線

好笑 我昆佐d乜?你講 ー味吹 你無圖無證講乜都得啦
我絇可以話你裝呀婆沖涼 反正大家講乜都得ga
仲有呀咩叫昆9上線 我甘耐無玩 你點會見到我上線 ?仲有不嬲話佐有人扮我
我只有1隻藍細細ac 只有果隻藍細細ac先係我 e點上次王小牛都知 你班聰明仔見到有人話係我 你就信 低你地比人昆 如果我開隻ac話我係gm 你地係米又信呀?成班小學生
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 07:13 AM , Processed in 0.034074 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存