2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 九陰真經啊~九陰真經
go

[門派討論] 九陰真經啊~九陰真經 [複製鏈接]

唉,真係好後悔一次沖左600蚊淘寶,新手個陣冇乜野諗,到左後期內功,升得超慢,差唔多2日半先升1lv,迫住開通個江湖,開完個江湖,發現有十幾萬修為係個咩池度,拎返個十幾萬又要銀兩,好,14蚊人仔比佢,官方新手送個隻馬騎完,心諗,唉,算,去npc個度買左隻廢馬算,騎左一陣,發現驛站隻馬仲快過我隻馬,唉- -,咁不過直接去驛站好過,真係行路仲快過隻馬,之後聽幫會d人講,d人咁勁都係因為抽百寶卡,幫會d人話好勁易抽中2星武器,之後我又去淘寶買百寶卡,抽左30張,1張10蚊人仔,中個d全部係垃圾,暈,依嫁大陸d活動真係越黎越過火,沖100蚊人仔送20萬修為,咁沖1000蚊咪200萬修為

依嫁淘寶放2星武器百寶卡2千人仔一張

笑傲無雙 玩過星曲WEB

"之後聽幫會d人講,d人咁勁都係因為抽百寶卡,幫會d人話好勁易抽中2星武器,"
此言差矣,果d所謂幾星武器並唔係有實質效用
果d只可以稱得上係武器既時裝黎
人地10萬蚊人仔買左個屠龍刀套都比人打到傻

tszlok 發表於 12-7-9 02:12 PM
"之後聽幫會d人講,d人咁勁都係因為抽百寶卡,幫會d人話好勁易抽中2星武器,"
此言差矣,果d所謂幾星武器並唔係 ...

10萬一把  

條友一定系富2代!  

笑傲無雙 玩過星曲WEB

影俠 發表於 12-7-9 04:36 PM
10萬一把  

條友一定系富2代!

大陸大把高富帥

笑傲無雙

我唔會買d廢馬用,因為用輕功仲快過用馬行       買卡冇咩用咯,用D有加強技能ga武器仲好用,夠晒實用   樓主買咁多點,不如買番幾本輕功仲好

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

冇話活動過火,我唔覺送修為有咩用..........一個江湖,每日3次-5次刺探,一路夠用有突
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 05:38 PM , Processed in 0.028681 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存