2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 瑪奇英雄傳 有冇人打唔到中文?
go

[疑難雜症] 有冇人打唔到中文? [複製鏈接]

我完全打唔到中文 無論開人定入GAME 唔關切換事 直情係出唔到中文字 COPY都唔得

台港ser打唔到中文真係好撚可笑 佢呢d問題都未解決公咩測 咁簡單既打字問題都搞成咁

佢之前所謂既內測封測真係多尻餘 我唔敢想像隻game以後會比佢搞成點 係打字上面就可以睇出黑橘既誠意

所以我決定一日打唔到中文一日唔玩 我本來已經拎左500蚊出黎諗住買點 依加可以放番入豬仔錢罌

歡迎打到既人提供方法 無都唔緊要 歡迎係到向黑橘發洩

我琴日試大陸服係真係打唔到中文
估唔到港服都係咁
如果真係唔得我實去客服煩佢

十週年勳章(賀詞)

禁止爆粗 發表於 12-7-9 06:48 PM
我打到  你試下視窗啦

我用視窗..都打唔到中文

我依家就係打唔到未改唔到名

剛剛試左,視窗版可以打中文字,附圖

很邪惡的紫框=.=小弟跟原著嘛
髮式/色唔似無辦法,國服會送7日免費改髮式/色,希望E家都有
哭!星井美希被人用了=.=
為防吾嫁個名又俾人用左,今次我開左個人先
小弟就叫 荻山葵
出處:蘿球社
馬尾黑髮(遲D會用盡方法再番紫色),由於髮帶check唔到原著咩色,用住淺紫先

見到記得打個靚招呼,活躍時間由聽日開始

不過問題來了,用視窗的話打起來無癮,不過用full screen又打唔到中文=.=假設我用全屏打,咁就無得同隊友用中文溝通><唉,始終問題都未解決
已有 1 人評分Good 收起 理由
大亂碼 + 1 你好頂癮

總評分:  Good + 1   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-13 07:46 AM , Processed in 0.031743 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存