2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 CS Online 外掛?!!!  PK啦你  哈哈~
go

外掛?!!!  PK啦你  哈哈~   [複製鏈接]

今日有幾場團死鬥,撞正有外掛!
里幾條友用掛用到好狼。殺84 死10

我見我地隊殺到387個人,我就用踢卷,好彩都多得一班玩家明智既決定,成功踢左佢,條友最後白玩30幾分鍾~對面個隊雖然LOST左,但好多人都話踢得好!

真係大快人心

總括今日玩7場,踢左5條友,有一件走甩左,因為要等踢卷CD!!

雖然係同一隊,但外掛,我們是絕不支持,更會視為虎敵,不要以為你們是無敵,更不要碰見我,否則以此為你下場!!

哦.....之後呢?

姐係你想話為左[伸張正義]要[大義滅親]咁踢左同隊條掛西:o)?
表不自己正直不屈?

黑白殺 發表於 12-7-11 05:32 PM
哦.....之後呢?

姐係你想話為左[伸張正義]要[大義滅親]咁踢左同隊條掛西:o)?

你可唔可以唔好咁諗?

外掛唔抵踢?  踢佢地有錯?  這是沒辦法中的辦法~

我踢左佢有咩得著呢??我仲要曬POINT買卷,為既目的就係唔想佢地橫行霸道,佢地更加唔係親!為什麼你會視佢地為親? 

記住這是沒辦法中的辦法,若你有更好的方法就請提出。

但我唔該你唔好咁樣諗我~

dylanng 發表於 12-7-11 05:43 PM
你可唔可以唔好咁諗?

外掛唔抵踢?  踢佢地有錯?  這是沒辦法中的辦法~

我冇咁諗,but我睇你呢句[不要以為你們是無敵,更不要碰見我,否則以此為你下場!!]

覺得你有d自我中心ok?(你覺你冇就算

黑白殺 發表於 12-7-11 05:46 PM
我冇咁諗,but我睇你呢句[不要以為你們是無敵,更不要碰見我,否則以此為你下場!!]

覺得你有d自我中心 ...

這句可能真的有點誤會~ 但這句目的是想希望各位玩家都有這意念,團結打擊外掛。

dylanng 發表於 12-7-11 05:51 PM
這句可能真的有點誤會~ 但這句目的是想希望各位玩家都有這意念,團結打擊外掛。

...

okok係我get錯左~ok?

踢外掛係所有cso玩家ge本份..唔好講到你好似拯救世界咁....

ao8023ao 發表於 12-7-11 06:07 PM
踢外掛係所有cso玩家ge本份..唔好講到你好似拯救世界咁....

老實說,我那一句會有令你地誤解既意思請提出,我即刻刪左個句

本份?好少人團鬥會踢自己隊,除非條友係死好多次,累死自己友,但外掛玩家對我地隊好有幫助,所以什少見到人會踢,但若果殺到38X條友時,已注定我們必WIN,所以現在踢才多人按F3。一黎又可以鏟外掛,二黎又可以WIN,三黎敵陣又可大快人心。

若果玩家都本已抱著這個本份,我非常高興,但目前什少見,多都是踢死得很多既玩家,沒見會踢殺很多的玩家!

我沒有強調什麼拯救世界,我只是提出這個方法,有誤解請見諒!

回覆 dylanng 的帖子

自己隊我都會踢..主要原因係佢搶晒d人黎殺= =..不過成日想踢都冇踢券係身..多數叫隊友幫踢..冇人理我就直接走場..同埋唔踢外掛ge情況多數會係分紅藍隊ge模式先會出現..如團死/一般..好似殭c場呢d多數都會有人踢...因為你唔知佢幾時變成你敵人...呢點更加顯出而加cso ge玩家係幾咁自己私

2樓個位,你甘激動做咩先?
人地踢外掛開post就係到串人,5通你都用外掛?

kongwai1654 發表於 12-7-13 03:12 PM
2樓個位,你甘激動做咩先?
人地踢外掛開post就係到串人,5通你都用外掛?

我能我真係講得串左少少~

但明白我意思就得了~別無他求。。。。。。

今天又有類似不幸的外掛受死了,真的應該開個  (水滸傳108好漢)團,替天行道XD

hi auntie

次次有人踢外掛都要post文?宣傳自己幾偉大

CS真的很多外掛希望能官方能趕快除裡

直接收CSO皮la @@(講笑姐 收左皮我玩乜?)  不過講開又講. E+掛小左好多  我玩好多場刀冇掛  欄橙做左野?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 09:59 PM , Processed in 0.041224 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存