2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AKB48 專區 AKB48 交易區 [收/換/放][更新9/12]AKB48成員2011年至12年的港版月別 ...
go

[交換] [收/換/放][更新9/12]AKB48成員2011年至12年的港版月別及日版生寫補完計劃! [複製鏈接]

【特別徵求區】
以下Top散張的(優子,啊醬,由紀)我希望能夠一換一求換6月7月任何Pose的珠理奈散張或8月我未有的珠理奈美優紀散張!當然如果有興趣我其他成員的散張亦可以PM我傾點樣組合交換小珠!總之有意交換的師兄師姐搵我傾傾啦,唔該晒!(另外由紀,啊醬果三張散張可以放售,有興趣自出價PM我傾!)

【求齊SET區】
以下港版2011 7月小夏海,10月小森美果,仲川遙香,片山陽加和11月中田求完SET!可用此POST中間部份散貨交換/出售區的牌作交換齊Set(等價交換為先,交換其他月份亦可) 而當中哈醬和中田可以三張過平D放比有興趣的網友,不會收購了!

以下港版2012年7月的聖母和陽菜,8月多田求齊SET!可用這個月散張或可用此POST中間部份其他月份的散張交換,圖中重覆的可換Pose,亦可以放售(等價交換為先,亦可PM出價比我收購,不過就唔會高收!)有意麻煩PM我傾傾!

以下港版2012年6月的河西,梅田,大家,片山求齊SET!可用​這個月散張或可用之前月份的散張交換,圖中重覆的可換P​ose,(等價交換為先,河西可PM出價比我收購,不過​就唔會高收!其他成員就想盡量交換齊SET,不過如果各​位有興趣的話亦會出售!)有意麻煩PM我傾傾!

以下港版2012年4月,5月女王,島田,由依,SU醬求齊SET!可用這個月的散張交換齊SET,​亦可用我有的其他月份月別散張交換,圖中重覆的可換Pose!(等價交換為先,亦可PM出價比我收購)!有意麻煩PM我傾傾!

以下港版2012年3月咪醬,咲子,亞美菜和仲川求齊SET!可用今個月散張或可用此POST中間部份之前月份的散張交換,圖中重覆的可換Pose,亦可以放售(等價交換為先,亦可PM出價比我收購)!有意麻煩PM我傾傾!

以下港版2012年2月指原,有華和雷娘求齊SET!可用今個月散張或可用此POST中間部份之前月份的散張交換,圖中重覆的可換Pose,亦可以放售(等價交換為先,亦可PM出價比我收購)!有意麻煩PM我傾傾!

以下港版2012年1月啊醬散張和重覆的大頭散張優子,求換我圖中未有的優子!另外港版1月多田,山內鈴蘭,總長和小夏海盡量想求齊SET!可用今個月散張或可用此POST中間部份之前月份的散張交換(等價交換為先,交換其他月份亦可)!或PM出價比我收購,價錢合理盡量都會收的,就絕對唔會高價收購了!

以下日版生寫求齊SET!各成員各欠一張齊SET,可用此POST中間部份之前月份的散張交換(等價交換為先,亦可PM出價比我收購)!有意麻煩PM我傾傾!

以下港版2011年12月小夏海,才加,指原,田名部,喵,有華和山內鈴蘭求完SET(可以用重覆的換Pose,重覆的亦可單獨放售)!亦可用此POST中間部份散貨交換/出售區的牌作交換(等價交換為先,交換其他月份亦可) 或PM出價比我收購!價錢合理盡量都會收的,就絕對唔會高價收購了!某些成員亦不會特意收購了!

以下港版2011年9月明日香,河西,指原,田名部和北原里英求完S​ET!可用這個月散張或可用之前月份的散張交換,(小弟​盡量想可以交換齊SET!等價交換為先,亦可PM出價比​我收購!當然收購就要睇成員黎收,而田名部和北原就唔會特別出錢​收購了!)而當中田名部和北原可以三張過平D放比有興趣的網友,有意麻煩PM我傾傾!

以下港版2011年9月各成員各有2張,希望網友大家能夠互相2換2去交換齊SET!(等價交換為先,交換其他月份亦可) 只會以交換區內的Under散張交換齊Set,不會收購了!當然如果大家有興趣亦可以放售,PM我傾傾!

以下港版2011年8月菊地,山內鈴蘭和岩佐求完SET!可用這個月散張或​可用其他月份的散張交換,圖中岩佐重覆的盡量想可以換P​ose齊SET!(等價交換為先,可PM出價比我收購,​不過就唔會高收了!)

以下港版2011年5月指原,7月SU醬,永尾和大場美奈,11月山內鈴蘭求完SET!可用此POST底部散貨交換/出售區的牌作交換(等價交換為先,交換其他月份亦可) 或PM出價比我收購!

以下港版2011年6月夏希,5月中田,2月小夏海/菊地/內田/萌乃求完SET!可用此POST中間部份散貨交換/出售區的牌作交換(等價交換,交換其他月份亦可),因為唔係十分喜愛的主推成員,所以只會以Under Girls換Under Girls的形式好好羞羞去組齊SET,因此唔會出錢去收購了!如果網友有興趣的話,亦可以3張一次過出售!

【港版散貨交換/出售區】
所有散貨交換/出售區的散牌都可以等價交換我上述所欠的單張,如果有興趣我散貨交換/出售區的散牌,但手上冇我主求的生寫,一樣可以用其他生寫帶圖PM傾傾交換,當然區內的散張亦可出售,總之大家帶價PM啦!(我知道儲港版生寫的飯們,當換好搞掂自己本命成員之後,多多少少都應該會剩餘一些唔齊Set的Under Girls散張生寫,亦因為唔係本命成員的原因,因此大家都唔想再出錢去收回來齊Set,所以我這個【港版散貨交換/出售區】內的Under Girls散張生寫都可以交換不同月份的Under Girls,務求大家可以將手頭上的Under Girls散張齊Set,因為大家都知道齊Set的話比散張容易放出,尤其是Under Girls嘛,幫到自己亦幫到其他網友,總之大家互相幫忙啦!)
(月別散張大出清:各月份的小林香菜 / 中田 / 田名部生來 / 近野莉菜 / 鈴木紫帆里 / 松原夏海 各$10一張;各月份的仲谷明香 / 前田亞美 / 內田真由美 / 米沢瑠美 / 佐藤夏希 各$15一張!以上成員購買兩至三張後可小議!其他未有報價的成員可以出價PM我傾傾!)

以下係2012年8月散貨交換/出售區內的散牌 !

以下係2012 4月至7月的港版散張公式!

以下係2012 1月至3月的港版散張公式!

以下係2011 10月至12月的港版散張公式!

以下係2011 8月至9月的港版散張公式!

以下係2010 10月至2011 8月的港版散張公式!

【日版散貨交換/出售區】

多謝大家參觀! 希望幫到小弟啦!

己pm, please check, thanks.

每日推一推上!有興趣交換或購買生寫的網友,最快可以星期六的下午於旺角MTR DHL交收!

有興趣交換或購買生寫的網友,最快可以聽日星期六的下午於旺角MTR DHL交收!

每日推一推上!有興趣交換或購買生寫的網友,最快可以星期六的下午於旺角MTR DHL交收!

每日推一推上!有興趣交換或購買生寫的網友,最快可以星期六或星期日的生寫日西九現場交收!

每日推一推上!有興趣交換或購買生寫的網友,最快可以星期六或星期日的生寫日西九現場交收!

每日推一推上!有興趣交換或購買生寫的網友,最快可以星期六或星期日的生寫日西九現場交收!搵我可以按我的個人空間,見留言板上有我的手機號碼!

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-4 10:15 PM , Processed in 0.041998 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存