2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 《夢之歷險》家族區 天空之夢~2LV既 ☆StarMIL〞 天使族,現正重生招生、 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: a10fc98
go

天空之夢~2LV既 ☆StarMIL〞 天使族,現正重生招生、   [複製鏈接]

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

§﹏某x雪 發表於 12-7-14 09:08 AM
我戈戈p0z都入架na:S
入泥睇下你隻copy car都五錯:S
mo人要戈戈中意你.

我挽新帳 等陣去妳族地加fd;(

估唔到又係抄post 仲記得之前佢係參考人地個post,依家抄埋post tim

醉爱_宇  格式差唔多唔代表抄+S~咁如果話佢整個POST先其他人就唔可以格式同佢差唔多 ?  發表於 12-7-17 10:06 PM

§﹏某x雪 發表於 12-7-14 09:08 AM
我戈戈p0z都入架na:S
入泥睇下你隻copy car都五錯:S
mo人要戈戈中意你.

唉.咪成日亂鬼吹啦.
唉好啦.當係你「好人」個個post都入.
okay.但係同你話抄有咩關係?
okay.我錯.我提起.冇野.
不過呢.
改就改左啦.(之前唔同架.舊個個都改左兩次)
我問你仲有咩係抄啊大佬.
你又要講唔出.
人人都話wor.咁又唔知係咪有人吹雞/誤導呢?(冇話邊個,咪對號入座)
okay.又係我錯.但入泥個d全都講唔出有咩抄.得你一個講得出.仲要係得一個.
你唔好忘記.係一個.一個.仲唔知係咪抄.
d人點解入泥呢.你自知點解啦係咪啊.
(我用條J賭你話實係我問題.)

§。兔 發表於 12-7-14 09:42 AM
估唔到又係抄post 仲記得之前佢係參考人地個post,依家抄埋post tim

請你舉出有邊到係抄.
連條鳩雪都只係講得出一個.仲要唔知係咪抄.(鳩唔係粗口,請版主別封.eg,萬得C鳩.人名泥.
讀音:溝.OKAY?)
請咪屈人!

a10fc98 發表於 12-7-14 10:49 AM
請你舉出有邊到係抄.
連條鳩雪都只係講得出一個.仲要唔知係咪抄.(鳩唔係粗口,請版主別封.eg,萬得C鳩.人名 ...

人地好地地會老屈你? 你自己心照喇

kelvin1a30 發表於 12-7-14 11:14 AM
人地好地地會老屈你? 你自己心照喇

係囉係囉.好地地?
佢之前屈過我幾多次.之後加個「心照」當冇事?
你加左「心照」係咪姐係就算你屈錯人.都可以話
「拿!心照冇話咩意思架」?
你地咩都心照架wor真係--你地有邊次唔心照.
啊.有1/0000
哇.好勁啊.洗唔洗拍掌.洗唔洗比個諾貝爾獎比你!

你地講更既「心照」同佢講既意思差唔多--

族post個look無話抄唔抄襲
唔會得1戈族post用個個look
除非抄到十足十 咁要問下人可唔可以參考下個part
另外 請停止罵戰~

§﹏某x雪  我mo開罵戰.理據有齊.只不過五中意比人抄.  發表於 12-7-19 02:24 AM
已有 1 人評分Good 收起 理由
醉爱_宇 + 2 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 2   查看全部評分

說不定這不是抄 是參考 族post個個都差唔多我廢棄左果個冷酷族post都系甘上下
醉爱_宇 + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

s0810649 發表於 12-7-14 03:14 PM
說不定這不是抄 是參考 族post個個都差唔多我廢棄左果個冷酷族post都系甘上下 ...

多謝支持:)
不過唔係參考某個叫 「風格」的族.

☆StarMIL〞
☆StarMIL〞
☆StarMIL〞
☆StarMIL〞
☆StarMIL〞
☆StarMIL〞

唔中意既請按Alt+F4/上一頁

天使族

現正招生

★━═╰┈入族要求┈╯═━☆
常on
60up所有人士(光JOB優先)
族地為1村右上塊田
有品
冇昆狗記錄

☆StarMIL〞

▇▆▅▃▂▁▔本 族 高 層 介 紹▔▁▂▃▅▆▇ :

家長:卍甲賀陸道-峰卍 【男咒】
副家長:乂邪殺乂   【男劍】
副家長: 賢者芝弓【男弓】
家管:☆LamB﹏【男弓】
家管:``愛戀_映]]【女弓】  

●○●死地●○●
本族暫時只能設有低死~(但系有時打王夠人會上中死)

PS:
死地物品:死水、MP水、HP水、全水、由引手汁(其他自己汁)

自備死水~唔夠就問下有冇人可以俾你Or借你

✪★族規☆✪
冇合適解釋退族;就唔會收返你.並視為走族狗處理.(要家長接受才可)
如不能常on於金句留言/俾信家長
有品
最好唔好系族頻出現不雅用語

×盟族/友族(有d係之前CHOk既友族…應該仲係既…同佢地傾更…)
★Fi§RsT☆
香港人網
雪地SDU
〥Style×°歡迎你
〥Style×°歡迎你
〥Style×°歡迎你
〥Style×°歡迎你
〥Style×°歡迎你

×天空之夢×
〥Style×°
5lv惡魔族;$
現正招生;D
嚴禁在此搞事;@
不囍滴請按Alt+F4或按上一頁離開

各位版友請注意嚴禁灌水.推主題.無意義的回覆
    回覆舊主題- 舊主題 - 連續30天沒有人回覆的主題
    無意義回覆:thx, 表情符號.內容過份簡單或無意義的文字等.
    可在同一張帖子內回覆連續2次以上(多出2次回覆者會因應舊會員考慮以壇規處罰)/惡意洗版, 扣分處理
    嚴禁把文字顏色設為白色, 導致內容變為隱藏
    版規在此>按我<

入族要求;P

×常0n
                     ×熱愛pvp同吹水.
                     ×五系昆狗又五搞事
                     ×五系死地先泥0n.
                     ×多掛一村
                     ×族地為1 lv時下少少戈到
                     ×夠7o↑

×由於本族所有人都好中意講笑.
×所以請咁多位朋友.
×五好怪我地族d人咁串亂港野ah♥

×好啦.介紹下我地既高層先;$
×紅字為常0n~
×排名不分先後;$

[★]家長: ╭★玻璃芯×° 【女性89lv弓】
[★]副家長: 幻之嵐 【男性9olv弓】
[★]副家長: 十三么` 【男性85lv戰】
[★]家管: ˇ細水×長流° 【男性83lv弓】
[★]家管: 怡寶唄〞 【女性7olv咒】
[★]家管: 波兒;> 【女性9olv戰】
[★]家管: 不離不棄- 【男性87lv弓】
[★]家管: *呀蛋* 【女性81lv弓】
[★]家管: Helena 【女性72lv咒】
[★]家管: ~星~辰~ 【男性8olv咒】
[★]家管: >3<幕後弓神 【男性85lv弓】

我地既招生金句↓
〥Style×°惡魔族 *大量招生* *只你系7oup* 熱愛吹水pvp冰島 *不走族不為死地* 就快d加入我地na~

------------------------------我是〥Style×°分隔線------------------------------
〥死地方面☆
×我地系彩用book ser既方式去打死地*
×每日既5點左右.我地會系族地分ser分組;$

×當然,死地既所有野你都有權汁!但系如果你五夠,請你問同ser既人拎啊!

♥低死
×不得在6-8帶分身.如對族有貢獻者例外
×低死會因不同情況而有不同既分s方法.例如:s1-s2.s3-s5/s1-s3.s4-s5
×各低死族成員可以自行組隊打死地.但不能三光弓為一組.除非特別情況.
×如升卡/吸經;你戈組既族人比的話;你先好升;五好到時系到嘈嘈閉啊;
♥高死
×由於;我地族好多好多人都重挽同要番工;都五系成日有高死;(
×希望你五好介意啊/﹏\
×如你去食飯`請你族頻港低聲;
×你食飯既呢段時間;可能會有人頂上你戈位`食完飯記得話聲佢聽啊!
×而頂位果戈.亦五可以五比番位人.除非果戈人話五升比你打!
×高死請自備死水.血水.寵食.箭等;因為五會等埋你先沖高死架!

×以上系三人高死圖片.絕對夠力;)

------------------------------我是〥Style×°分隔線------------------------------
〥四章方面☆
×因為本族人手五夠.
×會因人數同咩王.而去決定打五打王
×打王前請最少要有6m貢
×請你系打王前洗定貢
×打王時請不要遲到;因為我地五會等人.直接殺王架!
×所以最好都系五好遲到啦

×光王

×火王

×水王

×暗王(二人暗王都夠;P

★家族平時少量規則☆
×本族第一大規則,就是閒事勿理!五系自己族既,有事五可以幫!

×如出族沒有合適理由;超過2次;將不再收.並視為走族狗處理.v.
×當然要常0n;嚴禁昆狗;搞事分子!
×不可在族頻中洗頻
×如同人嘈;不論家人定出面d人`請通知左3位家長去處理!
×禁止在家族中針對;及分化!
×分身比人搞;如果五系搞到族既;我地五會理!

×如你有一段時間無法常0n`請你在每日金句留言給家長們;

〥吹雞事宜☆
×我地族港求合作同和平!
×如果你比人搞;我地當然會全部人泥幫你na;
×但系如果系你搞人先既`我地會問清楚人地想點`
×如果到時人地要我地踢你呢;我地會考慮事情既輕重而作出決定
×你到時五好話我呢戈家長既五幫你.0kk?
×另;族人吹雞;你五好一味去幫;了解左事情先;如果五系影響到戈族;你就同我89o78`
×`如果你五想打既`請港底聲;我地五會逼你

〥Style×°之好評( ´▽`)~

×敵族
☆StarMIL〞(理由不用多說了吧…)

×盟族/友族
◆天涯×海角〞

×家族連結

家族影片=)`
    家族影片2=)`
    家族影片3=)`
    家族影片4=)`
    家族影片5=)`
    家族影片6=)`
    舊的家族p0z.

2#-表格區;$.
    3#-style此名的介紹;D.
    4#-族況更新版.
    5#-族人介紹a_a
    6#-族相
    7#-遊戲專區;P

你夠膽話紅色部份系你自己原創?!
1d都無抄過我?!
五轉格式.
就咁原文版本.
你真系覺得你自己創作出泥?!.
如果將d野轉去中間就五系抄襲.
咁寫小說戈d諗咁多做咩?
句句改少少咪原創囉.
港經咩.
加多減少就叫五系抄:o).
咁隻隻game都系夢歷na:o).
up咩:o).

另外五好同我點評.
點評戈d五敢當面提出你既理據?
要點評認我五敢應你?!.
我五系開罵戰.
我只系提出我既理據要求佢改p0z.

回應番小愛;
如果你話要抄到十足十先叫抄p0z.
咁你篇文我改少少都可以話原創架姐.
系咪咁港?!.
我每篇改少少.
我都可以話我原創.
我連p0z名故仔名改埋.咁系咪我原創?!.
ah樓主.
你要我提出有咩抄既.
我就港晒.
麻煩你搵番你d y理泥答我你邊忽五系抄?!.

醉爱_宇  同埋點評有罪?我唔撚回系唔撚想開罵戰  發表於 12-7-19 03:13 PM
醉爱_宇  我笑左~原黎族規系唔可以一樣 咁人地校規系唔系都唔可以一樣  發表於 12-7-19 03:12 PM
+ 1 你的文章對我很有用。謝謝!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

s0810649 發表於 12-7-14 03:14 PM
說不定這不是抄 是參考 族post個個都差唔多我廢棄左果個冷酷族post都系甘上下 ...

至少你之前有同我港你系參考我戈p0z.
我好憎人咁無品.
參考同抄考都五港聲.
抄都五系1戈問題.
佢仲要咁夠膽話佢原創.
咁真系好有問題囉:).
借人野都識港聲掛?_?

a10fc98 發表於 12-7-14 12:49 PM
係囉係囉.好地地?
佢之前屈過我幾多次.之後加個「心照」當冇事?
你加左「心照」係咪姐係就算你屈錯人.都 ...

同埋根據番你呢到話我地屈你.
你何以見得我地屈你?!.
請提出你自己既言論我地屈你d咩?.

第1.
你幫我搞咁多麻煩野出泥五通我屈你?!
五系要我系2ooofun爆你呢d無聊野出泥掛?

第2.
之前我叫你泥族地搵我
你同我系族地洗頻叼鳩我d人.
你夠膽五認?
戈陣啊b同怡b龘狗都系到.
五通佢地夾埋泥屈你?
我地咩人大家有眼睇.
我系真系屈我神早比人放左上2ooofun話我屈狗na.
你呢?
次次開p0z都1定有人話你膠.
我就最多比人話我串同惡.
五熟既咪最多港幾句姣西.
我接受到wo.

如果比我覺得.
比人話膠仲要好光榮既.
呢戈人1定戈腦有少少問題.
你五系小李.喜羊.健三戈d.
可以港d野令到人笑.

系.佢地港野系低低能能戇戇鳩鳩.
但系佢地至少會哄到人笑.
你港d野有幾可會哄到人笑?!
HI你唔好笑死我
膠峰最新寫真集(風景)惡搞而無改圖
我可唔可以笑
我又五見得你會好似佢地三位膠神咁得人開心wo.

a10fc98 發表於 12-7-14 10:49 AM
請你舉出有邊到係抄.
連條鳩雪都只係講得出一個.仲要唔知係咪抄.(鳩唔係粗口,請版主別封.eg,萬得C鳩.人名 ...

五該你五好鳩雪前鳩雪後^_^.
我想港呢
你呢句說話我已經可以告你.
五好以為網上面港既野五洗付責ah小朋友`
你讀多幾年書.
做多幾年人.
學番d理據同心理先好同我港野na:).

醉爱_宇  你唔去告?系度尻up托呀  發表於 12-7-19 03:14 PM

§﹏某x雪 發表於 12-7-19 02:46 AM
五該你五好鳩雪前鳩雪後^_^.
我想港呢

贊同 最憎呢啲戇鳩囝

§﹏某x雪 發表於 12-7-19 02:26 AM
1d都無抄過我?!
五轉格式.

你話紅色個到-_-
okay你岩.不過太少吧--
好.今次先回應你下面講既野先
根據你所講
「你夠膽話紅色部份系你自己原創?!
1d都無抄過我?!
五轉格式.
就咁原文版本.
如果將d野轉去中間就五系抄襲.」
我依個係跟返之前CHOk個族post架囉好冇+f
okay又係我錯哂.唔記得左係抄你.
唉算.知你實又話有冇咁岩.我一開頭個個抄.okay.
「                                               ☆StarMIL〞

家管:``愛戀_映]]【女弓】  」
依d咁基本既野係人都念到啦--
就算我話返CHOk個族post
「本 族 高 層 介 紹 :
家長:卍甲賀陸道-峰【男咒】
副家長:X雷極X【雷劍】
副家長:凌焰【男咒】
家管:乂鬼眼乂【男咒】
家管:霧雨小狐【女弓】」
我話唔係抄你你都冇得博啦--
依個明顯屈上去
「自備死水~唔夠就問下有冇人可以俾你Or借你」
依d都係大多基本野泥--

講到依到.我就唔明點解基本野可能當係一種...
一種...唉算唔知點講.當係一種...你自創啦.
係啦`.就係點解一樣咁基本既野可以當係自創.
依個我唔明

「冇合適解釋退族;就唔會收返你.並視為走族狗處理.」
「如出族沒有合適理由;超過2次;將不再收.並視為走族狗處理」
你咁講話唔係基本野既我錯冇野+F

「如你有一段時間無法常0n`請你在每日金句留言給家長們;」
唉算.我話我抄你算--
唔想煩

「另外五好同我點評.
我五系開罵戰.
我只系提出我既理據要求佢改p0z.」
咁我相信大多人都點評--
加上有一樣野叫cap圖囉唔該.
「ah樓主.
你要我提出有咩抄既.
我就港晒.
麻煩你搵番你d y理泥答我你邊忽五系抄?!.」
咁如果你連d咁小既野都話係我抄你咁我有咩+a

「至少你之前有同我港你系參考我戈p0z.
我好憎人咁無品.
參考同抄考都五港聲.
抄都五系1戈問題.
佢仲要咁夠膽話佢原創.
借人野都識港聲掛?_?」
呃.大佬...
首先呢.個族post呢.
我冇話過係原創,不過至少唔係你原創咁解.
如果你有心看返之前既post既話.
你會發現殘存回憶依位人兄.同我既對話--
其實只要你看完.你會發覺個族post係佢整.
我都估到你實串我族post唔係我整啊之類個d架啦--(見得你回依d多)
我先問你.族post一定要係族長整--?
有冇人保證一定要先

你大把回覆--未回完--請等等

嵐jal 發表於 12-7-19 02:32 AM
http://www.2000fun.com/thread-4753204-1-1.html
http://www.2000fun.com/thread-5015524-1-1.html
http:/ ...

我都係話比你聽--
個個族post都差唔多架啦--
不過呢
風格.style.姐係你地族名唔同
個style唔同而已
你比既5條link.
有三個種類.有三個一樣,
兩個唔同而已.
okay.如果你話我之前話所有族post唔同的話.咁我錯囉
不過我係講比較豐富既族post既個種差唔多okay--?

§﹏某x雪 發表於 12-7-19 02:39 AM
同埋根據番你呢到話我地屈你.
你何以見得我地屈你?!.
請提出你自己既言論我地屈你d咩?.

「第1.
五系要我系2ooofun爆你呢d無聊野出泥掛?」

何謂煩野--?你咪放囉--
我不嬲都唔mind.
「第2.
之前我叫你泥族地搵我
你同我系族地洗頻叼鳩我d人.
你夠膽五認?
戈陣啊b同怡b龘狗都系到.
五通佢地夾埋泥屈你?
我地咩人大家有眼睇.
我系真系屈我神早比人放左上2ooofun話我屈狗na.
你呢?
次次開p0z都1定有人話你膠.
我就最多比人話我串同惡.
五熟既咪最多港幾句姣西.
我接受到wo.」
你講幾時先
你如果話12d個陣的話.
我去個到.搵你冇人應.
之後冇事啦.之後借用你族地.
之後你又唔理我以為得.之後先知原來唔比咁解--
叼鳩你d人--?邊個?你之前信上寫的街上嗎??我個時玩下炸 wor--
其二係佢話同我消.我唔應佢.佢先打我先炸wor--你有冇野??
我點知佢地見唔見到--依d我理泥有咩用姐--
咁不過你講起2KF呢.見你冇咁偏見啦.
就先多謝你既意見.
「五該你五好鳩雪前鳩雪後^_^.
我想港呢
五好以為網上面港既野五洗付責ah小朋友`
你讀多幾年書.
做多幾年人.
學番d理據同心理先好同我港野na:).」
你次次都話告我既+F
咁網上講野呢又有自由架ma.
正如你之前所講.
你咩都告好冇引姐.
如果告得個d一般都係好炎重--
例如起人底個d--
我試問我只係串你.有冇咁炎重?
你串過我幾多次?

鬥衰的話.
我之前chok 個時比你日日串.
我都冷靜同你解釋係誤會.
之後你又彈左好多事出泥.
令我覺得你呢--
認為某人唔岩個時呢.又唔比人地解釋.
一味係到嘈人.

到之後我say左n次sorry.都好耐啦.
之後你仲泥搞我我先串你炸好冇?
你自己都記得咩事啦大佬啊.你試下日日有人泥煩你你會點啊

之後我d fd話可能我未夠成心道歉.
之後我係你族post解釋返啦.之後你又唔理我+串我.
咁我有咩可以做姐.
你成日只係識串人.有冇理過人地感受?
之後又冇咩意見bo.一味只係指出人地有咩唔岩.之後又唔講之後應該點.
喂你當我神咩大佬.知埋你講咩架!??

你指出人衰都唔係好大問題.
最大問題係你有時連我衰咩都唔講.
好似我岩岩退style個時.你一隻字都唔講.
唔理我.
我以為發生咩事.咪係咁問你囉.okay我煩.
但你又唔講咩事wor.

我個時入你族都係為左死地同埋想學下管理族炸.
我只係一個正常人炸.唔係你啊富婆!
忍極都有限度架Hi你.我又唔知做到d咩你先原諒我.
之後唔理你你又串我.咁有咩意思啊!
要講既講完

a10fc98 發表於 12-7-19 01:43 PM
「第1.
五系要我系2ooofun爆你呢d無聊野出泥掛?」

你個d所謂既"解釋"
來來去去都係個幾句
之後人地係咁炮轟你
你叫人冷靜?
你來來去去都係個幾句就叫人冷靜?
我真係唔知咩叫冷靜
即係粗口都未出個d都唔叫冷靜
咁咩先叫冷靜呀先生?
你就成日話有人屈你
咁人証呢?
人証又係邊?

你無煩過我地?
咁我係到個2次又係咩事/.\?
講野有d重點好5好?
比人炮轟就係識叫人冷靜
你好冷靜咁同我地解釋?
我只係知你好冷靜咁up返同1樣既廢話

回返你最後個到.
唔想忍未唔好忍lo
咁多廢話
仲我地已經唔想再講原諒個d野架啦
因為你唔單單係煩到1個人
而係我地全族既人

原來你都知你煩?
所以e+未整左個後果出黎lo
你話我地煩返你先串人?
你咁明點解我地串你未呀廢話王

仲有你打咩q野hi呀
怕扣分就唔好打啦
又要想爆粗又要淆

a10fc98 發表於 12-7-19 01:27 PM
你話紅色個到-_-

藍色為我打.
紫色為樓主說話.
佢港野199.
我就泥要分好晒先識睇.

• 你話紅色個到-_-
根據你所講

1d都無抄過我?!
五轉格式.
就咁原文版本.
如果將d野轉去中間就五系抄襲.」

• 我依個係跟返之前CHOk個族post架囉好冇+f
okay又係我錯哂.唔記得左係抄你.
唉算.知你實又話有冇咁岩.我一開頭個個抄.okay.
「                                               ☆StarMIL〞

家管:``愛戀_映]]【女弓】  」
依d咁基本既野係人都念到啦--
就算我話返CHOk個族post
「本 族 高 層 介 紹 :
家長:卍甲賀陸道-峰【男咒】
副家長:X雷極X【雷劍】
副家長:凌焰【男咒】
家管:乂鬼眼乂【男咒】
家管:霧雨小狐【女弓】」

• 我話唔係抄你你都冇得博啦--
依個明顯屈上去

「自備死水~唔夠就問下有冇人可以俾你Or借你」

• 依d都係大多基本野泥--

• 講到依到.我就唔明點解基本野可能當係一種...
一種...唉算唔知點講.當係一種...你自創啦.
係啦`.就係點解一樣咁基本既野可以當係自創.
依個我唔明

「冇合適解釋退族;就唔會收返你.並視為走族狗處理.」
「如出族沒有合適理由;超過2次;將不再收.並視為走族狗處理」

• 你咁講話唔係基本野既我錯冇野+F

• 「如你有一段時間無法常0n`請你在每日金句留言給家長們;」
唉算.我話我抄你算--
唔想煩

「另外五好同我點評.
我五系開罵戰.
我只系提出我既理據要求佢改p0z.」

• 咁我相信大多人都點評--
加上有一樣野叫cap圖囉唔該.

「ah樓主.

你要我提出有咩抄既.
我就港晒.
麻煩你搵番你d y理泥答我你邊忽五系抄?!.」

• 咁如果你連d咁小既野都話係我抄你咁我有咩+a

「至少你之前有同我港你系參考我戈p0z.
我好憎人咁無品.
參考同抄考都五港聲.
抄都五系1戈問題.
佢仲要咁夠膽話佢原創.
借人野都識港聲掛?_?」

• 呃.大佬...
首先呢.個族post呢.
我冇話過係原創,不過至少唔係你原創咁解.
如果你有心看返之前既post既話.
你會發現殘存回憶依位人兄.同我既對話--
其實只要你看完.你會發覺個族post係佢整.
我都估到你實串我族post唔係我整啊之類個d架啦--(見得你回依d多)
我先問你.族post一定要係族長整--?
有冇人保證一定要先

你大把回覆--未回完--請等等

我因應番有點戈d同你港番好五好.
  • 咁系五系抄?!.
    我依家五系話你港既野系抄我.我依家系話緊你格式系抄我^_^.五好同我廢up na先生.
    呢到重點泥架na*
    五系字詞1樣.
    系格式ah先生.
  • 五記得左之前抄我?!.
    你真系好好好好好好好好好好笑lol
    你話你1開頭戈戈抄.
    又五見你抄赤道?!
    又五見你抄val?
    系要抄我?!
    港經咩你.
  • 族人介紹戈到.
    有幾多戈p0z會好似我咁打埋幾多lv.咩職?!.
    就算有都系pm過我話參考既去寫上去.
    而你?!
    邊忽有pm過?!
    我好憎人抄野架囉好五好^_^.
  • 五好意思.有d族五系自備死水.
    系由家管汁晒之後再分^_^.
    五該你睇晒d p0z先好同我港經na小朋友.
  • 另外金句同埋走族戈到.
    先生.
    咁你就五好話你無忽抄過我na!
  • 你話五系我原創@@?
    你問下其他p0z d人.
    同我差五多既系咪參考我?!
    我整p0z戈陣你都五知系邊忽ah小朋友.
    你邊隻眼見到我話族p0z 1定系族長整@@?
    你好神奇ah:D
    迷離戈p0z之前都系我整架na:S.
    我完全無咁港過呢d咁小學雞既野.
    你五好同我鳩屈^_^.

港晒咁多廢話.
一句港晒.
你港經咩.
前面就話mo忽抄我.
我港晒d重點出泥你就同我死狗認錯有抄我?!
呢招死狗用得五錯wo.
五好以為識戈少少人就好似好勁咁.
收歛d na小朋友.
五好咁自大na^_^.
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-13 01:19 PM , Processed in 0.041546 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存