2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 《夢之歷險》家族區 天空之夢~2LV既 ☆StarMIL〞 天使族,現正重生招生、 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

天空之夢~2LV既 ☆StarMIL〞 天使族,現正重生招生、   [複製鏈接]

☆StarMIL〞
☆StarMIL〞
☆StarMIL〞
☆StarMIL〞
☆StarMIL〞
☆StarMIL〞

唔中意既請按Alt+F4/上一頁

天使族

現正招生

★━═╰┈入族要求┈╯═━☆
常on
60up所有人士(光JOB優先)
族地為1村右上塊田
有品
冇昆狗記錄

☆StarMIL〞

▇▆▅▃▂▁▔本 族 高 層 介 紹▔▁▂▃▅▆▇ :
家長:卍甲賀陸道-峰卍 【男咒】
副家長:乂邪殺乂   【男劍】
副家長: 賢者芝弓【男弓】
家管:☆LamB﹏【男弓】
家管:``愛戀_映]]【女弓】  

死地
本族暫時只能設有低死~(但系有時打王夠人會上中死)

PS:
死地物品:死水MP水HP水全水、由引手汁(其他自己汁)
自備死水~唔夠就問下有冇人可以俾你Or借你

族規
冇合適解釋退族;就唔會收返你.並視為走族狗處理.(要家長接受才可)
如不能常on於金句留言/俾信家長
有品
最好唔好系族頻出現不雅用語

×盟族/友族(有d係之前CHOk既友族…應該仲係既…同佢地傾更…)
★Fi§RsT☆

SDU

留位+R+R
依到用泥播歌
先放一首頑石.by林峯

留位留位.
以後既族相放係到先+E

依到係用泥自我介紹:)

依到係用泥自我介紹:)

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

頭香俾骨
已有 1 人評分Good 收起 理由
a10fc98 + 2 頭香.

總評分:  Good + 2   查看全部評分

戈p0z又系1鳩樣.
同我果戈有何分別?!`
同埋整多戈敵族+w.
呢到敵族+www`
廢話五多港.

忍影世界

樓主總共開左幾多族?
開左幾多族post?
解左幾多族?

屌你老母有分別?

賢者芝弓 清梗 不過你個傻糸族我都照清

§﹏某x雪 發表於 12-7-11 09:51 PM
戈p0z又系1鳩樣.
同我果戈有何分別?!`
同埋整多戈敵族+w.

哇.明顯唔同啦.
首先請你講出有咩一樣,你唔好同我講顏色一樣啊+R
我大多野都係中間顯示.你個post大多野都係左邊.
「〥Style×°歡迎你
〥Style×°歡迎你
〥Style×°歡迎你
〥Style×°歡迎你
〥Style×°歡迎你

如果你話「×天空之夢×
〥Style×°
5lv惡魔族;$
現正招生;D
嚴禁在此搞事;@
不囍滴請按Alt+F4或按上一頁離開

各位版友請注意嚴禁灌水.推主題.無意義的回覆
回覆舊主題- 舊主題 - 連續30天沒有人回覆的主題
無意義回覆:thx, 表情符號.內容過份簡單或無意義的文字等.
可在同一張帖子內回覆連續2次以上(多出2次回覆者會因應舊會員考慮以壇規處罰)/惡意洗版, 扣分處理
嚴禁把文字顏色設為白色, 導致內容變為隱藏
版規在此>按我<」
係中間顯示既咁我冇野好講囉.不過明顯唔係抄你囉好冇--

「入族要求;P

×常0n
                     ×熱愛pvp同吹水.
                     ×五系昆狗又五搞事
                     ×五系死地先泥0n.
                     ×多掛一村
                     ×族地為1 lv時下少少戈到
                     ×夠7o↑」
依d有得抄架咩--?
「[★]家長: ╭★玻璃芯×° 【女性89lv弓】
[★]副家長: 幻之嵐 【男性9olv弓】
[★]副家長: 十三么` 【男性85lv戰】
[★]家管: ˇ細水×長流° 【男性83lv弓】
[★]家管: 怡寶唄〞 【女性7olv咒】
[★]家管: 波兒;> 【女性9olv戰】
[★]家管: 不離不棄- 【男性87lv弓】
[★]家管: *呀蛋* 【女性81lv弓】
[★]家管: Helena 【女性72lv咒】
[★]家管: ~星~辰~ 【男性8olv咒】
[★]家管: >3<幕後弓神 【男性85lv弓】
」你唔好同我講依到係抄你啊+R我真係笑架
「我地既招生金句↓
〥Style×°惡魔族 *大量招生* *只你系7oup* 熱愛吹水pvp冰島 *不走族不為死地* 就快d加入我地na~」依個直情冇抄你tim.

低死同高死冇抄啦.
四章我連打都冇得打(最近掛住封惡門唔記得打王--)
就算有得打放上泥都唔算抄啦大佬.
「★家族平時少量規則☆
×本族第一大規則,就是閒事勿理!五系自己族既,有事五可以幫!
×如出族沒有合適理由;超過2次;將不再收.並視為走族狗處理.v.
×當然要常0n;嚴禁昆狗;搞事分子!
×不可在族頻中洗頻
×如同人嘈;不論家人定出面d人`請通知左3位家長去處理!
×禁止在家族中針對;及分化!
×分身比人搞;如果五系搞到族既;我地五會理!
×如你有一段時間無法常0n`請你在每日金句留言給家長們;
------------------------------我是〥Style×°分隔線------------------------------
〥吹雞事宜☆
×我地族港求合作同和平!
×如果你比人搞;我地當然會全部人泥幫你na;
×但系如果系你搞人先既`我地會問清楚人地想點`
×如果到時人地要我地踢你呢;我地會考慮事情既輕重而作出決定
×你到時五好話我呢戈家長既五幫你.0kk?
×另;族人吹雞;你五好一味去幫;了解左事情先;如果五系影響到戈族;你就同我89o78`
×`如果你五想打既`請港底聲;我地五會逼你」
依d你又唔好同我講係抄啊大佬--
唉算.你咁中意話我抄你.我唯有唔理你--
你話整多個敵族.我都冇咩所謂既+R
反正我一入P場都係比人打慣.之後咪用寵打死返人咁解姐.
你吹哂雞?sor.我吹雪地特工01-100!(講笑.大佬都唔會比我吹+R)

好啦.到講返你個post啦.
「×敵族
☆StarMIL〞(理由不用多說了吧…)」依個我又唔係好明bo.
姐係咁.其實之前都已經就哂你.你回我post已經唔答你忍你.
你仲係到煩.你叫我咪過泥嘈你.依加有咩!?
不過你真係好煩好煩好煩!之前既事你又唔聽我講.只聽某人一面之詞.
okay.我當我錯.咁耐囉,係人都當冇事啦.啊!不過又唔知點解你咁撚中意記仇.
大佬啊.你搞到我煩死啦!!!

a10fc98  都講左-_-你既然幫得整就唔可以話人地抄架啦-- 姐係例如你幫某公司整左個project.你走左間公司.你冇可能仲可以話個個project係你所有ga ma--  發表於 12-7-16 10:36 AM
醉爱_宇  咁你就唔好話有改過~on9  發表於 12-7-15 09:58 PM
a10fc98  咁如果你幫得整的話.你就係當比左我地架啦-_-有得自己要返架咩--?  發表於 12-7-12 11:47 AM

8899174 發表於 12-7-11 10:14 PM
樓主總共開左幾多族?
開左幾多族post?
解左幾多族?

我開左3個族
開左唔夠10個族post +S
解左3個族(之前unique開左兩次)

a10fc98 發表於 12-7-12 11:05 AM
哇.明顯唔同啦.
首先請你講出有咩一樣,你唔好同我講顏色一樣啊+R
我大多野都係中間顯示.你個post大多野都 ...

左同右有分別?_?
d格式又咪系1鳩樣^^.
五好廢話na.
五通你抄晒之後改右邊就系自創0.0?
收皮吧;D
我Style戈戈都五中意你戈族._.
已經五關你煩五煩事:)

抄得p0z.
1d自己既Style都無^_^.
難聽d港句.
copy car:)

§﹏某x雪 發表於 12-7-12 02:10 PM
左同右有分別?_?
五好廢話na.

姐係咁.
格式都大把唔同啦
廢話既明顥係你講吧
咁唔中意.無謂入泥依個post到串啦.
我有話要你地個個中意?
你地乜水啊.明星?林峯?係林峯我就mind囉><
人地林峯fans泥+t
你地中意我=稀罕?唔中意=我係咪要哭住同你講:「原諒我啦!」咁啊,87~
「五通你抄晒之後改右邊就系自創0.0?」
係抄都唔抄你d垃圾啦係咪啊.明顯自創sosad.
咁你不如話我著d裝=抄更你.on撚尻.

§﹏某x雪 發表於 12-7-12 02:10 PM
左同右有分別?_?
五好廢話na.

唉算.
好.我當係左右戈戈抄你.
咁仲有冇?
喂!如果得一個就唔叫抄啦大佬.
如果大陸d氣比人抄就一定唔會得一樣囉好冇.
更何況你依個都唔知算唔算抄.

咁快冇野講啊+Rcopy car:)吹到+R

支持支持

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

咪膠喇你 又要抄人個族poz. 仲走圍問人做友族 驚下次有人打你個時有人保你啊?!..

kelvin1a30 發表於 12-7-14 06:47 AM
咪膠喇你 又要抄人個族poz. 仲走圍問人做友族 驚下次有人打你個時有人保你啊?!..  ...

淚淚-v-.
五系因為佢地族打得低死only.
佢地有埋圖就一_樣架na:S

a10fc98 發表於 12-7-12 04:00 PM
姐係咁.
格式都大把唔同啦
廢話既明顥係你講吧

我戈戈p0z都入架na:S
入泥睇下你隻copy car都五錯:S
mo人要戈戈中意你.
但系十戈有九戈人都話你戈p0z系抄我^_^.
系五系就自己心照.
依家我系到港咁多廢話無用.
系你要做埋d低能白痴野比人笑系你既事-,-

醉爱_宇  其實呢個個POST都差唔多架那 即系咁、、你好似冇買版權架呵  發表於 12-7-17 10:05 PM
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 10:34 PM , Processed in 0.039848 second(s), 16 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存