2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 完左狙星,我獵殺都要應一應槍神你喇
go

[其他] 完左狙星,我獵殺都要應一應槍神你喇 [複製鏈接]

你就出左依個post喇:http://www.2000fun.com/thread-5021899-1-1.html

咁你對我既指責有依幾點既,我又驚你睇唔到,我就係到答一答你

以下內容都係我cut番回你既對話,再呃呃分咁

第36棲:回覆 SinGle乂 的帖子

第1點:
http://www.2000fun.com/thread-5018083-1-1.html
請睇第14樓同第16樓,你自己冇去你自己嘈我?

第2點:
我話你柒?圖?
係阿,我係有2個幫手打阿,不過你呢?你2條友輪左2個星期喎,我輪果1,2日你係到嘈我阿?

第3點:
我乜撚野利用giftmay阿?你講清楚d好無?
哦?前一句giftmay後一句giftmay?離間我同佢?拖人地落水?

仲有,而家邊撚個利用giftmay阿?你講清楚好喎你

哦,del我fd,自己打,問gifmay我上左線未?你真係幾厚面皮喎

第4點我就真係冇野講,我仲開埋post叫人查添,我無指名阿,我叫佢查咋嘛,我都要還人清白咖

真係呢,有時就唔好亂作阿,比人踢爆左好柒咖

嘩嘩嘩,岩岩先見到
你話:最後我都想補充返 我地只係以其人之道還治其人之身
估唔到個活動完左連條數都要呃我同giftmay 你得既

咁你呃左我幾多次?
17號既數
http://www.2000fun.com/thread-5021542-1-1.html
2樓
Death死於乂飛命 20449 2068
giftmay 17636 1958
獵殺 16597 1735
SinGle乂垃圾 15992 1346

今日,18978
果到殺左2986個

我由頭到尾我都冇呃你,我係殺左千7人左右,我都同左你講我冇計打手殺左幾多
你果陣你同我講你殺左2000,你仲好意思話我呃鳩你?

琴日對話我影左十張,你洗唔洗我再放其他?

而家係邊個呃邊個?你柒少陣得唔得?你唔好再作故仔呃人得唔得?

你不如放圖出黎阿,留記錄係玩家基本權利,我就唔信你冇留喇,定係冇野可以捉到我阿?
空口講白話

再第39樓:
都係要應機咖喇,我應埋你之前果d喇,我上面都唔夠字
我就得閒應下喇
http://www.2000fun.com/thread-5018083-1-1.html

第7樓,第9樓,第10樓,第12樓,同第14樓,你都係講緊我咖喇
我第16樓就應哂你喇,你咪即刻收左皮,我都無再追問落去喇之後

第13樓我話:你真係仲好意思話我喎,開你分身講哂粗口屌鳩我都算
你用第17樓應我:我對你講粗口你睇唔到我同你講笑? 次次我都有打xd之類果d

原來屌你老母死獵殺有xD既?可能我見唔到喇,不過我都驚打到眼花就cut左圖慢慢查證下

第18樓
好難怪我會咁諗你喎,我而家問緊FT-Toby 可唔可以公開對話,佢唔肯我就唔放,咁佢唔肯放就當我錯
因為都廢事因為我同你影響到官方誠信

第19樓:乜野變數阿?你果陣rc都話你無時間唔打,唔拎狙星,我果陣無錄音就真係無證據喇
同埋,我一直以為你唔打狙星,咁關你咩野事?

之後果d我諗就唔關我事喇可?關既麻煩講聲

如果你仲黎呢,我就變主動咖喇
人不犯我,我真係不犯人

你再睇埋75樓我點對你先喇,琴晚2點左右咖
我話:ccfai01  其實呢...私低下我係知,問題呢,我又唔想咁明咁開post爆 我今日都有叫我fd既分身入去睇,有條友真係比佢殺左好多次
ccfai01  圖,我都有,不過應該唔會放出黎,我贏咪贏輸咪輸,廢事比人話到我輸打贏要咁, 我見佢態度真係好左少少,我都唔想追究落去

我都當無野喇,你琴晚鬼死咁好態度,點知你今日就黎屌一屌我,你想我講d咩?

你想人地比面你,你就唔好再搞搞震喇,影響你自己唔緊要阿,你個團阿,你有團咖阿哥
我就唔敢話識你團友喇,我就只可以講同佢地玩過,你團友全部都唔錯咖,初初我以為你都係囉
唔好再亂呃人喇,我已經好比面你咖喇,留番d面子喇唔該你,上次我點都保你保到比人話我係打手,今次你唔拉我落水我就真係唔會出聲囉,我都係一個萬里望支持者黎,你係都要迫我,咁咪差d 1拍2散囉

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

我今日都係應左你2次姐
我就唔多希望搞大件事喇,我得閒就會番黎睇下

我再回應番其他人對我既指責喇
有人話:Uxxxxx.W  日刷夜刷為名譽,但是有多少人真正當他們高手!?
其實講真,我狙係好廢,依個係事實無得唔認,但係我都有求人地既教道,希望更上一層樓
其他我見唔到

而家我獵殺就慢慢唔玩ava咖喇,因為私人野太多,依個決定係玩緊狙星果陣,唔關任何對我既指責事
而間唔中都可以見到獵乄殺ac有on到,因為我將我ac比左幾個朋友玩
我點解要打狙星,初初係因為上次偵察兵之星第2場玩家無獎品而去玩,諗住打點數番黎買sr3m
點知之後我知道我一完左狙星唔得閒,我就會唔玩ava,所以點數對我黎講而家係冇咩用,遲d玩番就有用喇
果陣有諗過放棄,但係真係好鐘意玩ava,同埋我都打到咁,點都要頂梗上,當係留念先

你引用左我果果!_! 打甘多野,辛苦哂

Death死於乂飛命 21310 2145
giftmay 19459 2121
獵殺 19154 1989
SinGle乂槍神 18978 1597(垃圾~)

忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

good job

笑傲無雙

路過圍觀
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 05:08 AM , Processed in 0.025202 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存