2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero [勿認真] 近排好多團同團比較既post 我又講下自己既睇法 ...
go

[國家] [勿認真] 近排好多團同團比較既post 我又講下自己既睇法   [複製鏈接]

又fez公測玩到呢家 見過無數花生 無數大團掘起沒落
真係乜都睇化哂 吾好問我id 我只係1個無名小卒
我真係吾明點解有d on9仔比大團踢就post上2kf
夠做埋黎先好post拉 懶哂正義咁款
回番正題先:0)

近排2kf好多咩團咩團實力比較呀、乜tm團呀、乜9貝兒呀、雷神綺曲呀,,
d花生都幾新鮮 幾正下
我都想發表自己意見 有咩得罪講句sor先
大家保持客觀態度就得

好拉講下fez有咩創下傳奇既大團先 眼見呢家d新人好撚囂張又吾識以前d大團 作為老手又真係有點兒.......
就好似nba高比話夢十可以挑嬴夢一 <我吾係話新團吾夠舊團勁 但我希望新人都認識舊團
講到傳奇大團,,
真係吾可以吾提藍國幻影、藍國烏合、綠國sa、黃國c團
真真正正有實力可以統一fez,佢地既歷史我就吾多講 實力戰術等真係fez公測而黎最勁抽
每個團既指揮真係最top個班 入面既步兵技術亦都係最top
早期fez充滿火花激情 最撚好玩都係跟呢d團打

對俾呢家d團....唉,,我真係覺得只有吹哂雞既my先有得比 (利申:我吾係my成員但都入過佢地場無數次 )
講人數,佢地有,講戰術,佢地都勁,講團結,呢家fez最團結既團一定係佢地
吾好話人地靠石力點撚樣 試問邊個團打國戰係吾撚入石?
入完石都吾夠做  承認下人地既實力 先有得進步
吾好話咩戰士海 呢d吾係話佢地吾係大團既籍口
好老實同客觀講句 我吾敢話係史上最勁 my真係呢家最top 完完全全係大團

我逐個逐個國家講先,正係講呢家現有出名既團 沒落左個d算9數拉
先係我熟識既綠國:

myth:吾洗多講 上面講完 如果話要改善既地方 係步兵既實力 見突出既黎黎去都係個d
繼續加油 吾好介意成日比人睇小 d無團游民不嬲都吾撚鋸大團 人地提子都無法
創下傳奇指日可待  的確。

e團:人數都幾多 近排綠國興起既團 我對人多既團不嬲都充滿期待 人多自然有霸氣
人地話你廢汁對你地 其實多半原因都係吾鋸你地咁多人姐 講真就我睇好你地
抱持住謙虛學習既心態 進步話咁易拉。 (利申:我都吾係e團成員但都入過佢地場無數次 )

其他既團對吾住都講句 收皮拉唉 綠國成日比人話最廢都係你地喳
成日玩小團子 你地繼續你地既自high 人地繼續佢地既進步

好拉到黃國:
近排幾撚hit喎

tm團:宣人地本土我幾like 起碼會繼續有花生
老實講句拉 你地咁厚面皮既 keep going lor
雖然我吾撚知乜貝兒乜乜柒 d戰術有幾撚廢都好
有花生比我食就得 你地既實力我不置評予
打黎都哂氣 出面d人講哂 我講條毛 真係吾知做乜鳩 (利申:入過佢地場,一入即走場898)

火焰大羚羊: 近排夜場玩d人見到都驚 佢地雖然吾係人多 但每個人既實力都係屈機
加埋起上黎 抽人地水話咁易 嬴國戰話咁易 輸最多輸咩? 人數lor( 利申:我都吾係火團成員但都入過佢地場無數次 )

其他團?好老實講我吾見多人上水既團廢事講 埋沒左你地講番sorry先
btw,我記得黃國有幾個團都算有實力  eg 藍天 r團

唉,講下紅國,
紅國圍內都幾多分歧下,
血染同櫻龍已經係例子,

血7:前期fez都算光芒4射 不過呢家真係.....
出團又吾夠人做 入面成日都有條串77既on9仔博屌 我都廢事開名
實力只係呢家fez所有團既平均線上小小

櫻龍: 吹哂雞又係有料 戰術實力有 但呢家差吾多比人忘記哂同睇少..
係到講番拉 齊人既櫻龍真係堅勁抽:0)

其實我吾講拉,又吾係咩大團出名,普普通通.

紫國: 無野好講。呢家街人團仲好過d細團仔出動。

藍國,,無左幻影同烏合既藍國,真係無左龍頭咁款,但實力都未下降,
e團、八千里、m團等個d有實力 但差吾多都係玩小隊..
打得咁少原諒我懶 因為我都攰攰地

總結下先:0)
由fez公測至今最代表各國既團,我認為係咁
紅國:血染的風采
黃國:C團
綠國:sa團
藍國:幻影,烏合<---2個都係 太難揀其中1個-.-
紫國:v團

呢家最代表各國而仍然存在既團,我認為係咁
紅國:櫻龍
黃國:火焰大羚羊(舊夕陽)
綠國:my團
藍國:<..=.= 本人真係分吾到
紫國:<....

呢家既實力排行我認為係咁: my>火焰大羚羊>櫻龍>八千里/e團>血7>other
純粹我個人意見 當然可以反對同dislike
又可以講下你地既睇法

ps:吾好講以前既野 我都廢事再懷舊 不如睇下呢家d團點
有人話大家都係求打機一齊玩求開心姐,,
吾洗比較團同團,,,我都多少程度認同,,我吾係睇吾起其他冇講過既團,因為我都相信佢地好有心教新人,好有心去進步,我都支持,沒落左既團既舊人總係懷舊我都明白,我發post除左講自己意見外,亦都想講下:
最廢既人,永遠都係d睇少人地,吾鋸人地,以為自己好撚有料,係到玩小圈子,
我真係睇吾起呢班人sorry 連講例子都廢事講 因為好多人都心照.
玩fez咁耐 最頂吾順就係呢班人 有冇人都同我有咁既想法??
已有 1 人評分Good 收起 理由
筆意熊 + 3 字海 冇睇 鼓勵

總評分:  Good + 3   查看全部評分

笑傲無雙 玩過星曲WEB

藍天好似解左

笑傲無雙

吊你,DES呢A_A

詩米  細團黎._.  發表於 12-7-26 06:42 PM

Alta活動勳章

紫國具杯

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

紫國

吊你,DES呢A_A

十週年勳章(賀詞)

紫國好詳細

可能你唔係紅國你唔知
又或者紅國單機人都未必知

其實紅國既團啲人
都成日玩聯合軍
玩小隊果時一隊有5個團
已經無咩分歧

例如赤夜xGxGOx血染
咁樣組一隊成日見

紅螞蟻  因為佢地FD底  發表於 12-7-26 06:55 PM
詩米  見過.  發表於 12-7-26 04:43 PM

紫國真係陰公

delaynomo  ON9 好心佢唔知道每國部隊就咪開呢D POST啦  發表於 12-7-26 10:34 PM

玩過星曲WEB

"其他既團對吾住都講句 收皮拉唉 綠國成日比人話最廢都係你地喳
成日玩小團子 你地繼續你地既自high 人地繼續佢地既進步"

其實有d仲運行得好好ge圑你無講........

古代人再次出沒注意:o)
紅國,冇人果時,係又組埋一齊,唔係又組埋一齊,有意見既可能走組
就係咁簡單:o)
分歧?有既,唔會表現出黎咁囉

十週年勳章(賀詞)

點解你講野咁似hkdog1

Vision殤月 發表於 12-7-26 05:11 PM
點解你講野咁似hkdog1

我同佢絕對唔係同一個人, 只不過咁岩英雄所見略同

十週年勳章(賀詞)

hkdog1 發表於 12-7-26 05:14 PM
我同佢絕對唔係同一個人, 只不過咁岩英雄所見略同

下話  LOL

!小路路!  幾串..唔錯(笑  發表於 12-7-26 06:15 PM
笨小陶  笑左  發表於 12-7-26 05:53 PM

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB 笑傲無雙

我其實對唔開名又評論團實力既人有少少反感
Btw 在於你感受我唔會阻止
比人少就一定嫁啦

笑傲無雙

入面成日都有條串77既on9仔博屌 我都廢事開名

一定係講緊我

字海只睇綠國

吊 比人踢 點解要開post , 咁點解大團要踢 ? 仲要膠踢

十有九 都係 你串大團1句 , 佢就吹雞吊你20句 之後就踢春你

你有道理 係20句vs1句既情況  都美少女轉身變到冇道理啦

比人膠踢 同 比人有理由踢 係2種事

有d大團 實驚無神 3個六送你返大陸地圖 都唔知咩事.0. 事後又話包場 又話乜又話春

又冇見你係所有頻 通知包場 , 大團還大團 始終有街人 , 唔好唔理周圍d人得唔得 ,

次次見親大團 1走就走哂 , 街人唔洗理 , 之後又話唔好死咁多啦吊你 , 吊我鬼知你d 指令 ?

之後出頻嘈2句/擴1擴又話擴錯/出騎係a8 睇唔到a1 有召/ 樣樣都吊你1獲

我驚春到坐水 出水 唔擴唔出召, 又話我唔做野就咪玩, 之後比人踢左

咁你條氣順唔順先 , 我就唔似貝兒咁 比人吊足77 49日都唔出聲

適當理由踢人 我唔會開post

但係你話新手唔識擴 佢擴左 1枝 就比人踢 我玩左咁耐都覺得 又有d膠踢

1枝 我就唔覺得比人爆左 會相等 1隻qml 爆城咁嚴重

e+仲出現埋 蓋傷 就黃頻嘈 , 踢春埋 , 又d仲要見低lv 就踢 , 仲有d 見你比人樣衰 一入場踢你

仲有d 其他國 入 第3國場 之後踢7 人地國 既人 , 真係膠中膠

比人膠踢冇道理 我先會開post , 唔似d人 膠踢唔認數 反轉 泥吊返我地 話自己無撚錯

阿叔講波

笑傲無雙 玩過星曲WEB

其實紅國點解冇左赤夜?
話晒呢期紅國有國商都因為佢...?
而且係某d國眼,佢地好多戰(不過我唔記得係咩國見到有人咁講啦)...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 03:34 PM , Processed in 0.056638 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存