2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Cyphers 點解冇咩人用大隻佬?
go

[閒聊討論] 點解冇咩人用大隻佬?   [複製鏈接]

笑傲無雙

我本身玩緊面具男...自從係真人VS度比只大隻佬屈到Hi Auntie...我即刻愛上左佢...只野...都吾係人黎...高攻高防高血...開大痛到Hi Uncle...一只字講晒...勁野!!

同意,剛剛先玩左場大隻佬屈初級殺十幾死零

用埋+攻+防同回血藥水...真係以1敵2都得==

上手難 樣衰

十週年勳章(賀詞)

成日見... 仲有要錢買個隻都有= =玩親既都好勁抽...有D討厭 吾想見到

好簡單...因為近攻...大家都新手,對電腦一樣好易被屈遠攻,
行到去都就死,點殺人(我係
但我努力練緊,飛撲成日飛過龍,去人地後面,之後被圍毆sm收皮
其實我唔覺大隻佬有比較硬....
大隻佬開場買+體力,同法師開場買體力..好似一樣= =

多伊爾識用的話完全是個屈機的存在....sp後食攻水 加農炮重拳打塔 7k 爆擊1萬....如果守護神死左直接一拳後用r轉轉轉後就可以gg了

本人試過開比3人追殺 開sp直接反殺.... 全部招都有霸體 e大加農炮重拳更是起手也是超級霸體 投技也不能破 只能靠路易斯冰....

大隻仔有兩隻
無鎖果隻好易用,鎖左果隻未用過
我用果d英比人用晒我會用大隻仔 -,-\
感覺上,佢係一隻唔洗用腦既英 -,-\
一見有人就右鍵飛埋去,之後亂咁打都打死人 -,\
如果你最憎果個很埋黎,打佢兩下,一下核爆拳送佢回家
但我依家都仲未知到拳之守護點用 -,-\
叫我按空白鍵 orz..............
按按下無 -,-\

個人喜歡用龍槍多d -,-\

pkedward222  核爆拳的話乾脆用lr起手 因為有霸體互撞多數你羸,lr有一定機率暈,中左可以直接核爆拳多數都會1kill,拳之守護sp按實 前方可減傷但不能擋投技同背面  發表於 12-8-2 02:56 PM
kit1998216  人地打你果時禁實space bar防禦  發表於 12-8-2 11:59 AM

忍影世界 玩過星曲WEB

回覆 kit996 的帖子

係SPACE下出大技+好多攻

面具男係咩黎- -

大隻佬 自己隊友用我就好歡迎,但叫我自己用就.........(個樣太咩啦)

_Sagittarius_ 發表於 12-8-1 09:35 PM
我本身玩緊面具男...自從係真人VS度比只大隻佬屈到Hi Auntie...我即刻愛上左佢...只野...都吾係人黎...高攻 ...

但你唔好唔記得...仲有戴馬士係到,如果真係神手用的話...戴馬士先係最屈機的存在A_A
如果你有幸見過的話...應該會見過有人可以用一刀斷罪,即時秒殺3個滿血的40幾lv的人的~~~

ppufo007 發表於 12-8-2 11:16 PM
但你唔好唔記得...仲有戴馬士係到,如果真係神手用的話...戴馬士先係最屈機的存在A_A
如果你有幸見過的話 ...

我可以講戴馬士後期會係絕對弱勢 因為而家太多新手玩唔識點防佢大技而已....首先戴馬士的e大雖然高攻但起手完全沒有任何霸體 通常會玩的一見你正面行埋黎都知你想點了 L直接cut技, 玩戴馬士記住係要打遊擊(即陰陰濕濕繞死角位打)  同埋對方如果有遠攻釘你你就冇戲唱了 例:崔斯勒....見到戴馬士正面埋黎/行去隊友到就不斷L...

隻GAME真正屈機的是多伊爾....最討厭就是對方有多伊爾,會玩的話羸面好少...除了L 任何攻擊也有霸體/超級霸體(即投技也不能破)

pkedward222 發表於 12-8-3 03:45 AM
我可以講戴馬士後期會係絕對弱勢 因為而家太多新手玩唔識點防佢大技而已....首先戴馬士的e大雖然高攻但起 ...

ok喇...但我玩開戴馬士,都識睇情況打人,見到有崔斯的話都唔會正面突擊=.=
同埋戴馬士高攻,對於我呢種玩開快攻同追擊冇咩血的人的話...後期都未必絕對弱勢~~~
反而我覺得大隻佬都係勁,但霸體只係適用係單對單方面,一俾人圍歐就等死咁,
因為我都有玩過下大隻佬(兩個都有),又見有d人都有試玩,但無奈去到人多的地方個時,
好易俾求其一個開大...就死左,就算得2條友都好,有火女個d遠攻在場的話,都係易死,
所以我先認為大隻佬係勁,但未必係目前黎講係強勢@_@(個人認為冇衫個個大隻佬勁d~.~)

回覆 ppufo007 的帖子

一個對人一個對塔吧...不過個人覺得多伊爾比休頓煩人....每次在打塔/吃機兵 只要有多伊爾來搞事好多時都會被搶

ps:霸體下 e大加農炮重拳更能對塔做出7k以上的數字 = =  如果對方有會玩的多伊爾跟搶到了機兵又出了攻城兵的話那這場我都打定輸數了囧

pkedward222 發表於 12-8-3 01:55 PM
回覆 ppufo007 的帖子

一個對人一個對塔吧...不過個人覺得多伊爾比休頓煩人....每次在打塔/吃機兵 只要有 ...

休頓都係囉...成日打緊其他人個時,突然飛黎撞低人,仲要開仕霸體係到打,
當俾佢扣到一半血個時,佢就出加農炮...之後我就等時間喇=.=
但多伊爾都煩,機兵出個個打極都打唔死,玩家用的又係打塔多,根本有佢就難守塔=.=

姐係咁呢....如果玩果兩隻坦克對住d唔太勁既
真係可以1頂5,殺4件 (當你64,人地最勁都係40~50果時)
因為岩岩玩左場核爆獸
我一肥起之後好多-6位
(因為我75%閃 (腰+甲丸))
之後咩都加晒
其實好多隻都係屈機的存在
只要你隊友比對邊勁抽而你又肥到,之後就會成為屈機的存在
如果一個人扮晒勁,一個人挑人....好快比人秒 -_-\

多謝大家熱心教我個拳之守護點用 xp
但我防左都係比人開大秒 -_-\

路易斯乃多伊爾克星原因不解釋
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 09:24 AM , Processed in 0.033922 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存