2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 鼠兔樂園 小紫王‵肥鼠x2私日記。:.゚ヽ(*´∀`)ノ゚.:。 ...
go

小紫王‵肥鼠x2私日記。:.゚ヽ(*´∀`)ノ゚.:。 [複製鏈接]

我家養了2隻小紫王(2男無誤),今天突然有感於是上黎放圖了(!?)

-------!L(゚□゚ L)Ξ(」゚□゚)」我是可愛分隔線!L(゚□゚ L)Ξ(」゚□゚)」-------

肥鼠傻仔被嚇篇= ̄∇ ̄)ノ;

噢~我的愛人呢(!?)

咔擦!  邊個!邊個影我!!(」゚□゚)」!

鏡頭我穩到你啦v(o ̄∇ ̄o)v

算你識做!睇在你請我食零食我就大發慈悲任你影啦~^0^~

-------!L(゚□゚ L)Ξ(」゚□゚)」我是可愛分隔線!L(゚□゚ L)Ξ(」゚□゚)」-------

斯文薯仔被抓篇= ̄∇ ̄)ノ;

唔嗯...干嘛抓人家啦?好眼訓~''( = = )''~zzZ

好嘛~影完好放我番去再訓(!?)

疑(!?)有靚女(o≧▽゚)o; !

哎( = 口 = ^) !俾你影到我食野既樣(ノ゚⊿゚)ノ;

喂!!你個屎忽入左我鏡=口="
喂\口/!(無人理

笨鼠合照篇= ̄∇ ̄)ノ;

我地要罷工(o3o)冇零食吾俾你影o3o~

傻仔:家姐呢(o_.)((周圍望

傻仔:嚇!?家姐係呢到=口=!((驚
薯仔:好眼訓zzZ

傻仔:嘿咻~等我轉左身先o_<
薯仔:大佬你轉還轉你踢醒左我(QAQ)~((淚

傻仔:疑!?屎忽熱熱地既=_=
薯仔:你屎忽頂住左我個頭更係熱啦\口/((噴火

傻仔:喂兄弟  下面好似有靚女((探頭
薯仔:我對呢d冇興趣  但求你俾我訓番餐好既z_z

傻仔:呀呀呀~~~~~~~((碌左落下面
薯仔:嚇!?救命呀死鼠啦~~~~~~! Ξ(」゚□゚)」

以上對白為某人幻想純搞笑成份/ ( _ _ ) \
是日有感分享完畢各位再見~ ( 0 v < ) ~
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ + 25 感謝分享!

總評分:  威望 + 25   查看全部評分

佢地好可愛呀!我都的中意小紫王.

LSFunny 發表於 12-8-2 05:16 PM
佢地好可愛呀!我都的中意小紫王.

係呀a_a佢地其實好溫馴好乖
又善解人意~好有靈性!

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

養養下喵又想養倉鼠

♥瀟璃  -.-'  發表於 12-8-3 12:25 PM

個樣好呆好得意XD
我屋企都養緊倉鼠.
初初係1齊養.但佢地後尾開始打架就分開左佢地

思思-v- 發表於 12-8-3 01:27 PM
個樣好呆好得意XD
我屋企都養緊倉鼠.
初初係1齊養.但佢地後尾開始打架就分開左佢地 ...

我都係呀;佢地2隻係兄弟;不過就成日打交
但耐左就慣左對方存在;;得閒送對方一拳就再冇咩野=v=
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 12:24 AM , Processed in 0.037446 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存