2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SGO - 星夢Online 見到佢汁 真係好想講下感受~
go

見到佢汁 真係好想講下感受~ [複製鏈接]

近排冇野做 上2000fun睇下 點知仲比我見到星夢板
當我入到黎見到 好多關於星夢既貼圖後真係勾起左我好多回億

想當年細細個小學五年班(呢加我9月升中六了)
同學話有隻新game好玩 跟著成班就入左黎一齊打怪升lv
當然最後佢地玩左幾個月就冇玩 最後得返我一個玩
呢隻係我第一隻玩既online game 所以唔知點解我一直都覺得佢係最好玩既game
真係不得不讚 佢個pk系統真係令我殺人殺得好爽 唔似呢加d online game 又pk場又要點點點
係呢度一轉白名 就可以出台地打人 又可以組埋幾個朋友一齊紅名殺人 所有既地方都可以同人打 只要係白名
我真係太中意星夢既pk系統 日日係台地hea 一d都唔悶

而且佢每星期既會戰 都係令我最期待 無論係邊度我都一定會准時返家打會戰
諗返起當初係自己fd個會 對著其他3個實力同自己不相上下 真係好刺激 高lv既要殺人保護著d低lv去運石 打到天昏地暗 最後見到自己會最高分 真係會心笑左出黎

但到到後黎 d裝真係愈黎愈屈 所以我加加埋埋都起馬花左5千幾6千係呢隻game度
本身出果7個符紋技我都仲接受到 但到到出天使紋果陣 我真係sad左
因為好多fd係度所以先堅持落去 但最後 我真係唔想再晒錢係呢隻game
同冇時間玩 最後放ac閃人

呢隻game真係令我諗反起好多童年回億
最特別既係我第一個女友係係呢度溝返黎 雖然只係網戀 但好深刻

最後果句是否重點

哈哈 可能係

haha
你令我回想起..
以前成班人傻奸奸企台地Fing頭影相..
一堆人食速水來來回回運石.. (省略比人殺果部份XD)
仲有.. 好記得當初練左第一隻75雞 (講緊系中期既事)
用隻雞挑小純好過癮
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 10:46 AM , Processed in 0.028021 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存