2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 舊玩家重玩 - 想問有關官網點數道具+入幫既問題~~~ ...
go

舊玩家重玩 - 想問有關官網點數道具+入幫既問題~~~

笑傲無雙

好耐冇玩過古龍,唔記得哂自己既cd-key,搞到冇得改a/c密碼之餘,亦都冇得睇返個人資料果欄既email地址......

聽講去官網果到買野係會寄道具既cd-key去申請帳號果陣時既e-mail,而我就係唔記得左個地址係咩........
咁我係咪唔應該去官網果到買野??  or 有咩方法解決.....?

btw,我係玩ser1既, 諗住重開新a/c升過,
亦都想入幫,最好係有幫技(拳命閃,200mp打人果招等等),如果有幫3既當然更加好,肯招既可以PM我

回覆 pang134680 的帖子

如果你仲記得你既Login Name同Password,
首先你要先檢查你有冇記錯。
可以同埋睇自己買過咩一齊做。
唔使專登搵自己E-mail睇自己買左咩,
睇返依張圖果個位置,按落去就得。

Ser1問題,幫你唔到,抱歉。

笑傲無雙

~星星月亮太陽~ 發表於 12-8-9 08:05 AM

如果你仲記得你既Login Name同Password,

問題係我入過你講既呢個畫面,不過佢都係冇show e-mail係咩,
我都唔知要去邊個e-mail收cd-key

根本唔需要睇咩E-mail,
你登入成功自然會睇到你買左咩野會有Key。

笑傲無雙

~星星月亮太陽~ 發表於 12-8-9 10:27 PM

根本唔需要睇咩E-mail,

ok明白...

另外我想順便問埋以下官網點數換既道具,可唔可以係遊戲入面交易???:

多情防具系列                 1        多情龍盔x1、多情聖甲x1、多情護腕x1、多情戰靴x1、多情玉佩x1、多情項鍊       

2174        玲瓏護身符                 1        負重量+250,等級:1,不可放置於兵工廠。

2171        劍神武士服                 1        耐力+100、韌性+100、精力+1000、勇氣+300,等級:50,不可放置於兵工廠。

2170        金剛箭                 1        勇氣+1364、法力+1364,等級:1,不可放置於兵工廠。

2169        金剛槍                 1        勇氣+1364、法力+1364,等級:1,不可放置於兵工廠。

2168        金剛棍                 1        勇氣+1364、法力+1364,等級:1,不可放置於兵工廠。       

2167        金剛刀                 1        勇氣+1364、法力+1364,等級:1,不可放置於兵工廠。       

2166        金剛劍                 1        勇氣+1364、法力+1364,等級:1,不可放置於兵工廠。

2165        金剛拳            1        勇氣+1364、法力+1364,等級:1,不可放置於兵工廠。

2094        頑皮小孩                 1        命中率+300、閃避率+300,等級:1,重量:2,不可放置於兵工廠。

2093        出家人                 1        韌性+2000、耐力+2000、負重量+50、幸運+100,不可放置於兵工廠,等級:1。

2070        巨商金庫                1        錢莊容量瞬間提升。

2054        神符換領券x24                1        換領「閱歷神佑符」必備物品,得到神靈的保佑,人物升級效果加倍。

仲有想問下孝字武器,多情武器,屠城系列武器冇講明要御刀/御劍/御暗係幾多,
咁即係洗唔洗學武學第8招??

好多問題...thx

可以易
多情防具系列
玲瓏護身符
劍神武士服(應該可以,因為我手上無依件野)
金剛箭
金剛槍
金剛棍
金剛刀
金剛劍
金剛拳
頑皮小孩
出家人
巨商金庫

唔可以易
神符換領券x24

孝字武器
御x = 0 = 唔洗學御x都用到
多情武器
御x 150
屠城系列
御x 160

笑傲無雙

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-17 06:26 AM , Processed in 0.031458 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存