2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Cyphers 大家小心 Helios 團
go

[消息情報] 大家小心 Helios 團   [複製鏈接]

Helio 成員 原來為 Autumn 成員
因為有團友輸唔起,
加上唔服氣去分化Autumn,
拉大隊走,
請大家盡量避免與Helio團合團.

佢地係深夜時分,拉大隊,大部份Autumn成員都被拉走,
連台灣玩家亦唔放過,
請大家小心佢地同你地合團後再發生分化情況

亦希望大家唔好加入Helio呢個錦有問題既團。

唔好口口聲聲講分化, 入面團友只會小圈子錦打, 新團友加入未必能融和其中, 此為事實, 而非個人見解。

聽完你咁講....都開始驚驚地,驚佢地有日突然入左我個個團到,到時就慘=.=

回覆 ppufo007 的帖子

本身有團友同我講佢地唔收人, 要人係大廳等成日都唔理, 掛住打,
我先重新選過一隊團職,
點知呢班舊人, 條氣又唔順, 團戰又打單機= = 重要拉大隊 ,唉!  咩世界!

秋本太郎 發表於 12-8-16 11:33 AM
Helio 成員 原來為 Autumn 成員
因為有團友輸唔起,
加上唔服氣去分化Autumn,

事實是閣下身為會長應對此事好好反省
可以比一班不盡責的團職拉隊走人閣下亦有問題吧

回覆 test2000 的帖子

好似係有人假傳聖旨去話團長唔玩BO,
係咪先?

洗唔洗POST圖呀?
有圖有真相!

秋本太郎 發表於 12-8-16 11:58 AM
回覆 test2000 的帖子

好似係有人假傳聖旨去話團長唔玩BO,

閣下想撇清責任我亦無話可說
你中2既咪POST圖睇下拉唔拉得返D人
我又唔係你公會D人你問我冇用

Helio<---聽都未聽過= =
好彩我地團咩人都組@@"   
好難分化到我地團@@
不過人有選擇權冇話分唔分化既
話拉就拉到我諗佢地本身都想走
我地好似冇係廣場收過人呢  都係香港人呵呵

回覆 我愛你丫傻仔 的帖子

唔想講果句都講,
版主都係錦

秋本太郎 發表於 12-8-16 12:07 PM

唔想講果句都講,

算吧啦   留住都冇用如果我冇估錯
你地團好小打內戰同團練果D@.@"
我唔知你地係咪真係有4-5TEAM啦  但我諗冇咩點交流各玩各多
同埋果個名唔係佢GAME名  你咁提人小心被人分化同冇提有咩意思@@?

我地團日日打內戰, 琴日先同pandora打完團戰= =

開名都ok,  McHades , 小炎FiRe , 樺Wah, 格雷v3v

秋本太郎 發表於 12-8-16 12:15 PM

我地團日日打內戰, 琴日先同pandora打完團戰= =

你可以POST圖比大家認清佢地既

頭先係rc你又話可以跟自己意願去邊邊
咁我平時都係同佢地玩開,咁咪去佢地個邊lor
同埋我都係跟大隊
又唔係我叫人走
你開我名做咩?

我係小炎OK?
事實係咩你心中有數
又話有一隊要比賽又乜又7
緊住自己練又話唔理D人
打緊果陣FULL TEAM有人話有冇隊
我地冇位 又話我地小圈子
咁姐係點先
自打嘴巴
又要勁 又要把D練好晒合作既隊分散黎練
咁你話點勁??
最白痴係某副團 話我地副團又唔做野
又要自己攞晒D功勞
又要換黎一大堆粗口
我自己都火大
下....係個團咁耐
都最後只係換黎一大堆粗口
咁你話留係度有咩意思?

你真係想我講?
你琴日早上話重組,ok,固定團打,ok,打內戰練,ok。

結果我夜晚一反嚟,就話同pandora打團戰,結果出咩人?
你自己做會長要羸要威,自己叉隻腳入嚟,
我、小炎、丫樺、殺手\丫Bee、Hades先係夾開個一組人,你自己叉隻腳入嚟這我地無合作

密頻同人講我對你語氣差,你自己諗下個問題係我地4個人身上定你身上?
打左5分鐘都無就話輸緊無得打,自己要求我地集中你自己衝出去死

成個團你打得最少夾得最少,你打團戰打咁多次羸得個一千零一次,我地都已經唔出聲,你次次組親都可以打出1千分以下嘅「優良成績」,話反我地廢?

D人講我地唔理人,我地明明有人問親有無位、就算滿組都有回,有位就比人組、比人補位。
小炎無功都有勞,點知就換嚟一段粗口。
你信帝嵐就繼續信,你認為自己無問題就繼續。

我地一開始走,其實得我、Hades、小炎、丫樺同跪低5個人咁大把
其他人請願跟我地走都唔願留係你到,請問你醒未?知唔知個問題出係邊?

我唔係要鬧你話者同你嘈,我都只係講一句,「道不同不相為謀」,點解今日咁多人同你「不是同路人」,你自己真係好好咁諗一下。

回覆 Aktown 的帖子

錦你唔好番黎啦~~~~~~
我團D人係人都知你係點,
一路打一路話人廢,
小圈子組隊........

又不斷爆粗,

秋本太郎 發表於 12-8-16 12:56 PM
回覆 Aktown 的帖子

錦你唔好番黎啦~~~~~~

你要我地自己組一隊固定,我地做左,你又話我地搞小圈子。
係要我地分開組人帶隊,我地做左,你約戰時又叉人腳入嚟。
你要求我地唔好爆粗,我地係大廳都已經無咁做,你自己D親信就爆粗吊9我地。

你繼續做你嘅「Cyphers第一」啦,我地都有有自己嘅目標。

回覆 PCGW貓仔 的帖子

貓仔,本身你係版主, 我都想比面你

Falcons 之所以會走,都係因為你成場指指點點,扮晒大佬, 你以為你版主身份就可以覺得我地團友身份低過你?
你身為版主, 應該要明白點同團友相處, 琴晚場團戰, 你成場都不斷講,不斷教人點做, 我地無出聲話過你一句。
你呢家上黎嘈我?

好啦,你講親信, 佢係小炎d fd lo好無? 幾時係我親信? 我團講道理既, 小炎同hades都有好多團友講佢地唔理人, 甚至搞分化, 呢家事實證明左啦, 貓仔, 你身為版主同老編, 應唔應學下尊重團友先!

------------------------------------格雷v3v-------------------------------------
你走之前,我地講得好清楚, 我地以後有無計傾呢個問題,
唔想再多講................

---------------------------------------小炎FiRe, McHades-------------------------
我唔怕同你地嘈,你地拖大隊走,重話我地d團職唔玩,用盡一切方法拉走d人,
邊個唔岩呀?
你有無小圈子先? 有無爆粗鬧團友先? Hades 你除左打機重做左d咩先?

太郎 你開口埋口話搞分化
但好可借 我地從未拉過人 從未叫過人走團
但點解人地會走呢
呢D係你自己問題 自己諗下
你身為一個團長 連團友為咩事走團都唔知 仲唔係一兩個
靜係識講我地搞分化 你真係好失敗

我係帝嵐!我係小炎既同班同學!係佢叫我入Autumn啫係佢係早過我入!我點會係佢親信!而且個入Hades,格雷,你,同 Bee都唔係到,係求其搵人去!佢冇叉隻腳入嚟!係小炎話冇人佢先去!

回覆 Mc.Hades 的帖子

有多人聲稱你地發放假消息 話你地話團長唔玩啦,走啦,叫佢地一齊跟你地,

Hades 你問心果句啦, 你入團錦耐, 除左不斷打之外, 重做左d咩?

小炎, 你問心果句啦, 點解你fd都要鬧你? 點解個個都指證你小圈子呀?

貓仔, 老編唔係大晒, 都要學下尊重團友.....

格雷, 跟大隊, 你咪跟lo.......

一直唔係有一夜,帝嵐,同我管理個團, 你地會有錦多人同你打咩?

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:13 AM , Processed in 0.036764 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存