2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 界天Online 台服原廠菁英封測玩家簡單心得
go

台服原廠菁英封測玩家簡單心得 [複製鏈接]

一 ) 呢隻Game既時裝同坐騎都會計算成威風積分 威風積風係直接轉換成能力 而且影響大到嚇驚你 一個1lv新手 未入任何領域 會有185血 / 185MP 當你買左10件時裝同3隻坐騎 你將會擁有3685血 2700MP 而且勁力等五大屬性等更加多 非HKD玩家謓重考慮
二 ) 呢隻Game既寵物貓係需要強化 最高12星 強化石要喺商城買 分為初階同進階兩種進化石 1-8星既升級要用初階 升得越高 需求既數量亦都越高 而且失敗率會高好多 而且 新手貓既屬性好差 你需要用點喺商城買黑貓 佢先會按照你既領域分番個屬性比你
三 ) 呢隻Game既裝備同武器強化最高+18 +1-3係安全區 由+4開始失敗會爆(or 降lv)  強化所需既強化石, 防爆 , 幸運水晶都需要喺商城用點買
四 ) 呢隻Game既莊園系統一開始只會比18格位你 你需要不斷用Game錢種石種藥草養動物累積經驗 先可以升lv 再用Game錢買地 如果你想升得快 就要用點喺商城買飼料比你d莊園貓加快工作
五 ) 呢隻Game既領域 , 屬性係可以隨時清洗 你可以隨時由靈劍轉做戰佛 或者戰佛轉做轟雷 你需要喺商城購買點品重置
六 ) 根據我上個月喺台服原廠封測既經驗 所有強化既成功率 包括貓 , 裝備 , 武器 都係極低 我當時強化一把34lv紫劍去到+15 足足用左300組(強化石 防爆 幸運水晶各300粒) 而根據強化至+18既玩家分享 佢地之中最少果一個用左670組 | 寵物貓我係全ser用得最少+12既一個 用左153粒初級 262粒進階
七 ) 呢隻Game係有開紅殺人既系統既 只不過幾乎所有地圖都係和平場景 港服封測只開放到40lv 而40lv前有兩個菁英場景(中立場)係可以開紅殺 而且果兩個場景既怪物係特別密 特別高攻厚血 如果要比較 我諗血係30lv副本既小王級別 我40lv 用34lv紫劍+15 打果度最廢既一隻怪 大約需時2分鐘 攻擊力比30lv副本BOSS更高 所以你開得紅殺人 你自己都有好大機率會比怪打死

以上係一個原廠菁英玩家既簡單心得 台服封測已經更新左 有冇改到以上所述既問題我唔知 不過港服封測既版本比上個月菁英封測版本更舊 所以大家玩呢Game前請先考慮清楚
利申 我並唔係打手

笑傲無雙 玩過星曲WEB

多謝分享~~~~~~~~~~~~

咁樣分享咪好囉>< ~~~  
多謝分享

嗯 很正常的免費game設定

多謝分享=口=~

多謝分享

貴到 扒街.............
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:49 PM , Processed in 0.029438 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存