2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 界天Online 夢回遊仙 今日重遊界天台服
go

夢回遊仙 今日重遊界天台服   [複製鏈接]

自從6月27號果次昱泉原廠既菁英封測之後 我已經決定左下一次封測一定要番來
本來諗住港服今次封測會同今日台服封測既版本一樣 點知一開game 中晒伏
商城乜都冇 又唔送點 而且版本比台服更舊 令我對香港橘子絕望
拿 我開門見山講 我呢個post係拉人過台服既
不過 你睇下我既觀點先
第一 ) 我唔會長玩呢隻game 最多玩完封測就走 因為我自問我冇咁既本錢去燒
第二 ) 台服真係好有誠意 627菁英封測既玩家佢地仲特登寄一封email來提醒你 邀請你番去回鍋
第三 ) 港服版本太舊 有好多大問題台服已經改左(下圖)
第四 ) 台服同港服都係橘子 所以唔好再講我係其他公司打手 我亦都冇洗過錢喺台服 因為佢依家都仲係第二次封測
第五 ) 我唔係叫你喺台服長期發展 只係想你地去台服先熟悉下隻game既玩法 因為港服既職業唔齊全 台服627封測已經開齊晒 我唔知係咩原因令港版開唔到靈劍同亟卦 系統有缺憾 而且冇商品冇送點 好難玩到最爽既玩法
第六 ) 台服既GM係昱泉原廠既工作人員 每日(至少封測)會每日喺度同玩家互動 有問即答 而且玩家有困難會主動幫助 佢每日關ser之前 我困喺副本佢地都肯入來幫我打(下圖) 咁親切既GM真係好少見 就算淨係封測都好
第七 ) 台服菁英封測時有10套時裝3隻坐騎  今次先鋒封測會再增加  有創意既坐騎同時裝係昱泉遊戲既重大特色

主動寄信請菁英封測玩家回鍋:

以下係台服已經改左既問題 港版仍然存在

單挑困難副本 就來關ser打唔切 GM入來幫手打

佢限時間測試嫁WO

回覆 乂alex~ 的帖子

呢個咪啱晒班香港死忠 日頭玩港服 夜晚玩台服就知差別有幾大

戰刀 發表於 12-8-17 11:08 AM

呢個咪啱晒班香港死忠 日頭玩港服 夜晚玩台服就知差別有幾大 ...

怕唔怕佢遲d封ip-.- ??? 唔會咁傻 港台分ser 仲要同時間出

封IP還封IP 但係至少佢封測唔會封 你地班港人死忠都唔會喺台服發展落去 同埋呢隻game都唔會長久

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

簽名被屏蔽

台灣都唔係黑橘代理.. 真係好難相信你講既野囉D資料查都未查清楚

戰刀 發表於 12-8-17 11:03 AM
自從6月27號果次昱泉原廠既菁英封測之後 我已經決定左下一次封測一定要番來
本來諗住港服今次封測會同今日 ...

話你on9驚你嬲

回覆 阿一 的帖子

橘子與昱泉簽約,取得「界天 Online」台港澳代理權

( 2012/06/25 15:13 嘉實資訊 )
證交所重大訊息公告
(6180)橘子-簽訂線上遊戲契約
1.事實發生日:101/06/25
2.契約或承諾相對人:昱泉國際股份有限公司
3.與公司關係:非關係人
4.契約或承諾起迄日期(或解除日期):101/06/25
5.主要內容(解除者不適用):取得線上遊戲《界天 Online》於台灣、香港及澳門地區代理權。
6.限制條款(解除者不適用):無。
7.對公司財務、業務之影響(解除者不適用):取得新遊戲代理權,滿足消費者多元需求。
8.具體目的(解除者不適用):增加本公司的遊戲豐富性。

你肯定唔係黑橘?????

第四 ) 台服同港服都係橘子 所以唔好再講我係其他公司打手 我亦都冇洗過錢喺台服 因為佢依家都仲係第二次封測

叫人走都毫無誠意妖言惑眾,此帖已完

回覆 檸檬湯 的帖子

請問我果句有咩問題???

檸檬湯 發表於 12-8-17 12:00 PM
第四 ) 台服同港服都係橘子 所以唔好再講我係其他公司打手 我亦都冇洗過錢喺台服 因為佢依家都仲係第二次封 ...

請問我話台服同港服都係橘子代理有咩問題??

橘子與昱泉簽約,取得「界天 Online」台港澳代理權
回應(0) 人氣(208) 收藏(0) 2012/06/25 15:13
證交所重大訊息公告

(6180)橘子-簽訂線上遊戲契約

2.契約或承諾相對人:昱泉國際股份有限公司
3.與公司關係:非關係人
5.主要內容(解除者不適用):取得線上遊戲《界天 Online》於台灣、香港及澳門地區代理權。
7.對公司財務、業務之影響(解除者不適用):取得新遊戲代理權,滿足消費者多元需求。
8.具體目的(解除者不適用):增加本公司的遊戲豐富性。

戰刀 發表於 12-8-17 12:09 PM
請問我話台服同港服都係橘子代理有咩問題??

你係邊度睇到嫁@.@??? 因為我搵返台灣隻界天
台灣係佢自己間公司代理返,香港就橘子代理

如果都係橘子代理,點解要自己打自己=.= ??台灣橘子同香港橘子內部有問題? 鬥搵錢多?
所以認為台灣應該係佢原廠代理返
定係而家係界天 ONLINE 同界天之運命 既分別  當佐兩隻GAME=.=~

po唔到link 請自己google 「界天 代理」
目前橘子仲未出台服官網 依家界天台服官網仲係昱泉自家既
因為627菁英封測係昱泉自家封測 今次先鋒封測會係橘子昱泉兩邊一齊搞 應該等到橘子完全掌握到隻game 權力交移晒就會推出番beanfun官網

補多一點 台服入點都係入gash

昱泉國際(6169) 公告本公司自製線上遊戲「界天 Online」營運授權事宜。

發言時間 101/06/2513:36:22
發言人 陳亞秋 發言人職稱 財務長 發言人電話 02-2655-7000

主旨 : 公告本公司自製線上遊戲「界天 Online」營運授權事宜。
符合條款第10款
事實發生日101/06/25
說明

2.契約或承諾相對人:遊戲橘子數位科技股份有限公司;Gamania Digital Entertainment
(H.K.)Co., Ltd.
3.與公司關係:無。
5.主要內容(解除者不適用):本公司自製線上遊戲「界天 Online」授權遊戲橘子數
位科技股份有限公司在台灣地區營運及授權Gamania Digital Entertainment(H.K.)Co.,
Ltd. 在香港及澳門地區營運。
7.對公司財務、業務之影響(解除者不適用):擴大公司營業額。
8.具體目的(解除者不適用):自製線上遊戲授權。
9.其他應敘明事項:無。
以上資料均由各公司依發言當時所屬市場別之規定申報後,由本系統對外公佈,資料如有虛偽不實,均由該公司負責.

原文網址: 昱泉國際(6169) 公告本公司自製線上遊戲「界天 Online」營運授權事宜。 | ETtoday財經新聞 |

乂alex~ 發表於 12-8-17 12:39 PM
你係邊度睇到嫁@.@??? 因為我搵返台灣隻界天
台灣係佢自己間公司代理返,香港就橘子代理

ALEX 唔洗理佢啦 由頭到尾都係得佢同I字頭依兩個社民連狂叫人去台灣姐嗎 話我地死忠香港 佢自己咪又係死忠台灣 連比人封IP都唔怕 點睇佢都似係打手囉
其實唔鐘意係港服咪走囉 做咩日日開POST 拉人走 . 仲要係到狂讚台SER依樣好果樣好

回覆 LUNG916 的帖子

我只不過係因為港服版本過舊同系統有缺憾先叫你去台服玩封測姐 我有冇叫你去台服洗錢? 我已經重申左好多次 我只係叫你地去台服試下最完整既界天 公測你玩邊個版本 比唔比人封IP我完全唔知 亦理唔到 因為我都唔會玩公測

台服今日17:00-23:00菁英封測 邊樣好邊樣差你最好自己去驗證左先好唔好???

叫你地去台服呢d無米工 點埋條路比你仲要比人小 真係吃力不討好

戰刀 發表於 12-8-17 12:49 PM

我只不過係因為港服版本過舊同系統有缺憾先叫你去台服玩封測姐 我有冇叫你去台服洗錢 ...

咁你要去台服咪自己去飽佢囉 日日係到開POST  原本都無理你 你琴日開3個 今日又開1個 都講到台灣天上有地下無 X你那媽  唔玩就閃人啦 返去巴哈先係到狗吠啦  由頭到尾仲要得你同I字兩條友係到拉人走   我知你實會講 唔鐘意睇可以唔入黎睇之類既說話 但最大問題係你有機會令到港服小佐人玩 到時我係隻GAME搵唔到人組隊就影響到我  
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:32 PM , Processed in 0.036258 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存