2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ DJO還有可玩性?
返回列表 發新帖 回覆
go

[討論] DJO還有可玩性? [複製鏈接]

DJO的配置不高但為何我有出技時會很慢,例:安一下枝,1-3秒後才出   何解?

70lv去那裏升專較快? 別說風沙和櫻見

還有,大家對DJO會不會開始麻木,整天都在 吸/打/帶/bug/談天/戰場

要是DJO能像MW1-3出個剧情就好了/戰爭,白沙戰場這麼多兵但作用很少不是嗎?

D工作人員日日整D 3只能看不能用,個精0島我以圍可以像跑ol的農場盤但被工作人員氣得無話可說...

1.攻速慢/出技都要時間 同埋 你第1招技一定唔洗1-3秒 你係咁禁係咁禁 出左幾十招技唔洗等時間 仲有個原因真係你機廢
2.70去邊升專?? 個人喜好 Why不能是風沙/櫻見 按個人能力only
3.有什麼遊戲不是打怪升等 談天 pvp??
4.追兵作用如果變大 那玩家入戰場做什麼?? 追兵都打死玩家了
5.去玩跑online吧

我部機玩到真三6/COD1-8/刺客信條1-啟示錄,加幽靈行動4,不定 5係廢機!!
我攻速係快, 5係慢,但我玩DJO時,是行到個怪面前,安了第1招1-3秒才一下,出左幾十招技都等完拉!!
現在打櫻見,最高lv怪(女鬼)只有5k多經,地下城那種怪在櫻見血多難打才只有1m多經!
風沙d怪難打,我打會慢。跑online農場的自由度很高,DJO的精0島不能改很多
「3.有什麼遊戲不是打怪升等 談天 pvp??」我是說整天這樣玩會開始麻木!日日整3有用?每個玩家的精0島場差不多一樣,只是名字不一樣!!
別忘了這是戰場如果,出了兵但只是用來擺,那不要出兵好了,我是說追兵作用變大是真實些兵打兵。

可能係因為顯卡問題,顯卡主要有兩種,專於各種引擎的產品
所以會有某類高品質遊戲運行暢順,但某較低品質遊戲運行困難

又或者可以試下down,Dx 9

大大,N卡會卡嗎?還有Dx 9 and Dx11 能共存嗎?

回覆 MW2GHOST141 的帖子

有dx11就唔洗去down dx9

dx9係最低要求

顯卡既事,所知有限,等專家講解啦

我部廢機...去到邊都好LAG,但未試過好似你咁...你咁應該係上網問題...我估...

我只係去到LAG既地方會出技慢DD,因為疾下疾下咁,畫面一格一格咁郁勁慢
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 11:47 PM , Processed in 0.032127 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存