2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD高達Online SD高達》8月份消費回饋獎償
go

[消息] SD高達》8月份消費回饋獎償   [複製鏈接]

終於都出la-.-" 入正題先 :
引用官網 " http://news.hk.9you.com/article/gundam/readnews1.php?artid=2940 "
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
8月份將為大家帶來消費回饋獎償,大家只需要於8月28日至9月04日遊戲中購買機體、設計圖、租賃副官等消費動作,消費滿一定M幣額即可獲得豐富獎品回饋!如想獲得「乍得·多加(姬絲專用機)+突擊高達E型(盧卡斯專用機)+張遼格魯古古」等珍貴機體的你,就不容錯過了!

活動開始時間:2012年8月28日 00:00
活動結束時間:2012年9月04日 23:59
活動派獎時間:2012年9月11日 維護後

回饋項目一:消費滿45000M幣
獎品:(BS)乍得·多加(姬絲專用機)(強3/中級/永久)+(A)突擊高達E型(盧卡斯專用機)(強3/中級/永久)+(B)張遼格魯古古(強3/中級/永久) + 100%成功強化(OC6)x1 + 防爆核心x10 + 1000 經驗膠囊(滿)x10

回饋項目二:消費滿25600M幣
獎品: (A)突擊高達E型(盧卡斯專用機)(強3/中級/永久)  + 1000 經驗膠囊(滿)x10 + 100%成功強化x2

回饋項目三:消費滿12800M幣
獎品: (B)張遼格魯古古(強3/中級/永久)  + 1000經驗膠囊(滿)x5 + 防爆核心x5

活動規則:
1.轉點M幣與贈送道具將不計算在活動統計中
2.活動結束時間計算以官方系統時間為準。
3.活動截止後官方將會在例行維護時進行統一派獎。
4.玩家通過非法軟件或程序漏洞取得的結果,一經發現將永久封鎖遊戲帳號。
5.官方保留本活動的最終決策權!

特此公告!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

100%成功強化(OC6)x1 --這個較吸引-.-"

挑拿媽,差唔多9月先出8月消費獎

錢都用左啦~

(不過冇一部想要)

-----------------------------------------------
延長維護,唔知又改左D咩

今次活動冇咩吸引

無 死神EW
無 AGE 速戰形
無 德萊森(UC)

pass 0.0

oc6 100%成功...

(BS)乍得·多加(姬絲專用機)  .......係邊架機黎??

鳥鳥^_^ 發表於 12-8-29 01:03 AM
(BS)乍得·多加(姬絲專用機)  .......係邊架機黎??

http://www.olgame.tw/sds/robot_d ... mp;ip4=01&inq=1
呢部廢野 點計都唔值 45000

J@華II  2萬5m就差唔多  發表於 12-8-29 10:08 PM

冇拎過回饋獎的路過

轉點M幣與贈送道具將不計算在活動統計中,
即係i-go點轉做M幣?
即係根本冇得回饋?

冇人理

ckfxdd 發表於 12-9-1 08:08 AM
轉點M幣與贈送道具將不計算在活動統計中,
即係i-go點轉做M幣?
即係根本冇得回饋? ...

《SD高達》8月份消費回饋獎償
要消費....識唔識得睇?

逃跑小太郎 發表於 12-9-1 09:13 PM
《SD高達》8月份消費回饋獎償
要消費....識唔識得睇?

我意思係,我買左go點,係gameone個網轉做M幣,然後用(消費左)
我見到活動規則果度話轉點M幣與贈送道具將不計算在活動統計中
我就想知,go點轉做M幣之後用係咪唔計

ckfxdd 發表於 12-9-1 09:46 PM
我意思係,我買左go點,係gameone個網轉做M幣,然後用(消費左)
我見到活動規則果度話轉點M幣與贈送道具將不 ...

簡單點就係你入左GAME 時在商城用M 買左果D先計!

御浪-龍霸天 發表於 12-9-1 09:48 PM
簡單點就係你入左GAME 時在商城用M 買左果D先計!

即係理得你D M幣點拎,總之用夠就有獎品,係咪咁?

ckfxdd 發表於 12-9-1 09:46 PM
我見到活動規則果度話轉點M幣與贈送道具將不 ...

人地講到明轉M幣同埋送野先唔計消費
你究竟識唔識得睇野?

ckfxdd 發表於 12-9-1 10:06 PM
即係理得你D M幣點拎,總之用夠就有獎品,係咪咁?

唔理你ACC D M錢點來! 用夠官方的指定數就可以得到相應的東西!

不過保險點消費前及過程中最好 PRINTSCREEN留下證明會好點!

逃跑小太郎 發表於 12-9-1 10:06 PM
人地講到明轉M幣同埋送野先唔計消費
你究竟識唔識得睇野? ...

你真係好那煩,我之後己經講左我係想知go點轉做M幣之後用係咪唔計,你條能樣一味問我識唔識睇野,你又識唔識睇野?
我發現你係専登開個ac黎回我,咁熱心解答我問題真係唔能該

ckfxdd 發表於 12-9-2 07:26 AM
你真係好那煩,我之後己經講左我係想知go點轉做M幣之後用係咪唔計,你條能樣一味問我識唔識睇野,你又識唔識 ...

你算9數啦我洗乜專登開個新ac回你?
我只係唔記得之前個ac先開個新既唔知道就唔好扮哂知
好冇?

ckfxdd 發表於 12-9-2 07:26 AM
你真係好那煩,我之後己經講左我係想知go點轉做M幣之後用係咪唔計,你條能樣一味問我識唔識睇野,你又識唔識 ...

洗唔洗呢登拎呢個帳號回你野?

回覆 傷感瞬乂間 的帖子

好呀:)

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 05:50 AM , Processed in 0.040979 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存