2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 激戰2 Guild Wars 2 Guardian 保護者配點一問 求高手答
go

[職業討論] Guardian 保護者配點一問 求高手答 [複製鏈接]

我養有一隻23等的Guardian  武器用 雙手大劍 目前trait point 有13點
問題1 想問trait point 大家都是配去power/precision/touchness/vitality/boon duration.?

問題2 :還有就是武器雙手劍有沒有那裡比較好打?

問題3: 防具跟武器又是用那種屬性呢?.?

請各大大上來分享~~

冇玩過guardian
不過
a社講過佢平衡得好好的
唔會話+power會好過+precision
我地加上去係為左整個啱自己style嘅人
例如
我係中意高輸出的 我就+power
你係中意多暴擊的 就+precision
中意厚血 +vitality
中意硬 + toughness
不過到頭來打怪效率都係差唔多
只要順自己喜好加就可以了
唔會話咩職加左咩或者冇加咩就係廢的

樓上正解,建議你先去迷霧之心,會自動將你個人up上lvl80仲有埋所有裝備試,試哂自己個職業既所有配點技能玩法,然後揀最適合自己既玩法黎配,練到半路想轉style都無問題,用game錢80銀買本書就重置到
已有 1 人評分威望 收起 理由
RECALL.凌 + 5 幫助會員

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

笑傲無雙

80lv之後先再算啦~有好多種玩法下~80前求其就得~~~~~~~~~~~~~~

個人認為玩輸出比較好,因為防我發覺到後期坦怪數值率變化唔大,我自己係渣巨劍,已經有神盾,不需要加多個盾...不過講得好岩,睇你想點玩
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 11:04 PM , Processed in 0.034626 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存