2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 會長大人是古龍 【日記】我玩會長大人是古龍的事
go

[活動] 【日記】我玩會長大人是古龍的事 [複製鏈接]

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

2012年9月11日 晴天

【日記】我玩會長大人是古龍的事
     我剛剛玩會長大人有幾日 我第一次玩回合的GAME 有一點唔習慣 我也覺得幾好玩~ 我個遊戲帳號名叫做Bear哥
因為我有好多人叫我做Bear哥 所以我就改做叫Bear哥~ 今日我一起床就開電腦玩會長大人 現在我35等 我最中意捉頭目和寳寳 因為可以賣比玩家和自已用~
     我今日捉頭目的經歷 我正在去交任務 我碰到了一隻頭目 我好開心~ 我第一次捉... 捉唔到 第二次... 也捉唔到 我唔可以為了交任務唔去捉頭目 第三次... 我捉到了~ 我立刻看他的資質 看見他的資質係極品,有5招技能 我到江湖賣 有一個人問我幾錢 我話5000銀兩 他話OK 我好開心~ 估唔到可以賣到5000銀兩 我今次賣得最貴的一次~

已有 1 人評分Good 收起 理由
任逍遙~ + 3 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 3   查看全部評分

2012年9月12日 晴天
                                                       【日記】我和李尋歡的約定
  我冇幾耐換左一隻幼年李尋歡返來 我發覺幼年李尋歡唔係好勁~ 所以我琴日買一張i-go150點 我入左150點 看見點解冇150元寶 完來我未重新登入~
  我當時好希望隻李尋歡可以係上品 我去會長大人換了 我立刻看... 看見唔係我心中的李尋歡~ 隻少年李尋歡係下品~ 有兩招技能 我當時好失望... 我很想把少年李尋歡賣出去~ 好在隻少年李尋歡有一招小李飛刀 令我想賣出去的念頭忘記了.........
已有 1 人評分Good 收起 理由
任逍遙~ + 2 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 2   查看全部評分

2012年9月13日 晴天
                                                               【日記】李尋歡的生死
  我今日同李尋歡一起升LV的時候...我碰到一隻怪物 我和李尋歡打隻怪物的時候... 隻怪物用技能打死左我隻李尋歡 我當時冇有理我隻李尋歡的血氣 他當時的血得26血 也是他第一次死 令我有一點唔開心 雖然我隻李尋歡會復活... 我有點唔開心... ><

2012年9月14日 晴天
                                                 【日記】我好想做情緣任務
  我今日行行下的時候... 見到葉開的情緣任務 原來係男和女做的任務 我就去招一招有冇人和我做情緣任務 有一個人問我幾LV 我就話我41LV 個個人話我太低LV... 我真係唔明41LV都算低LV 我有D唔憤氣 我就去孔雀坡到升LV 如果我到了50LV 我就去多次葉開的情緣任務招多次!!!

2012年09月15日  陰天
                                                              【日記】Bear哥的煩惱
  我令日做師門任務的時候... 見到有個任務要烹飪個胡蘿蔔汁 我也冇烹飪E個技能 有人話比我聽烹飪要烹好多次 所以我都冇想過 我有一個朋友同我講 話我可以去同D玩家收購個胡蘿蔔汁 我也唔想用D錢 個個師門任務要烹飪個胡蘿蔔汁也唔係好多經驗 個朋友話我可以放棄E個任務... 我想E個問題想了一個小時 令到我好煩惱 最後我放棄左個任務... = =

2012年9月16日 晴天

【日記】我的李尋歡修為
  今日我見到有人放一隻好普通的同伴 個個人放一隻叫做影武者,下品,冇技能 個個人講話歷練9 我當時唔知咩叫歷練 我就叫個個人咩叫歷練 個個人話係可以提升D修為 個D修為可以提升資質和品質 當時我就去捉D影武者來提升修為 我好好彩就捉到一隻影武者係歷練10 我好開心~ 估唔到我第一次捉就捉到歷練10 隻歷練10我攞左隻同伴去左放 放左2萬5千銀兩 捉左兩隻影武者 一隻歷練2 一隻歷練6 我攞左去提升我隻李尋歡 結果係提升了修為2 ^^

2012年9月17日 晴天
                                                       【日記】西門勝~ 我好想約你D同伴呀~
  我今日見有個人個名好得意叫做西門勝 我開頭想會長大人是古龍係咪改錯名 我想西門勝唔係西門吹雪咩? 原來唔係~ 會長大人是古龍係冇改錯名~ 我見禁得意我就睇下LA 原來可以借西門勝的同伴 西門勝的同伴打人都打得OK勁 打一下扣二百血左右~  西門勝的同伴打回合扣左血都會回血 都好方便 如果可以借西門勝的同伴3個小時咪幾好~ ^^

2012年9月18日 晴天
                                                              【日記】少年西門吹雪~ 到手了!
今日有好多人收到了三隻同伴 一隻係鐡萍姑寶寶 一隻係GO男寶寶GO女寶寶 有好多人賣那三隻同伴 我也把GO男寶寶換了一本幼年同伴易筋經 我把幼年同伴易筋經製作了一隻少年西門吹雪 少年西門吹雪係上品 有一招功擊技能 我覺得E招功擊技能好型~ 我覺得少年西門吹雪勁過少年李尋歡好多 唔知係咪我覺得少年西門吹雪的技能型就係勁~

2012年9月19日 晴天

【日記】李尋歡係無敵的~
  我今日我個朋友問我有冇傳技能比你隻李尋歡呀~ 我話咩係傳技能 = = 我個朋友話把一隻變異寶寶和寶寶傳比隻李尋歡可以有唔同的技能 我就聽我個朋友傳比隻李尋歡 我今日碰到隻影武者寶寶 我就捉隻影武者寶寶返來睇下多唔多技能 隻影武者寶寶有5招技能 我立刻把影武者寶寶傳比李尋歡 結果係傳到~ 隻李尋歡有7招技能 唔知係咪我第一次就禁好運~

2012年9月20日 晴天
                                              【日記】再見啦~李尋歡 你要記住我~
  我令日把我隻少年西門吹雪升到40LV的時候... 我就把李尋歡傳落去隻少年西門吹雪到 我傳落去個陣時 我正在想好唔好把隻李尋歡傳落去隻少年西門吹雪到 我有D唔係好想傳 我最後想清楚要傳落去 我傳左落去 少年西門吹雪有5招技能 有D唔開心~ 因為隻李尋歡傳唔到招小李飛刀比隻少年西門吹雪到~

2012年9月21日 晴天
                                                                             成長吧~ 西門吹雪~
  我個朋友同我講話可以提升我隻西門吹雪D資質~ 我就去捉一隻寶寶返來試下提升啦~ 我掛了2個小時 結果一隻寶寶都冇= = 我試掛多30分鐘 終放有一隻寶寶啦~ 我就捉隻寶寶返來 捉到了~ 我唔理隻寶寶咩資質 我都攞隻寶寶去提升 原來係100%提升到 唔怪得睇到江湖禁多人收寶寶返來 原來係攞去提升資質~

2012年9月22日 晴天
                                                                     我入左黑社會~   
  今日我個朋友叫我入幫會~ 我就聽我個朋友講幫會 見到有好多幫會 我就選第一個幫會入 個幫會叫做HPGAME 我一按就個個HPGAME個會長就同意了 見到幫會個到有人講歡迎~ 我當時唔知講咩好~_~ 有個人同我講要自我介紹
個個幫會要50LV上的玩家 唔知我係咪D人識我呢~ 可能我出名~ ^^ 唔好發夢~_~ 個幫會D人好熱情~ 佢地問我好多野~ 我也冇入錯幫會~

2012年9月23日 晴天

Bear哥和玉子將軍漢堡結拜兄弟
  今日我打下怪的時候... 有一位玩家叫玉子將軍漢堡 那位玩家原來有睇我的文章 那位玩家話我的文章好好~ 話我有可能拿冠軍 我話唔一定我拿冠軍 因為有兩位高手也有可能拿冠軍 不過我也會努力寫落去 因為我都想拿冠軍 所以我唔會放棄 那位玩家對我有信心 那位玩家就同我一起破任務和升LV 我地就成為好兄弟~

2012年9月24日 晴天
                                                      Bear哥敗北了
  今日我做師門任務的時候... 個個師門任務話要打在不吃人酒樓的笑彌陀那個人 我初頭覺得笑彌陀唔勁~ 原來笑彌陀扣我400血左右 那個笑彌陀招招都打兩個人 我的同伴西門吹雪扣笑彌陀150血左右 我扣笑彌陀300血左右 我打笑彌陀打左6次 6次都打唔死笑彌陀 我要升高D心法~ 我要打死笑彌陀!

2012年9月25日 晴天
                                                            如果天問我要咩 我會話要時光機~
  今日我繼續做師門任務 有個任務要去關中採花 點解我話想要個時光機呢~ 因為唔洗走來走去 想去邊就去邊 我每日做20次師門任務 都有6至7次都係要去關中採花 有時做到我唔想做 所以有時時冇做 有時我都唔想做師門任務 所以有時唔做 我有時做下主線任務~ 大多數要打人 我都唔夠打~ 最後找人幫打

推牙推牙~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:05 PM , Processed in 0.043629 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存