2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戰地風雲 BF BO4 AR Kill server 羅生門事件
返回列表 發新帖 回覆
go

[討論] BO4 AR Kill server 羅生門事件 [複製鏈接]

我入了BO4新的AR Kill server,玩玩下突然被踢出房!連原因都無!
正當我玩得好好時,得到好多分之後就被踢,真係火撚滾!

期待BO4回應!因為其他玩家冇被踢!以我所知,我的好友在我被踢之後,也和我一樣被踢了。

有人說我不是被Admin踢的,我相信他,他說我是斷線而被「BF3」踢的。但圖片指出,斷線是會這樣顯示的。

所以,到底我是否被admin踢,我真的不知道。

踢你咪踢你囉~ 使撚同你講理由!

一早就講過香港嗰啲全部都係閪SER~
已有 1 人評分威望 收起 理由
石文 -1 請注意用詞及語氣

總評分:  威望 -1   查看全部評分

可能你殺得條ADMIN多,所以佢發脾氣

有無與趣入我地個ser 玩, admin 長期 online
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/bfec4495-b597-4bb0-8aa6-f97914465ab8/MvP-Metro-HK-CN-TW-Server-No-M67/
RC語音

rjacky  你地個Mvp團同我講話想打團戰,但佢無回覆我 -.-  發表於 12-9-14 07:18 PM

BO4 嘅人已解釋  希望大家可以通融一下 宜讓大家了解一下 THX~
johnmp5sd5    太多原因可以做成以上情況,例如PREMIUM PLAYER有優先權,BO4隊員名加入左SER既VIP LIST,自SERVER R29 VERSION開始當爆SER既時候就一定會有街外人被踼,而FREE個位俾VIP。
johnmp5sd5      所以好多時誤會由此而生,例如SERVER其實係由PROCON SOFTWARE監控住(ADMIN真係咁得閒24HR坐定定睇實個SER咩...),好多PLUGIN,例如RULEZ,TRUE BALANCE,RESERVE SLOT,不同SETTING都有機會KICK人
詳情請進入:http://battlelog.battlefield.com/bf3/zh/platoon/2832655241139789347/

回覆 乂丫愛乂 的帖子

是嗎?昨天,我被2個小學雞行為的Bo4成員親自問候我娘親,其中一個自稱是Admin,還叫我以後無撚入Bo4的server(引用原句),又說我末做過Admin,叫我收檔
他們十分友善的行為令我敬佩萬分!

所以,無論如何,那2個人已經令我對Bo4的專業和有品的印象撤底毀滅。

攪錯阿~? rjacky爆粗唔扣威望, 反而我就被扣... 佢靚仔啲呀!?

rjacky  我又吾係話人,只係引用那個人對我說的粗口而已。  發表於 12-9-18 04:53 PM
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:09 AM , Processed in 0.027340 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存