2000FUN論壇

搜索
go

唉 好灰 [複製鏈接]

古1  等到好來 gameone 真係唔重開  2005年8月9日息sever  等到宜家 game one 哂5年時間 開九陰真經   點解唔開古1   明知搵到$ 都唔理 之前古1玩家既感受 話明  個個月比月費都無問題  超出10點卡   出98  168 368包明知 呃水  我地古1玩家到心甘程圓  點解到現在都唔理我們   之前  既息sever 又唔公告 話汁就汁 我地哂用幾多錢幾多時間 心血去玩  宜家我地只係想開番古1   唔哂搞其他野   2d 我地都玩家好開心  個人感受 不喜no  XXXYYYXXXZ

回覆 《啊俊》 的帖子

gameone隻隻game都係咁架啦
都唔知為咩纏著佢叫佢開
搵堆人重新整過隻類似古1又唔叫古1既game咪得囉
依家隻隻game都抄黎抄去架啦
自己整冇版權問題既
開乜膠私服姐 有合法唔做要做非法

仲有你班友仔咁有米
咪籌旗比遊戲工作室搞囉
有碟你洗驚佢山寨唔到出黎咩
再唔掂就揾大陸網遊公司搞
列D壯舉出黎 平均一條友攞4皮野出黎玩 一日玩36個鐘嗰D
話埋係公司無良執Q左隻Game先收皮
列到佢流口水 又係比碟佢 佢死都死隻出黎啦
到時幾萬個大陸喱同你班港仔鬥片
資本主義自由市場 團結是力量  有錢有潛力怕乜J冇得玩???
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-4 08:26 AM , Processed in 0.026012 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存