2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 電影討論區 想問一套戲名
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] 想問一套戲名 [複製鏈接]

我只係好耐之前睇過一次個預告,所以唔太記得內容,希望有人幫到我

內容係講有一班人,好似係做特工,入左一個密室度接受考核
之後監考官向每人派左一張白紙,張白紙好似係問題紙定又係答題紙
總之張紙就係唔可以爛,一爛左就淘汰,密室入面好似得d枱枱櫈櫈,同埋一個大螢幕…
間房重會變到成間都係火…我只係記得咁多,有冇人知我講緊邊套戲?!

你好..我本身黎呢度係想睇下有咩好戲可以睇既./.見到你呢個POST..就入黎睇下..原來你問果套戲.我咁岩睇過都係一種緣黎既哈哈..希望幫到你..
片名:《血聘》又名《终极面试》

导演:斯图尔特·哈泽尔丁主演:卢克·梅伯利 吉米·米斯特雷 科林·萨尔蒙产地:英国

《终极面试》一家背景神秘的国际大企业招聘人材,8位晋身最后面试的精英,获安排在一间没有窗户的密闭房间进行终极比拼。房内有8张桌椅,桌上各有一份试卷及一支铅笔,面前是一度装上单向镜的墙壁,房间四处有闭路电视监控,唯一的房门由佩枪警卫把守。
  应徵者须在限时80分鐘内回答一条问题,三个规则:1.不得与监考官或警卫交谈,2.不得离开面试房间,3.不得损毁答题试卷,违者立即出局。监考官讲解面试规则后,随即啟动倒数计时器,离开房间。8名求职者翻开试卷,发现竟是白纸一张!结束时间愈来愈近,要争取获聘,就要用尽一切方法……

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 06:47 PM , Processed in 0.030469 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存