2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 無得救無得救, 救你無得救定遊戲無得救? ...
樓主: gunner9979
go

[閒聊討論] 無得救無得救, 救你無得救定遊戲無得救?   [複製鏈接]

我奮力推...推到沒法推....推到沒法分清我是誰....

接力唔該

DANNY.C 發表於 12-9-18 10:34 AM
回覆 gunner9979 的帖子

而唔係死多幾次就話, 對面果個一定有外掛啦, 槍槍爆頭, 咁既心態就算打波子棋都有 ...

請問聲波子棋有乜春外掛 我要去打比賽 請指教一下

gunner9979 發表於 12-9-18 10:20 AM
最近上番呢度開始睇到有班玩家怒小AVA
我希望係個持立一點點既角度大家可以討論下

1. 轉蛋方面 - 最近有板友指依家轉蛋越出越多, 唔平衡, 唔出E槍 咁佢地玩咩 ? 我又想問 E槍有咁多把, 如果官方唔出轉蛋, 無錢收, 點有SEVER俾你地玩 ? 唔係話唔俾得意見, 不過俾意見前問心, 自已既要求係咪真係合理先囉
我都想官方出E槍, 令EURO多D用途, 但作為一間搵錢既公司, 我絕對認同轉蛋推出既原因。

請問如果改裝部件變成呢種收費模式好唔好?包個女角一個月要78$RMB,只係包7日,價錢就已經同你包呢隻game一把槍30日平少少

老實果句,出點槍轉蛋槍 OK無問題!但係,久唔久都出番把E幣槍啦,E加黎黎去去都係果幾把
韓服更新d槍都有唔少可玩性

再者有D話轉蛋搞到隻GAME平衡無晒, 我想問下, 第一日玩AVA已經知係唔會平衡啦, 唔係道具唔平衡, 係玩家質素唔平衡呀,高手永遠用咩槍都係強橫,除左槍駁火一刻, 隻GAME最重要係走位同戰術,到依家仲有一班小學雞諗住係有勁既槍衝埋去射下射下好威威就叫打FPS, 番去打C$O OK?
主要係只有幾把會破壞平衡,基本上無咩大問題,走位同戰術固然重要
但係面對系統自動平衡所得出的黑房要點樣處理?

2. 外掛方面 - 坦言我唔識分邊D係外掛邊D唔係,我死只會永遠檢討自已係咪邊PART做得唔好,行錯左,話就腳步聲俾人聽到, 而唔係死多幾次就話, 對面果個一定有外掛啦, 槍槍爆頭, 咁既心態就算打波子棋都有外掛
不予置評

3. 活動方面 - 好多人覺得依家香港搞既活動是ON9的, 送又送唔足, 又唔送EURO。 呢方面我無咩意見, 因為我覺得活動其實係副助性質, 佢大可以唔搞活動俾你, 依家有活動送下點, 簡唔中有下轉蛋槍7天玩, 最想點?
都係果句, 人地唔係開善堂

收費OK,出點槍OK,但都係出番把E幣槍
大陸有隻GAME叫精英部隊,大家CC 呢隻GAME的槍枝的收費方式
一場大約200-300遊戲幣:

呢隻game E加的情況同ava差唔多,2-3星期更新一次,但主要係更新點槍遊戲幣槍都有,但性能唔及得上點槍
而呢種同ava差唔多GE更新情況換黎的下場係:
bandicam 2012-09-20 20-52-35-538.jpg

軒benny 發表於 12-9-20 08:00 PM
請問聲波子棋有乜春外掛 我要去打比賽 請指教一下

我唔知你想同邊個講,但我下面有行細字...

回覆 terry1993 的帖子

你講左5句點評,我一句一句咁打番出黎,跟時間

terry1993  你講野 真係易令人費解 你係講搵日一齊 ,但係之後就講爆破 (唔係串嘴係咩) 重有上一句 你係冇講半場 最後面 你又講咩 搵唔番(唔係串嘴係咩)  發表於 7 小時前

terry1993  你話FFA 係AVA 台服入面 FFA出現的地方 只係成日有開的中路單狙場地 你所話的FFA 被翻譯 為 個人模式, 你要用外面的解釋都行得通, 但係人地可以唔明  發表於 7 小時前

terry1993  我今日到晚上8點 前都可以玩 關於正常打 和 教授 可以一邊玩一邊教 冇衝突 冇話恰你 只係你之前2句點評 同串嘴 冇分別 我都比你辣著左  發表於 7 小時前

terry1993  BTW, 原來你的原意並不是咁樣 我可以講 抱歉 因為你寫的點評 第一句有串人的意味 整到之後個句 都係串人咁的氣氛  發表於 7 小時前

terry1993  我今日會係 WISH 的RC 大廳 掛著 你可以入WISH RC 再叫我  發表於 7 小時前

===============================================================================
你第1句點評,我想講我第1篇野係31樓出黎既,之後你回我我先開始點評你,
係你自己話約我一齊玩先,我應你我有什麼問題?

BTW,
獵殺兄 找日玩一場個人 分享一下你聽聲的經驗吧

同埋,我之後講爆破,係因為依句:1舊水,但係我都可以聽得好遠(我覺得,我覺得依d係練到咖囉~
而家話我串果句:但係之後就講爆破 (唔係串嘴係咩)
你睇番我點評d野先:ccfai01  搵日一齊,唔知點講好-.- 我講緊既係爆破  發表於 前天 05:02 PM~~~~~~因為你講:而且半場 都有分大場地 同小場地(冰室?)
你的半場 係咩場地?
,因為你咁樣問我,所以我咪講明我係講緊爆破場囉,有咩串既成分?

之後你都仲話:重有上一句 你係冇講半場 最後面 你又講咩 搵唔番(唔係串嘴係咩)

我係31樓入面我一個半場都無講過,自己問下你點樣得知我係聽半場,我問番你你話我串嘴你都好野咖喇

你誤會左我意思唔該唔好賴落我串嘴到,一點串嘴都沒有

=================================================================================
你第2句點評
你話:terry1993  你話FFA 係AVA 台服入面 FFA出現的地方 只係成日有開的中路單狙場地 你所話的FFA 被翻譯 為 個人模式, 你要用外面的解釋都行得通, 但係人地可以唔明  發表於 7 小時前

我想講,咁ffa真係解個人模式,用番你果句:呀吖吖 我見你紅牌應該會明白 ffa係咩黎TIM 係我大想頭左 SOSAD,同埋阿,同1句入面,你仲講:個人模式 唔係只有FFA的說 仲有獵狐行動

唔該你自己入去ava入面睇下,全部個人模式開頭都係叫ffa,我鬼知你講咩獵狐行動阿?鬼知你講咩個人模式 唔係只有FFA的說阿?

====================================================================================
你第3句點評
我都唔知點樣答你,你話:terry1993  我今日到晚上8點 前都可以玩 關於正常打 和 教授 可以一邊玩一邊教 冇衝突 冇話恰你 只係你之前2句點評 同串嘴 冇分別 我都比你辣著左  發表於 7 小時前

8點前玩,有緣咪見囉~~我果陣食飯,之前都係唔得閒既
我紅字左你果到,我唔明白

我2句點評我點睇都唔會邊到有串過嘴~
2句如下:
ccfai01  搵日一齊,唔知點講好-.- 我講緊既係爆破  發表於 前天 05:02 PM
ccfai01  同埋半場,咩半場??我講咖@@?點解我搵唔番~~?  發表於 前天 05:03 PM

我就唔知邊d點評叫串嘴喇~
你3句如下:
terry1993  九唔拾八 淨係識得係到串嘴 問你咩 就講其他野 你今年幾歲呀 小朋友  發表於 昨天 08:33 AM
terry1993  都係算數啦 睇你個樣都係 小朋友 問你咁耐 打唔打返一場個人 左推右推 成個小朋友咁  發表於 昨天 08:23 AM
terry1993  呀吖吖 我見你紫牌應該會明白 個人係咩黎TIM 係我大想頭左 SOSAD 個人=個人模式 個人模式 唔係只有FFA的說 仲有獵狐行動  發表於 昨天 08:22 AM

姐係我正正常常咁打字呢就係串嘴?我打哂粗口就叫就唔係串?我洗唔撚洗野野打粗口阿?

================================================================================
你第4句點評
你話:terry1993  BTW, 原來你的原意並不是咁樣 我可以講 抱歉 因為你寫的點評 第一句有串人的意味 整到之後個句 都係串人咁的氣氛  發表於 7 小時前

睇番我之前講解我有冇串嘴喇,同埋邊個串嘴先,如果係因為我第31樓打我唔同意你既睇法就對我有敵意既,sor,我就真係唔同意你講既野
===================================================================================
你第5句點評
terry1993  我今日會係 WISH 的RC 大廳 掛著 你可以入WISH RC 再叫我  發表於 7 小時前

唔關我事喇,但係我比較想知你無喇喇話交流番場既意思,係你本人意思定係貴團wish戰隊既意思?
如果只係你1人就好辦,如果係貴團意思呢,我想同貴團團長/副團傾下用意,我都唔想同貴團爭執

你係第32樓咁講既:
BTW,
獵殺兄 找日玩一場個人 分享一下你聽聲的經驗吧

其實我覺得你比我仲串囉,我唔知你咩實力,我就好廢既,但係我咁睇好似係因為自己實力勁而周圍向人挑機串人囉~~唔知邊個串d呢可?

=================================================================================

後話喇,我就玩夜晚既依幾日,9點後,因為之前要食飯,同無咩精神既,食完咪有
你得就等我,開句聲我直接入wish團搵你,而我都想了解一下貴團團長/副團意思

terry1993  咁樣的話 點樣聯絡大家?  發表於 12-9-21 06:38 PM

喂...咩你好想輸咩 ~~?講到自己甘勁揪 算吧啦-V- 拎黎瘀嫁JA你

ccfai01 發表於 12-9-21 06:07 PM

你講左5句點評,我一句一句咁打番出黎,跟時間

8點之後 唔得閒,
之後2日有事 要出外,
如果要再約 可能要星期日 或是 下星期,
確實所有個人場 前面 都有 FFA字樣 對不住 確實我錯
不過你係點評2句 我真係當左串人的意味
之後先出現 個3句 串你的點評

另外,
咁樣唔好入 wish 的rc
怕真係有問題
咁樣之後點樣聯絡?

解釋返 我點解會理解為 串嘴
ccfai01  同埋半場,咩半場??我講咖@@?點解我搵唔番~~?  發表於 前天 05:03 PM

ccfai01 搵日一齊,唔知點講好-.- 我講緊既係爆破  發表於 前天 05:02 PM

頭一句 如果 冇左 "點解我搵唔番~~?" 依一句, 我唔會覺得串嘴
之後 下一句 我理解為2句 唔同意思(我咁樣解釋 主要係因為先入為主的想法 當你想串我 所以之後2句都當係串我)
第一句藍色 的"唔知點講好", 我以為 你好似 槍神 咁串我廢 唔想同我打
紫色個句 我以為 你串我 爆破先可以聽聲, 個人 練唔到聽聲
我就係咁樣理解  你可以話我理解錯誤 但係我真係咁理解

ccfai01  點阿~我入左你幾次rc咖喇喎,rc都密左你~  發表於 12-9-23 07:29 PM
ccfai01  算喇我入黎wish個rc喇  發表於 12-9-22 06:56 PM

軒benny 發表於 12-9-20 04:47 PM
回覆 gunner9979 的帖子

全部轉蛋先on9啦

唔出轉蛋
無人消費
係咪要等搵唔到錢,執左個server你班友仔先安樂?
你唔轉蛋既咪由佢囉, 由得有消費既玩家幫你頂起個server
又要玩又要唔俾錢
不如你自已hold個server啦?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 02:31 PM , Processed in 0.033866 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存