2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 《龍珠ONLINE》X 7-11 黑人活動
go

[閒聊討論] 《龍珠ONLINE》X 7-11 黑人活動 [複製鏈接]

第一句 粗口.!!!!!!!!!!!!!!!!!! #$%@#*%*%^$&$

第二句. 食屎.

正文.

真心說句. 這真的是一個超黑活動..  新手要看清楚了.

活動時間:2012年9月26日(三) 00:00 ~ 2012年10月9日(二) 23:59
活動方式:活動期間凡於香港7-11購買香港辣椒i-CT CARD 2000點1張並儲值轉點到《龍珠Online》遊戲內,可獲得珍貴遊戲虛寶。
活動獎勵:現金扭蛋幣 [10個]

我問官方. 分開兩張1千i  CT點數儲值得唔得..... 佢就話一定要買2千直接儲值..... 大家說這是什麼道理????

我轉點又是2千點數. 那有什麼問題???

官方的回答.

親愛的玩家: 您好,該活動須購買【香港辣椒i-CT CARD 2000點1張並儲值轉點到《龍珠Online》遊戲內,可獲得珍貴遊戲虛寶。】,故此方開購買不符合條件,不會獲得獎品,謝謝。 《龍珠ONLINE》X 7-11 獨家送你「現金扭蛋幣」 http://dbo.wasabii.com.hk/DB_Notice/noticeCt.aspx?K=999 感謝閣下對《龍珠Online》的支持。 此致 香港紅心辣椒客戶服務部

笑傲無雙 玩過星曲WEB

哦....咁佢有寫明要2000點既CT卡既...都唔算呃人...
不過得送10個虛無飄渺既幣好似唔係好抵...

回覆 楊改之 的帖子

我平時買開250HKD 1千點= = 有咩可能. SET死一定要買2千I CT??

笑傲無雙 玩過星曲WEB

UNLIMITS 發表於 12-9-27 06:50 PM
回覆 楊改之 的帖子

我平時買開250HKD 1千點= = 有咩可能. SET死一定要買2千I CT?? ...

咁都係營銷策略黎既..
可能想去減D貨...又或者想你一次過儲多幾張大面額掛....

回覆 楊改之 的帖子

老實說. 我見2000FUN都只是寫300HKD 1200點... 之前都唔知有2千i CT

UNLIMITS 發表於 12-9-27 06:45 PM
第一句 粗口.!!!!!!!!!!!!!!!!!! #$%@#*%*%^$&$

第二句. 食屎.

其實活動講到明嫁la係你問題lor
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 02:44 PM , Processed in 0.032579 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存