2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 2000Fun網絡遊戲專門店 It is kor version new game mode, tw ava will update ...
返回列表 發新帖 回覆
go

It is kor version new game mode, tw ava will update it as soon as possible [複製鏈接]

It is kor version new game mode, tw ava will update it as soon as possible

笑傲無雙

NubN 發表於 12-10-11 05:00 PM
《戰地風雲 3 - 白金計劃》Battlefield 3 - Premium (中英文合版)
幾時先有貨?

bf3的白金計劃缺貨中...
建議 閣下購買bf3 豪華版
因為bf3 白金和豪華版價錢相差少少,
雖然豪華版會多了bf3 主程式的序號,可以把主程式的序號送給朋友使用(例:當生日禮物送)
然後又可以多個朋友一齊打bf3啦
另外有關門市的查詢可直接致電該門市查詢架

S.Kei:) 發表於 12-10-11 06:00 PM
bf3的白金計劃缺貨中...
建議 閣下購買bf3 豪華版
因為bf3 白金和豪華版價錢相差少少,

我本身有主程式
我無咁多錢買多個
咁遲d會唔會番貨?

笑傲無雙

NubN 發表於 12-10-11 06:49 PM
我本身有主程式
我無咁多錢買多個
咁遲d會唔會番貨?

白金現已缺貨中,短期內都未能返貨
建議 閣下同朋友夾錢買,買完豪華版,賣主程式的序號給朋友,收取他$100,然而自己白金只需$290就得手了
當然唔好比朋友見到呢個post啦
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 03:11 PM , Processed in 0.032694 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存