2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 比錢玩ONLINE ?
go

[港服] 比錢玩ONLINE ?   [複製鏈接]

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

比左真錢落去玩九陰真經既朋友們
你地會唔會覺得白痴左呢?
事關經過尼幾日 我發覺左一個我特別既問題
玩online 比錢玩既系冇保障!追究都系冇咩可能(起馬我眼見都系 追究唔到既Post先)
第二 隻GAME 存在既Bug比起其他online 還要多 而且系包括影響埋佢所謂特色系統
        有D  X樣話 有BUG好正常  我個人勁同意 但系 由頭到尾都見唔到官方有意改善尼D BUG問題  明知有BUG唔改你地都接受 睇黎你地D錢真系幾好搵
第三 爆AC事出左好多陰謀論 如官方出招 爆玩家AC  D人亂用外掛 搞度比人爆等等
        講真 唔同齊齊都系因為用外掛而且電腦中埋同一隻毒 又剛好條外掛友必須同一日偷哂你地D咩? 我系佢就慢慢爆
        起馬唔會咁引人注意!
最後我想講 遊戲代理唔聽玩家意見同要求 單方硬推產品包同其他道具
                   同時玩家受唔住虛榮同物質上引誘 大量購買 只會助長到 代理既無能同對遊戲只有一次性既心態 (意思姐系吸完金就88 話知你點死 大不了代理其他GAME 錢 大班 水魚與遊戲同在)
最後只系一個惡性循環

玩家唔好抱住習慣就好了心態  明知比左錢玩冇保障既 都鐘過頭落去 唔通做水魚就係你地既天性?

個人黎講買VIP我真系想買 買完冇保障既買黎做咩 食飽個肚算  

強調一下
個人黎講買VIP我真系想買 買完冇保障既買黎做咩
唱K夠要比錢啦<<<< 說得對呀 但系 你入到K房 冇新歌 點歌又點得慢  你都會投訴下呢
當你投訴果陣   佢既回覆系  我已經收到你既投訴 多謝你既意見 最後意見接受 態度照舊完全冇改善過

官方依嫁維護緊我就睇佢搞野新意思   推出D咩包包昆水

笑傲無雙

所以我由頭到尾 都冇買

內部爆真係唔出奇
以前 天堂<--online game 有個gm 放道具去隻boss度 比1個玩家打死 d裝就去晒個玩家度
仲要唔只1次
跟手比人告 上庭!
貪污真係唔出奇~
由其e家 9陰錢咁好賣既時候

+1  我個名俊仲有幾日就過期了  如果仲唔搞返D BUG(最起碼搞返個碎銀BUG)  就直接刪號走人算~ ~

waewae 發表於 12-10-16 12:23 PM

玩九陰買VIP係(必須) 個人認為唔買不如唔好玩算 差好遠 至於你投訴既問題 老說話 好多GAME都有BUG E隻算少
睇開D啦朋友

waewae 發表於 12-10-16 12:23 PM

希望BUG快D修正+1
盜帳號問題快D處理+1
不過比錢玩game呢...我就唔覺得白痴..
唱K夠要比錢啦...一樣都系娛樂費

笑傲無雙

比錢玩game正常
但比左錢 玩唔到game 就唔正常

比左錢 ac給改pw入唔到 代理服務水平奇高

隻game
反身國服(原廠)都大把bug
有別稱叫做九陰bug經
唔關gameone事
gameone匯報左上去
佢地唔整就唔整

返黎華人服啦

其實頂唔順可以DEL game.....
game大把,e隻唔玩玩下隻
gameone唔理隻game咪下隻無人玩囉,不問題既

今日都改番哂你仲想點

墓光迷城

好多野其實可以好主觀這樣看~
你覺得人地投錢玩呢隻遊戲唔值得~係一個個人觀點~
但有D人可能會覺得投錢玩係值得~~呢個係另一個觀點~
無話絕對岩定錯~
玩遊戲最緊要係咩~?係開心MA XD
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:35 AM , Processed in 0.066987 second(s), 19 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存