2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 香港投訴區 睇戲..人既質素真係好低
返回列表 發新帖 回覆
go

睇戲..人既質素真係好低 [複製鏈接]

近來睇戲, 座係附近既人既質素真係好低.
1. 有D一路睇一路講, 畫面有咩既就講出黎, 當正自己係屋企睇電視咁.
2. 有D就好鍾意一路睇 一路加插自己意見. 真係唔知煩親人
3. 有D就食野食到好鬼嘈.
4. 玩電話
5. 成日後邊個位都踢到我個位, 次次都要出聲話佢, 好冇隱.

其實睇戲, 一開場個時都叫大家靜D, 唔好騷擾到人, 熄電話... ...

次次睇戲見到D咁低質素既人 都好冇隱.  唔知大家有冇D咁既遭遇? 定係你係以上所講既人??

真係無咩野方法....成日都會見到呢D咁樣的人

這是戲院的氣分,不然在家看好了,當然第三,第五條真係好過火了

我都發覺有依個問題, 平時我鍾意自己一個去睇戲 ( 毒人 ) ^.^....我好享受, 好鍾意靜靜地睇戲, 但係, 唔知係咪我唔好彩..

我去親 , 坐我附近果D都好鍾意係度傾計-.-好煩, 佢地以為自己好細聲, 其實係好大聲, 又有D氣音, 好煩0.0

我又唔想做到開聲叫佢地咪嘈/.\唯有自己受苦...

笑傲無雙 玩過星曲WEB

我多數屋企睇= =
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:56 PM , Processed in 0.025611 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存